Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']spoko, i tak nie mam kasy jak na razie :evil_lol: będę polować na okazję ;)[/QUOTE]
ja długo odwlekałam te dry bedy , ciągle co innego kupowałam ale kocyki polarowe po pół roku wyglądają strasznie,w sierści doprać się nie dają .
niestety Miś uważa że to fajnie się przeciąga dry bedem i muszę trochę pilnować bo nie wiem czy go nie pogryzie jak będzie sama, robiła już 2 próby zabawy nim.
a okazję są zawsze na wstawach .
a właśnie, będziesz może na Sopockiej wystawie? :diabloti: chętnie bym zobaczyła Broom.

Posted

[quote name='gops']ja długo odwlekałam te dry bedy , ciągle co innego kupowałam ale kocyki polarowe po pół roku wyglądają strasznie,w sierści doprać się nie dają .
niestety Miś uważa że to fajnie się przeciąga dry bedem i muszę trochę pilnować bo nie wiem czy go nie pogryzie jak będzie sama, robiła już 2 próby zabawy nim.
a okazję są zawsze na wstawach .
a właśnie, będziesz może na Sopockiej wystawie? :diabloti: chętnie bym zobaczyła Broom.[/QUOTE]

pewnie tak, o ile mnie ze studiów nie wyrzucą :evil_lol: ale mogłybyście też z Asią na spacerek przyjechać, nie obrażę się ;)

Posted

[quote name='gops']
a właśnie, będziesz może na Sopockiej wystawie? :diabloti: chętnie bym zobaczyła Broom.[/QUOTE]

a zlot czasem nie będzie w tym terminie???

edit

już widze ze jest 11-12 wiec wcześniej

Posted

[quote name='Unbelievable']pewnie tak, o ile mnie ze studiów nie wyrzucą :evil_lol: ale mogłybyście też z Asią na spacerek przyjechać, nie obrażę się ;)[/QUOTE]
może i się kiedyś uda przyjechać :lol:

[quote name='Unbelievable']jaki zlot? :hmmmm:[/QUOTE]
:diabloti:
[quote name='Unbelievable']:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
jedź!

[quote name='NightQueen']jedziesz ? :cool3::diabloti:[/QUOTE]
musi jechać :lol: Ty tez chyba będziesz?

Posted

[quote name='Unbelievable']spoko, czekam! odpada tułanie się pociągiem :evil_lol:[/QUOTE]

albo znowu same bagaże zabierzemy, a Wy na pieszo :D

ewentualnie Grama i Miotłę możemy wziąć :D

Posted

[quote name='Marta_Ares']albo znowu same bagaże zabierzemy, a Wy na pieszo :D

ewentualnie Grama i Miotłę możemy wziąć :D[/QUOTE]

ah cóż to był za przyjemny spacerek przy 30 stopniach szosą z 6/7 psami :loveu: :evil_lol:
ale i tak będę wam dozgonnie wdzięczna za wzięcie bagaży bo byśmy chyba padli w połowie drogi :X

Posted

[quote name='Marta_Ares']albo znowu same bagaże zabierzemy, a Wy na pieszo :D
[/QUOTE]
no ja będę miała taka prośbę :evil_lol:
jakbym musiała piechtą iść ten kawał drogi to chociaż jakbyście zabrali mi bagażę :eviltong:

Posted

[quote name='Unbelievable']ah cóż to był za przyjemny spacerek przy 30 stopniach szosą z 6/7 psami :loveu: :evil_lol:
ale i tak będę wam dozgonnie wdzięczna za wzięcie bagaży bo byśmy chyba padli w połowie drogi :X[/QUOTE]
oo a TY byś jechała z Gdańska :diabloti: ?
bo ja bym chętnie tez z Gdańska w pociąg wsiadła by samej nie jechać .

Posted

[quote name='gops']oo a TY byś jechała z Gdańska :diabloti: ?
bo ja bym chętnie tez z Gdańska w pociąg wsiadła by samej nie jechać .[/QUOTE]

no pewnie tak, wyjdzie w praniu ;)
mam nadzieję że nie będzie takich tłumów jak w zeszłym roku :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']no pewnie tak, wyjdzie w praniu ;)
mam nadzieję że nie będzie takich tłumów jak w zeszłym roku :roll:[/QUOTE]
e tam zobaczą jakiś wariatów z kilkoma psami to miejsce zrobią raz dwa ;)

Posted

[quote name='gops']e tam zobaczą jakiś wariatów z kilkoma psami to miejsce zrobią raz dwa ;)[/QUOTE]

wtedy byłyśmy chyba z trzema psami i jakąś 15 ludzi przy kiblu :diabloti: dalej nie dało się wepchać :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']wtedy byłyśmy chyba z trzema psami i jakąś 15 ludzi przy kiblu :diabloti: dalej nie dało się wepchać :evil_lol:[/QUOTE]
nauczyć psy warczeć na komendę :diabloti: myślę że troche by się rozluźniło wtedy :lol: no nic, zobaczymy jak to będzie .

Posted

jak wracaliśmy z Władysławowa pociągiem (przesiadka w Sopocie chyba była0 to ludzi multum.... pchali się na siłę do pociągu, Aresa wzięłam na ręce bo by go stratowali, i jakoś łapą zahaczył o plecak,
a on taki panikarz, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali i moment nam wszyscy miejsce robili, żebym mogła przejść :D

Posted

[quote name='Marta_Ares']jak wracaliśmy z Władysławowa pociągiem (przesiadka w Sopocie chyba była0 to ludzi multum.... pchali się na siłę do pociągu, Aresa wzięłam na ręce bo by go stratowali, i jakoś łapą zahaczył o plecak,
a on taki panikarz, wrzasku narobił jakby go ze skóry obdzierali i moment nam wszyscy miejsce robili, żebym mogła przejść :D[/QUOTE]

bo to była gra aktorska ze strony Aresa :evil_lol: celowo żeby miejsce znaleźć

Posted

no to wiemy co trzeba robić , depnąć na psa żeby pisnął co jakiś czas i mniejsce sie zrobi :lol:
myślę że nie będzie tak źle .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...