Ilona Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Zdjęcia super :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla wszystkich :laola: :laola: :laola: :laola:
Em-ka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='resuruss']A to specjalnie dla Gorala!!! Bog IX i pozniejszy BiS [IMG]http://img463.imageshack.us/img463/9816/bog98ti.png[/IMG][/quote] [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=darkorchid]Jolka:[/COLOR][/B] ten w tle to M.Redlicki;[/FONT]
matrix..... Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gratuluję Miroku rozpoczęcia championatu młodzieżowego !! Śliczny ten pomeranian który bog dostał.
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Prawda?????Dla mnie tez urokliwy maluszek!!!A jaki ma temperament!!! Matrix ,mam dla Ciebie BiG X,zaraz wstawie.
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Juz mam.... Na I wloszczyzna,na II Beata Radzik z chartem polskim,na III afgan. [IMG]http://img67.imageshack.us/img67/7181/bog109qd.png[/IMG]
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Nie wiem.....trzeba poczekac na kogos z katalogiem.Afgany byly 3 : pies-posrednia,pies champion,suka mlodziez.( mam nadzieje ,ze nie pomylilam nic).
didi Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [B][COLOR=red]Gratulacje dla Wszystkich !! :smilecol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [COLOR=black][I][B]Bardzo ładne zdjęcia!![/B][/I][/COLOR]
matrix..... Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ress serdeczne dzięki za zdjęcie chartów :) Grupa X BOG: 1 - IL Cagnolino FERNANDO charcik włoski 2 - TIMUR TROP Ksenas chart polski 3 - CABRIOLET Zikkurat chart afgański
orsini Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 matrix dzieki!:loveu: :loveu: a co u Ciebie slychac?jak psiaki?
matrix..... Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='orsini']matrix dzieki!:loveu: :loveu: a co u Ciebie slychac?jak psiaki?[/quote] nie ma za co :) z psami w porządku, tylko ta zima i mrozy ... dzisiaj znów rano było - 16 stopni
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='matrix.....']nie ma za co :) z psami w porządku, tylko ta zima i mrozy ... dzisiaj znów rano było - 16 stopni[/quote] Mi sie bardzo podoba Timur Trop Ksenas - chart polski,ma swietny jak na polaka kolorek!
matrix..... Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='resuruss']Mi sie bardzo podoba Timur Trop Ksenas - chart polski,ma swietny jak na polaka kolorek![/quote] fajny jest, zresztą podobny także w umaszczeniu do swojego ojca Boruty ale my z Matrixem wolimy Santę / mama Timura / na wystawie zawsze rozpoznaje Matrixa i chce się z nim bawić:)
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja znam i Sente Sambe i jej matke Dumke Celerimus zreszta obie Zw.Swiata.Z baeta zaczynalysmy chyba w tym samym czasie przygode z wystawami.
Dudek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Znalazłam takie zdjęcie [IMG]http://foto.onet.pl/upload/1/56/_572042_n.jpg[/IMG]
maga18 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Łendi Rossini i Dina Chrustowianki chyba w Głogowie 2006 :cool1:
AnkaW Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jeju :-o jak wy potraficie zapamietać tyle psów. :oops: :oops: i jeszcze wszystkie po 1 zdjęciu rozpoznać.
anna1 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 gratulacje !!! mimo ze oceny u pana redlickiego to raczej takie sobie:) ja tam nigdy nie iwem jak on oceni,a do wilna jechalam po wielka niewiadoma:) no ja czekam zeby w bydgoszczy zobaczyc jak urosly calamusowe afgany bo ostatnio jak je widzialam to mnie powalaly a na ostatnich fotach jak porosly to juz w ogole obled:) a grucy mexyk to sredniak czy standard???
anna1 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mam juz ci odpisalam:) czekam az jurczi wroci do pkokju:) a Madeira Sua Sponte po raz kolejny Zw. Mlodziezy oraz druga najlepsza suka - res.cac; u nich sa inne reguly i mlodziez rowniez idzie do porownania z doroslymi sukami:) bardzo sie ciesze:)
AnkaW Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [COLOR="Red"][/COLOR][B]Anna1 GRATULACJE [/B]:multi: :multi:
Dudek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ja jak zawsze refleks szachisty... Gratuluję!!!!!:loveu:
anna1 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 dzieki; byl niemiecki sedzia i wziol wsio pp bo stwierdzil ze Madeira ma jeszcze czas a temten juz dorosly i juz cakliem rozwiniety:))) fajne tlumaczenie ale to niewazne bo ja sie ciesze, wlascicielka tez bardzo; ale najwazniejsze ze praktycznie kazdemu sedziemu bardzo sie podoba i zawsze ma extra opis;
Recommended Posts