Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 na wystawie sopockiej były też bardzo tanie ;) a wystawa w sierpniu więc, akurat możesz uzbierać :D
gops Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']spoko, i tak nie mam kasy jak na razie :evil_lol: będę polować na okazję ;)[/QUOTE] ja długo odwlekałam te dry bedy , ciągle co innego kupowałam ale kocyki polarowe po pół roku wyglądają strasznie,w sierści doprać się nie dają . niestety Miś uważa że to fajnie się przeciąga dry bedem i muszę trochę pilnować bo nie wiem czy go nie pogryzie jak będzie sama, robiła już 2 próby zabawy nim. a okazję są zawsze na wstawach . a właśnie, będziesz może na Sopockiej wystawie? :diabloti: chętnie bym zobaczyła Broom.
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='gops']ja długo odwlekałam te dry bedy , ciągle co innego kupowałam ale kocyki polarowe po pół roku wyglądają strasznie,w sierści doprać się nie dają . niestety Miś uważa że to fajnie się przeciąga dry bedem i muszę trochę pilnować bo nie wiem czy go nie pogryzie jak będzie sama, robiła już 2 próby zabawy nim. a okazję są zawsze na wstawach . a właśnie, będziesz może na Sopockiej wystawie? :diabloti: chętnie bym zobaczyła Broom.[/QUOTE] pewnie tak, o ile mnie ze studiów nie wyrzucą :evil_lol: ale mogłybyście też z Asią na spacerek przyjechać, nie obrażę się ;)
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='gops'] a właśnie, będziesz może na Sopockiej wystawie? :diabloti: chętnie bym zobaczyła Broom.[/QUOTE] a zlot czasem nie będzie w tym terminie??? edit już widze ze jest 11-12 wiec wcześniej
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']a zlot czasem nie będzie w tym terminie??? edit już widze ze jest 11-12 wiec wcześniej[/QUOTE] jaki zlot? :hmmmm:
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']jaki zlot? :hmmmm:[/QUOTE] taki zlot [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222236-Og%C3%B3lnopolski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w.[/URL]
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']taki zlot [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222236-Og%C3%B3lnopolski-Zlot-Dogomaniak%C3%B3w.[/URL][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu:
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] jedziesz ? :cool3::diabloti:
gops Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']pewnie tak, o ile mnie ze studiów nie wyrzucą :evil_lol: ale mogłybyście też z Asią na spacerek przyjechać, nie obrażę się ;)[/QUOTE] może i się kiedyś uda przyjechać :lol: [quote name='Unbelievable']jaki zlot? :hmmmm:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Unbelievable']:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] jedź! [quote name='NightQueen']jedziesz ? :cool3::diabloti:[/QUOTE] musi jechać :lol: Ty tez chyba będziesz?
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']jedziesz ? :cool3::diabloti:[/QUOTE] no ba :evil_lol: w bobolinie jest przezarąbiście i szkoda nie skorzystać :loveu:
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']jedziesz ? :cool3::diabloti:[/QUOTE] innej opcji nie ma :P najwyżej sami po nią przyjedziemy :D
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 wstępnie jadę, ale cholera wie jak to z pracą wyjdzie :razz:
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']innej opcji nie ma :P najwyżej sami po nią przyjedziemy :D[/QUOTE] spoko, czekam! odpada tułanie się pociągiem :evil_lol:
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']spoko, czekam! odpada tułanie się pociągiem :evil_lol:[/QUOTE] albo znowu same bagaże zabierzemy, a Wy na pieszo :D ewentualnie Grama i Miotłę możemy wziąć :D
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']albo znowu same bagaże zabierzemy, a Wy na pieszo :D ewentualnie Grama i Miotłę możemy wziąć :D[/QUOTE] ah cóż to był za przyjemny spacerek przy 30 stopniach szosą z 6/7 psami :loveu: :evil_lol: ale i tak będę wam dozgonnie wdzięczna za wzięcie bagaży bo byśmy chyba padli w połowie drogi :X
gops Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']albo znowu same bagaże zabierzemy, a Wy na pieszo :D [/QUOTE] no ja będę miała taka prośbę :evil_lol: jakbym musiała piechtą iść ten kawał drogi to chociaż jakbyście zabrali mi bagażę :eviltong:
gops Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']ah cóż to był za przyjemny spacerek przy 30 stopniach szosą z 6/7 psami :loveu: :evil_lol: ale i tak będę wam dozgonnie wdzięczna za wzięcie bagaży bo byśmy chyba padli w połowie drogi :X[/QUOTE] oo a TY byś jechała z Gdańska :diabloti: ? bo ja bym chętnie tez z Gdańska w pociąg wsiadła by samej nie jechać .
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='gops']oo a TY byś jechała z Gdańska :diabloti: ? bo ja bym chętnie tez z Gdańska w pociąg wsiadła by samej nie jechać .[/QUOTE] no pewnie tak, wyjdzie w praniu ;) mam nadzieję że nie będzie takich tłumów jak w zeszłym roku :roll:
gops Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']no pewnie tak, wyjdzie w praniu ;) mam nadzieję że nie będzie takich tłumów jak w zeszłym roku :roll:[/QUOTE] e tam zobaczą jakiś wariatów z kilkoma psami to miejsce zrobią raz dwa ;)
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='gops']e tam zobaczą jakiś wariatów z kilkoma psami to miejsce zrobią raz dwa ;)[/QUOTE] wtedy byłyśmy chyba z trzema psami i jakąś 15 ludzi przy kiblu :diabloti: dalej nie dało się wepchać :evil_lol:
gops Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']wtedy byłyśmy chyba z trzema psami i jakąś 15 ludzi przy kiblu :diabloti: dalej nie dało się wepchać :evil_lol:[/QUOTE] nauczyć psy warczeć na komendę :diabloti: myślę że troche by się rozluźniło wtedy :lol: no nic, zobaczymy jak to będzie .
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 jak wracaliśmy z Władysławowa pociągiem (przesiadka w Sopocie chyba była0 to ludzi multum.... pchali się na siłę do pociągu, Aresa wzięłam na ręce bo by go stratowali, i jakoś łapą zahaczył o plecak, a on taki panikarz, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali i moment nam wszyscy miejsce robili, żebym mogła przejść :D
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']jak wracaliśmy z Władysławowa pociągiem (przesiadka w Sopocie chyba była0 to ludzi multum.... pchali się na siłę do pociągu, Aresa wzięłam na ręce bo by go stratowali, i jakoś łapą zahaczył o plecak, a on taki panikarz, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali i moment nam wszyscy miejsce robili, żebym mogła przejść :D[/QUOTE] bo to była gra aktorska ze strony Aresa :evil_lol: celowo żeby miejsce znaleźć
gops Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 no to wiemy co trzeba robić , depnąć na psa żeby pisnął co jakiś czas i mniejsce sie zrobi :lol: myślę że nie będzie tak źle .
Recommended Posts