Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']kurcze mam dwa domy chetne na benki - oba sprawdze po swietach - jakby co dam znac[/quote]
Dzieki:lol: Moze to bedzie własnie ten domek...

Posted

[quote name='GameBoy']niestety - jak mialam benke z poznania - telefonow bylo bardzo duzo ale 90% to rozmnazacze[/quote]
Straszne:angryy:
Obie sunie do góry!

Posted

Byłam dzisiaj w schronie; suni z pierwszego postu juz nie ma... Zabrano ją na wieś do dużego gospodarstwa, mam nadzieję, ze bedzie szczęsliwa. jest natomiast druga sunia
[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/2329/dscn6420ld7.jpg[/IMG]

Posted

Moze chociaż jej uda sie znalezc dobry dom. Sunai jest spokojniejsza od tej tej pierwszej, ale i troche starsza. Ma zapadniete boki; stała i tak sie na mnie przyglądała..

Posted

Suczka jest już na stronie adopcyjnej bernardynów (i ich mieszańców - więc się zgadza ;)) - mam nadzieję, że ktoś ją zauważy.

PS. Bardzo niepokojąca jest ta jej chudość - czy ona jest długo w schronisku..?

Posted

[quote name='Marka']Suczka jest już na stronie adopcyjnej bernardynów (i ich mieszańców - więc się zgadza ;)) - mam nadzieję, że ktoś ją zauważy.quote]
DZieki:lol:

Posted

[quote name='Marka']Suczka jest już na stronie adopcyjnej bernardynów (i ich mieszańców - więc się zgadza ;)) - mam nadzieję, że ktoś ją zauważy.

PS. Bardzo niepokojąca jest ta jej chudość - czy ona jest długo w schronisku..?[/quote]

Bardzo, bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='Niki-lidka']ja mam dogo wlaczone dzis caly dzien...ale swieta swieta, wlasne problemy...i do tego znalazlam dzis bezdomnego psa, ktorego zdecydowalam sie uspic...ciezki dzien:( az sie Swiat nie chce:(:(:([/quote]

a co sie stało temu psiakowi :-(