Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']A to specjalnie dla Gorala!!!

Bog IX i pozniejszy BiS

[IMG]http://img463.imageshack.us/img463/9816/bog98ti.png[/IMG][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=darkorchid]Jolka:[/COLOR][/B] ten w tle to M.Redlicki;[/FONT]

Posted

[B][COLOR=red]Gratulacje dla Wszystkich !! :smilecol: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black][I][B]Bardzo ładne zdjęcia!![/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='orsini']matrix dzieki!:loveu: :loveu:
a co u Ciebie slychac?jak psiaki?[/quote]

nie ma za co :)

z psami w porządku, tylko ta zima i mrozy ... dzisiaj znów rano było - 16 stopni

Posted

[quote name='matrix.....']nie ma za co :)

z psami w porządku, tylko ta zima i mrozy ... dzisiaj znów rano było - 16 stopni[/quote]

Mi sie bardzo podoba Timur Trop Ksenas - chart polski,ma swietny jak na polaka kolorek!

Posted

[quote name='resuruss']Mi sie bardzo podoba Timur Trop Ksenas - chart polski,ma swietny jak na polaka kolorek![/quote]

fajny jest, zresztą podobny także w umaszczeniu do swojego ojca Boruty ale my z Matrixem wolimy Santę / mama Timura / na wystawie zawsze rozpoznaje Matrixa i chce się z nim bawić:)

Posted

gratulacje !!!
mimo ze oceny u pana redlickiego to raczej takie sobie:) ja tam nigdy nie iwem jak on oceni,a do wilna jechalam po wielka niewiadoma:)
no ja czekam zeby w bydgoszczy zobaczyc jak urosly calamusowe afgany bo ostatnio jak je widzialam to mnie powalaly a na ostatnich fotach jak porosly to juz w ogole obled:)

a grucy mexyk to sredniak czy standard???

Posted

mam juz ci odpisalam:) czekam az jurczi wroci do pkokju:)

a Madeira Sua Sponte po raz kolejny Zw. Mlodziezy oraz druga najlepsza suka - res.cac; u nich sa inne reguly i mlodziez rowniez idzie do porownania z doroslymi sukami:) bardzo sie ciesze:)

Posted

dzieki; byl niemiecki sedzia i wziol wsio pp bo stwierdzil ze Madeira ma jeszcze czas a temten juz dorosly i juz cakliem rozwiniety:))) fajne tlumaczenie ale to niewazne bo ja sie ciesze, wlascicielka tez bardzo;
ale najwazniejsze ze praktycznie kazdemu sedziemu bardzo sie podoba i zawsze ma extra opis;

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...