Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cheritka']Troszkę mi go szkoda, ale ja kupuje piłki w bardz rażących kolorach,:razz:
wtedy łatwiej znaleść,
bo ja tez czasem szukam :cool3:[/quote]

no ja tez staram sie kupowac jakies zolte czy czerwone zeby bylo widac ale ta pilka to taka ehhh kauczukowo gumowa w kolorze jasno rozowym ..niema innych kolorow poprostu..kurcze ostatnio kosztowala 20 zl mam nadzieje ze nie podrozala ;)

[quote name='agaciaaa']Tyle nagadane i tylko jedna fotka była! No coż, dobre i to ;)

[URL]http://images33.fotosik.pl/221/0c75b91fe2c193a7med.jpg[/URL] :loveu:[/quote]

oj tam marudzisz :evil_lol: jedna ale jaka piekna :loveu: :diabloti:

za godzinke ide na rower :razz: u nas jest az 9 stopni :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:na rower bez błotników :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poka fote plecków :grins:

witanko ...nadrabiam wsie blogasowe zaległości :roll:;)

WItanko :multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']CZesć!!!!!! :multi: :multi:
Deszcz leje a TY na rower???????? Mi jeszcze spod kołdry nie chcialo wyleźć :evil_lol:[/quote]

czesc :evil_lol: u nas 10 stopni ale nie pada ..dopiero wrocilam zaraz mi nogi odpadna ...a musze za chwile wychodzic spowrotem do chlopaka :roll: przejechalismy okolo 15km w jedna i 15km w druga strone...

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:na rower bez błotników :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poka fote plecków :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko ...nadrabiam wsie blogasowe zaległości :roll:;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]WItanko :multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

no wlasnie troszke brudna wrocilam ale specjalnie ubralam sie w rzeczy na rower :evil_lol: taaa plecki cale w blotku :eviltong:
nadrabiaj, pewnie troszke czasu ci zejdzie jak mi zawsze :evil_lol:

Posted

Ja poszłam do sklepu piechotką 2km....Wszystko mi przemokło, a buciki to już zupełnie na amen..i skarpetki tyż :placz:
No pokaż te plecki, pokaż :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Ja poszłam do sklepu piechotką 2km....Wszystko mi przemokło, a buciki to już zupełnie na amen..i skarpetki tyż :placz:
No pokaż te plecki, pokaż :evil_lol:[/quote]

o kurcze to rzeczywiscie dobrze ze sie nie przeziebilas :roll:
pleckow nie pokaze bo juz wszystko umyte nawet rower zostal oblany kraszerem :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Witanko gadulo
Daj kilka fotek[/quote]

witanko ;) niemam narazie fotek , aparat pozyczony maja oddac jutro bo brat pojechal nad morze i wzial :roll:

Posted

Chyba sie nie przeziębiłam...NIe wiem..Mam tylko nadzieję, że jutro będzie w miarę ciepło,bo jakoś nie uśmiecha mi się perspektywa tylu godzin siedzenia pod namiocikiem i pisania co sędzia mówi :roll:
ooo...szkoda, że nie masz foteczek swych błotniskich plecków :evil_lol: Ale następnym razem to ja koniecznie kcem je zobaczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']to zdrowka zycze :roll: tak oczywiscie napewno zanim wszystko umyje porobie zdjecia :evil_lol:[/quote]
Ja to sobie zapamietam i nastepnym razem, jak pojedziesz na rowerek to z aparatem będę ścigać:diabloti:

Posted

[quote name='gops']nastepnym razem przyjade do Ciebie na rowerku :evil_lol:[/quote]
Już się nie mogem doczekać tego rowerku i błotka:diabloti:

Posted

no jak masz kraszer to mi rower umyjesz :diabloti: mam nadzieje ze mnie herbata poczestujesz :eviltong: (i jeszcze kilka osob jakby co) :roll:

Posted

[quote name='gops']no jak masz kraszer to mi rower umyjesz :diabloti: mam nadzieje ze mnie herbata poczestujesz :eviltong: (i jeszcze kilka osob jakby co) :roll:[/quote]
Nie wiem co to kraszer, ale mam węża ogrodowego:diabloti:
Nawet piffko mogę Wam postawić:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Nie wiem co to kraszer, ale mam węża ogrodowego:diabloti:
Nawet piffko mogę Wam postawić:diabloti:[/quote]

kraszer to wlasnie taki waz ogrodowy tylko ma inna koncowke :evil_lol:
no to trzymam za slowo z tym piwkiem :diabloti: a jak cie posadza o rozpijanie nie letniej ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Jakiej nieletniej????? masz 26 lat..ja tylko taką wersję znam :evil_lol:[/quote]

heheh a no tak zapomnialam ze wygladam na starsza :evil_lol: mozna mi troszke dodac :razz:

dobranoc :)

Posted

DZIENDOBRY

ide zaraz na rynek po zakupy i musze sobie kupic jakies spodnie :razz: a ze na rynku jest duzy wybor fajnych spodni to pewnie kupie dwie albo trzy pary :evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Czesc gopsiku!:multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]zycze udanych zakupów i licze na foteczki po twoim powrocie:razz:[/COLOR][/B][/quote]

hej :multi: dzieki, napewno sie udadza :evil_lol:

niemam aparatu jeszcze ale obiecuje ze wrzuce fotki w najgorszym wypadku wieczorkiem :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
To i do mnie wpadnij na tym rowerku, ja cie poczetuje czym bedziesz tylko chciala hihi[/quote]

witanko :) do Ciebie tez wpadne ehe wszystkich mam podrodze :eviltong:

[quote name='Selket']Witanko :multi:
Przylazłam, nie zapomniałam i co??? Ani fotków ani właścicielki :obrazic: :obrazic:[/quote]

helow :razz: no widze ze pozno ale prztszlas :evil_lol: na imprezie sie pewnie bylo co ? :diabloti:

mam kare na kompa i korzystam tylko jak rodzicow niema...od srofy bede juz normalnie :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...