maga18 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ja na swojej stronie pisze wszystko... nawet te gorsze oceny... i tez mam mase błędów... ale mama nabieżąco czyta naszą stronę i zapisuje mi na karteczkach błędy :lol: :diabloti: dzięki temu jako tako wszystko trzyma sie kupy... :)
AngelOfDeath Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a mnie tego nauczylo srodowisko hodowcow papillonow :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i dlatego tak robie , a Fux mial wtedy bardzo ladny opis tylko ogon za krotki :cool3::cool3::cool3: i zasadzono mu bdb :eviltong::eviltong::eviltong:
anna1 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 jejku co sie tutaj dzieje!!!!!! zachodze tu od czasu do czasu i wlos sie jezy czy to nie mozna normalnie porozmawiac, tylko albo jedno przyczepia sie do b;ledow na stronie drugiego, albo do planow hodowlanych, albo jeszcze do ilosci posiadanych psow badz dzieci....... to sie robi powoli targ przekupek i wcale nie jest przyjemnie to czytac no ale coz , wiodocznie tak ma byc od czasu do czasu; szkoda
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 widocznie niektórzy maja wąskie rozumki, fioletowe albo i w ciapki nawet:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: :mad:
anna1 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 widzisz orsini tak to juz jest:) w emotikonkach nie pobije ciebie nikt:)))to tak na marginesie;
Em-ka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Odchodząc od tematu Donia i Angela to muszę przyznać, że stronka Twoja [B][COLOR=darkorchid]Angel[/COLOR][/B] bardzo mi się podoba - przejżysta i czytelna; największe wrażenie jednak robi na mnie [B]portrecik papillonów[/B] - bardzo ładny! [B][COLOR=darkorchid]Orsini:[/COLOR][/B] wybrani umieją czytać między wierszmi... hahahahahaha!!! :grin:
maga18 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 a kto robił ten portrecik papilonów, no kto, kto?? :cool3:
Em-ka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='maga18']a kto robił ten portrecik papilonów, no kto, kto?? :cool3:[/quote] Wiemy, wiemy - pisze na stronce!;)
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Em-ka'] [B][COLOR=darkorchid]Orsini:[/COLOR][/B] wybrani umieją czytać między wierszmi... hahahahahaha!!! :grin:[/quote] hahaha to sie bardzo ciesze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
maga18 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Em-ka']Wiemy, wiemy - pisze na stronce!;)[/QUOTE] hahaha aha :lol:
AngelOfDeath Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 wszystko jest na stronie kto robi portret tez , bo bez zgody bym go w necie nie umiescil a no i sa bledy :razz::razz::razz: trzeba sie za to wziac:diabloti::diabloti::diabloti:
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Donio']To ciekawe. Co za wszyscy? Mam dwa nicki od moich psów: Donio od grzywacza (Donovan Pastoral) i [B][SIZE=6][COLOR=red]Wąski[/COLOR][/SIZE][/B] na Charcim Forum od whippeta (Keep the Faith Ypsylon). .[/quote] to od whippeta?????:crazyeye: :crazyeye: to chyba powinno byc .... aaa dobra nie napisze , bo zaraz bedzie, ze obrazam kogos:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ja serio myslalam, ze to od czegos innego hahahahahhaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='orsini']to od whippeta?????:crazyeye: :crazyeye: to chyba powinno byc .... aaa dobra nie napisze , bo zaraz bedzie, ze obrazam kogos:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ja serio myslalam, ze to od czegos innego hahahahahhaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin: orsini moj monitor nie wytrzyma :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Donio-Wąski-Gospo....ehhh myla mi sie juz te nicki no..... Ale zauwazacie wspolny jezyk wszyscy?od razu widac ze to jedna i ta sama osoba-przynajmniej for me:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad:
Nesjanna Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Angel - gdzie znaleźć tą twoją "kontrowersyjną" stronę ??? pliiiis
AngelOfDeath Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Nesjanka']Angel - gdzie znaleźć tą twoją "kontrowersyjną" stronę ??? pliiiis[/quote] w linkach u magi jest
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Nesjanka']Angel - gdzie znaleźć tą twoją "kontrowersyjną" stronę ??? pliiiis[/quote] no i sie wydalo!!!! to Angel jest Doniem i w ten sposob chce sobie licznik ponabijac i w rankingach podskoczyc!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad:
wanio Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 To WĄSKI jest od whippeta ??? ktorego , tego co zrobił młodziezowy championat bedac na wszystkich wystawach sam w klasie ??? :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a ja myslalem ze od cegos innego jest wąski:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a swoja droga drodzy uwazajcie na tego typa , jest naprawde wyjątkową ............... (a niech kazdy sobie wpisze co chce , wiele okreslen pasuje )
resuruss Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hahahahahahahaha,Orsini,teraz moj monitor ucierpial :evil_lol: ..... Dlugo Cie nie bylo i wracasz w wielkim stylu!!!!
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 milo mi:))))) ale ress sama powiedz czy Gospo nie mial stylu bycia Donovana vel wąskiego????bo on dlugo sie czail i udawal milego, ale pokazal w koncu pazurki no ilez mozna udawac. Az widze Wind musiala ingerowac w jego wypowiedz:diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :mad:
orsini Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 oki spadam do jutra:))) Donio vel wąski sie odezwie w srodku nocy to rano poczytam:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='wanio']To WĄSKI jest od whippeta ??? ktorego , tego co zrobił młodziezowy championat bedac na wszystkich wystawach sam w klasie ??? :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a ja myslalem ze od cegos innego jest wąski:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a swoja droga drodzy uwazajcie na tego typa , jest naprawde wyjątkową ............... (a niech kazdy sobie wpisze co chce , wiele okreslen pasuje )[/quote] uhuhuhuhuuuuuuuuuuuuu bedzie ostro cos czuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
AngelOfDeath Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='orsini']no i sie wydalo!!!! to Angel jest Doniem i w ten sposob chce sobie licznik ponabijac i w rankingach podskoczyc!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad:[/quote] :angryy::angryy::angryy: urazilas mnie :eviltong::eviltong::eviltong: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Recommended Posts