Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='gruca']Ja też się podsmażyłam,ale bardzo lubię wystawy w Ustroniu i w roku 2006 napewno przyjadę.[/QUOTE]

Serdecznie zapraszamy !!
Gruca, proszę zgłoś też Melodię :)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']a na wystawe do Głogowa zgłosił się [SIZE=5][COLOR=red]CODY z Chaliparku[/COLOR][/SIZE] :lilangel:[/quote]
Cody z Haliparku:roll:!!! W zasadzie jeden z dwóch pp, które chciałem zobaczyć. Jednego - Campariego - już widziałem, w dodatku w pojedynku z Nababem. Na zdjęciach jest prześliczny ( Cory ), ciekawe jak w rzeczywistości. Już żałuję, że mnie tam nie będzie. Mam nadzieję, że przyjedzie - do Sopotu zgłoszony był Sampan Basta, ale w końcu się nie pojawił, niepotrzebnie narobiłem sobie apetytu. Maga18, liczę na opis i parę zdjęć:lol:

Posted

[quote name='Donio']Cody z Haliparku:roll:!!! W zasadzie jeden z dwóch pp, które chciałem zobaczyć. Jednego - Campariego - już widziałem, w dodatku w pojedynku z Nababem. Na zdjęciach jest prześliczny ( Cory ), ciekawe jak w rzeczywistości. Już żałuję, że mnie tam nie będzie. Mam nadzieję, że przyjedzie - do Sopotu zgłoszony był Sampan Basta, ale w końcu się nie pojawił, niepotrzebnie narobiłem sobie apetytu. Maga18, liczę na opis i parę zdjęć:lol:[/quote]

tez chce go zobaczyc :)
zdjecia beda na pewno!! na pocieszenie moge dodac, ze Cody bedzie we Wrocławiu i w Lesznie na wystawie championów i na Swiatówce oczywiscie

Posted

[quote name='Iwona']I ja,i ja, i ja:multi:- też lubię i też przyjadę:multi:.
Tam zaczęła sie moja przygoda z naguskami i tam poznałam kilku grzywaczomaniaków:lol!::lol!::lol!:[/QUOTE]

Iwona koniecznie musisz przyjechać ... to tak blisko ...

Posted

[quote name='Agama']Matrix czy jadac ,,intercity Ondraszek,,,z warsza..do Bielska Bialej z Ustroniem jest szybkie polaczenie[/quote]

najlepiej z Bielska do Ustronia PKS, bo pociągów brak

Posted

[quote name='Agama']Matrix czy jadac ,,intercity Ondraszek,,,z warsza..do Bielska Bialej z Ustroniem jest szybkie polaczenie[/QUOTE]

często jadą pociągi choć lepiej i szybciej autobusem można podjechać, stacja pkp jest zaraz przy stadionie a dworzec autobusowy tylko trochę dalej, można też przyjechać trochę wcześniej i zrobić sobie małe wakacje w Ustroniu jest mnóstwo hoteli, domów wczasowych gdzie przyjmują także z psami :)

Posted

[quote name='sh_maniak']Zobaczymy co i jak ;) . Jak bym mogła byc widzem na waszym konkursie to pewnie i bym była w Ustroniu, ale chyba nie moge :(:shake:[/QUOTE]

możesz, możesz !! większą grupką sie na ten konkurs wybieramy :)

Posted

DZIEKI GORAL I Matrix mamy sentyment szczegolny do tych gorskich miejscowosci moj syn ma na imie Ondrasz wielokrotnie jezdzilismy na wczasy do Jaszowca ...i tam doanalismy szoku cukierki ondraszki knajpy ondraszki JUZ w czasach komuny na piedestale u WAS byl ZBOJNIK ONDRASZEK GUSTAW MORCINEK TEZ napisal ksiazeczke o tym zbojniku a wszyscy tylko znaja JANOSIKA z TATR

Posted

[quote name='sh_maniak']:multi:
jedzie ktos jeszcze kogo znam?[/QUOTE]

na pewno jedzie Ress, Góral, ja pojadę koniecznie pojedz też i weż Magę :) i jej psy /chyba kiedyś z Orsini sie umawiały na zdjęcia grzywek /, Orsini zrobi sesję fotograficzną wszystkim naszym psom ...

Posted

[quote name='Agama']DZIEKI GORAL I Matrix mamy sentyment szczegolny do tych gorskich miejscowosci moj syn ma na imie Ondrasz wielokrotnie jezdzilismy na wczasy do Jaszowca ...i tam doanalismy szoku cukierki ondraszki knajpy ondraszki JUZ w czasach komuny na piedestale u WAS byl ZBOJNIK ONDRASZEK GUSTAW MORCINEK TEZ napisal ksiazeczke o tym zbojniku a wszyscy tylko znaja JANOSIKA z TATR[/QUOTE]

no tak Ondraszek to czołowa postać w twórczosci Morcinka, przy okazji w niedalekim Skoczowie możan odwiedzić muzeum poświęcone jego twórczości i zobaczyć dom w którym mieszkał...

Posted

[quote name='matrix.....']na pewno jedzie Ress, Góral, ja pojadę koniecznie pojedz też i weż Magę :) i jej psy /chyba kiedyś z Orsini sie umawiały na zdjęcia grzywek /, Orsini zrobi sesję fotograficzną wszystkim naszym psom ...[/quote]

To wszystko jest bardzo kuszące :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...