Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gruca']Matrix ja też nie widzę zdjęcia.[/quote]

no to ja już nic nie rozumiem, dlaczego ja ją widzę?? :D może mam jakies wizje... :wink:

Posted

Donio no nareszcie sie zdecydowales tu zawitac POZDRAWIAM goraco i ucaluj pieseczki :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za ciepłe przyjęcie :) :) :) . Trochę mi brakuje wystaw, mam nadzieję, że to forum mi je w pewnym stopniu zastąpi. No bo dla mnie wystawy to główni możliwość spotykania starych znajomych i przyjaciół i poznawania nowych. Jeżeli mnie trochę znacie to wiecie, że od tzw. "czarnej roboty" :D jest żona, a ja biegam od ringu do ringu.

Posted

[quote name='"góral"'][quote name='resuruss']Czyzby Fantaghiro Zikkurat????[/quote]

Oto i ona
[url]http://www.chinesecrested.no/registry/62192/Fantaghiro+Zikkurat.html[/url]

Posted

[quote name='GOSPO']gratulacje również,wygrana smakuje zawsze bardzo dobrze :lol:
widziałem wystawę i powiem,ze w szoku byłem na decyzje sedziego bo w sumie było co porównywac ale akurat wygrane suki powder puff wg mnie pozostawija wiele do zyczenia a propo przygotowania do wystawy miernie ...[/quote]

Wiecie co wytarczy spojrzeć na zdiecia by zobaczyc, ze suka germaniki prezentowała sie gorzej niz Camilla. Co do przygotwania psy germaniki były super przygotowane, ale akurat w klasie otwartej suka germaniki nie wygladała imponujaco. I skoro twierdzisz, że Ani spódnica miala tu jakiś wpływ to moze akurat postawa germaniki przeważyła szale na jego niekorzyśc (jezeli oceniano właścicieli).

Posted

Mysle ,ze juz czas zapomniec ta cala historie ,ktora tak niemilo rozpoczal Gospo czy jak to tam bylo.
Medale rozdane,wystawcy juz w domu,a psy pewnie wogole sie nie martwia tym jaki maja wlos. :wink:

Posted

[img]http://spelnionemarzenie.blox.pl/resource/IMG_5487.JPG[/img]

no Gosia i kropki sama ocen ktory pies jest lepiej przygotowany , bo jak pamietam Werseta z Poznania gdzie wygladal cudnie i widze Passe to niebo do ziemi

Posted

[quote name='maga18'][quote name='sh_maniak']Madzia czemu mi nie odpisujesz na gg :roll:[/quote]

bo Cie nie lubie :evilbat: :lol:
[size=2]w pracy jestem[/size][/quote]

oki to ja ciebie też :wink: :fadein:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']

no Gosia i kropki sama ocen ktory pies jest lepiej przygotowany , bo jak pamietam Werseta z Poznania gdzie wygladal cudnie i widze Passe to niebo do ziemi[/quote]

Wybacz Angel, ale nigdy nie zdarzyło mi sie oceniać siedzacego psa :roll:
Gdyby zdjęcie było naprawde dobrej jakości i obydwie byłyby ustawione w pozycji wystawowej, to moglibyśmy podyskutować. A tak moim zdaniem nie ma o czym, bo i tak NIGDY Cię i kilku tu osób nie przekonam...

Pozdrawiam
Gosia

Posted

Wiesz gosiu, ale o czym tu dyskutować - to sedzia podejmuje decyzję. Można się nie zgadzać, ale jeżeli sugeruje się, ze oceniano właściciela a nie psa to to już jest smieszne. Po za tym nagle z nikąd zjawia się gaspo i rzuca oszczerstwa. Bądżmy poważni.

Posted

[quote name='Gosia i kropki']Owszem, ale wiele tu zebranych osób zamiast je ignorować wdaje sie w dyskusje i odpiera ataki innymi oszczerstwami, co moim zdaniem nie jest fair i w porzadku :-?[/quote]

No bo zawsze można się załatwić własne problemy przy okazji zawziętej dyskusji.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...