matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='gruca']Ja też się podsmażyłam,ale bardzo lubię wystawy w Ustroniu i w roku 2006 napewno przyjadę.[/QUOTE] Serdecznie zapraszamy !! Gruca, proszę zgłoś też Melodię :)
maga18 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 a ja wam zrobie na zlosc i przyjade do Ustronia i nikt sie nie podsmaży :evil_lol: bo tam gdzie ja tam deszcz :cool3:
Donio Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='maga18']a na wystawe do Głogowa zgłosił się [SIZE=5][COLOR=red]CODY z Chaliparku[/COLOR][/SIZE] :lilangel:[/quote] Cody z Haliparku:roll:!!! W zasadzie jeden z dwóch pp, które chciałem zobaczyć. Jednego - Campariego - już widziałem, w dodatku w pojedynku z Nababem. Na zdjęciach jest prześliczny ( Cory ), ciekawe jak w rzeczywistości. Już żałuję, że mnie tam nie będzie. Mam nadzieję, że przyjedzie - do Sopotu zgłoszony był Sampan Basta, ale w końcu się nie pojawił, niepotrzebnie narobiłem sobie apetytu. Maga18, liczę na opis i parę zdjęć:lol:
maga18 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Donio']Cody z Haliparku:roll:!!! W zasadzie jeden z dwóch pp, które chciałem zobaczyć. Jednego - Campariego - już widziałem, w dodatku w pojedynku z Nababem. Na zdjęciach jest prześliczny ( Cory ), ciekawe jak w rzeczywistości. Już żałuję, że mnie tam nie będzie. Mam nadzieję, że przyjedzie - do Sopotu zgłoszony był Sampan Basta, ale w końcu się nie pojawił, niepotrzebnie narobiłem sobie apetytu. Maga18, liczę na opis i parę zdjęć:lol:[/quote] tez chce go zobaczyc :) zdjecia beda na pewno!! na pocieszenie moge dodac, ze Cody bedzie we Wrocławiu i w Lesznie na wystawie championów i na Swiatówce oczywiscie
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Iwona']I ja,i ja, i ja:multi:- też lubię i też przyjadę:multi:. Tam zaczęła sie moja przygoda z naguskami i tam poznałam kilku grzywaczomaniaków:lol!::lol!::lol!:[/QUOTE] Iwona koniecznie musisz przyjechać ... to tak blisko ...
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='maga18']czuję sie pominięta :mad: :lol:[/quote] Serdecznie zapraszam do Ustronia:lol:
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='maga18']czuję sie pominięta :mad: :lol:[/QUOTE] dlaczego? wszystkich zapraszamy !! Bierz Martę do samochodu albo Marta Ciebie z psami zabierze i do Ustronia:)
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='sh_maniak']Mnie :roll:[/QUOTE] no to Ty Ją !! a co zgłaszasz do Ustronia? Choć wiem że termin dla naszych husky fatalny ale może któryś będzie miał włos ...
Agama Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Matrix czy jadac ,,intercity Ondraszek,,,z warsza..do Bielska Bialej z Ustroniem jest szybkie polaczenie
sh_maniak Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Zobaczymy co i jak ;) . Jak bym mogła byc widzem na waszym konkursie to pewnie i bym była w Ustroniu, ale chyba nie moge :(:shake:
góral Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Agama']Matrix czy jadac ,,intercity Ondraszek,,,z warsza..do Bielska Bialej z Ustroniem jest szybkie polaczenie[/quote] najlepiej z Bielska do Ustronia PKS, bo pociągów brak
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Agama']Matrix czy jadac ,,intercity Ondraszek,,,z warsza..do Bielska Bialej z Ustroniem jest szybkie polaczenie[/QUOTE] często jadą pociągi choć lepiej i szybciej autobusem można podjechać, stacja pkp jest zaraz przy stadionie a dworzec autobusowy tylko trochę dalej, można też przyjechać trochę wcześniej i zrobić sobie małe wakacje w Ustroniu jest mnóstwo hoteli, domów wczasowych gdzie przyjmują także z psami :)
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='góral']najlepiej z Bielska do Ustronia PKS, bo pociągów brak[/QUOTE] nie, no parę pociągów jest ale faktycznie autobus pewniejszy
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='sh_maniak']Zobaczymy co i jak ;) . Jak bym mogła byc widzem na waszym konkursie to pewnie i bym była w Ustroniu, ale chyba nie moge :(:shake:[/QUOTE] możesz, możesz !! większą grupką sie na ten konkurs wybieramy :)
sh_maniak Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='matrix.....']możesz, możesz !! większą grupką sie na ten konkurs wybieramy :)[/quote] :multi: jedzie ktos jeszcze kogo znam?
Agama Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 DZIEKI GORAL I Matrix mamy sentyment szczegolny do tych gorskich miejscowosci moj syn ma na imie Ondrasz wielokrotnie jezdzilismy na wczasy do Jaszowca ...i tam doanalismy szoku cukierki ondraszki knajpy ondraszki JUZ w czasach komuny na piedestale u WAS byl ZBOJNIK ONDRASZEK GUSTAW MORCINEK TEZ napisal ksiazeczke o tym zbojniku a wszyscy tylko znaja JANOSIKA z TATR
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='sh_maniak']:multi: jedzie ktos jeszcze kogo znam?[/QUOTE] na pewno jedzie Ress, Góral, ja pojadę koniecznie pojedz też i weż Magę :) i jej psy /chyba kiedyś z Orsini sie umawiały na zdjęcia grzywek /, Orsini zrobi sesję fotograficzną wszystkim naszym psom ...
matrix..... Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Agama']DZIEKI GORAL I Matrix mamy sentyment szczegolny do tych gorskich miejscowosci moj syn ma na imie Ondrasz wielokrotnie jezdzilismy na wczasy do Jaszowca ...i tam doanalismy szoku cukierki ondraszki knajpy ondraszki JUZ w czasach komuny na piedestale u WAS byl ZBOJNIK ONDRASZEK GUSTAW MORCINEK TEZ napisal ksiazeczke o tym zbojniku a wszyscy tylko znaja JANOSIKA z TATR[/QUOTE] no tak Ondraszek to czołowa postać w twórczosci Morcinka, przy okazji w niedalekim Skoczowie możan odwiedzić muzeum poświęcone jego twórczości i zobaczyć dom w którym mieszkał...
sh_maniak Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='matrix.....']na pewno jedzie Ress, Góral, ja pojadę koniecznie pojedz też i weż Magę :) i jej psy /chyba kiedyś z Orsini sie umawiały na zdjęcia grzywek /, Orsini zrobi sesję fotograficzną wszystkim naszym psom ...[/quote] To wszystko jest bardzo kuszące :evil_lol:
resuruss Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ciekawa jestem jak to z tym konkursem bedzie.....:roll:
Germanika Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Hm...może się pokuszę i jakiś regulamin zredaguje:lol:
Recommended Posts