Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='góral'][quote name='sh_maniak']Zgłaszam sie na czarna liste wystawców 8)
1. spódnica ( często) 8)
2. farbowane włosy 8)

Maga ucz sie :lol: :lol:[/quote]

ufff.....nie mam niczego z czarnej listy :wink:[/quote]

to wstyd Góral :evilbat: :sweetCyb: , szybko szukaj czegoś do czego sie będzie mozna przyczepić :lol: :lol:
no przecież nikt nie uwierzy, że wygrywasz bo masz dobre psy i jestes dobrym handlerem :bigok:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaW'][quote name='góral'][quote name='sh_maniak']Zgłaszam sie na czarna liste wystawców 8)
1. spódnica ( często) 8)
2. farbowane włosy 8)

Maga ucz sie :lol: :lol:[/quote]

ufff.....nie mam niczego z czarnej listy :wink:[/quote]

A jaki to problem, włos zafarbować najlepiej pod kolor psa, spódniczka w szkocką kratę i wio na ring :wink:[/quote]

pudle mam czarne, a chińczyka jasnego...może być problem z tymi włosami

Posted

[quote name='GOSPO']hah lepiej przygotowana Camilka, no tutaj to juz sie nie zgodze

druga suka miala chociaz piekna jakosciowo siersc i nie była wystrzyzona jak nie wiem co :-?[/quote]Stanowczo mijasz się z prwdą. Przedstawiłeś się tu , że niby zaglądasz i chcesz grzywaczyka kupić, a tu taki znawcaa rasy, nawet na przygotowaniu i rodzaju sierści się zna. Miej cywilną odwag i przedstaw się jesli tak krytykujesz.

Posted

[quote name='GOSPO']hah lepiej przygotowana Camilka, no tutaj to juz sie nie zgodze

druga suka miala chociaz piekna jakosciowo siersc i nie była wystrzyzona jak nie wiem co :-?[/quote]

ile grzywaczy tyle rodzajow siersci... i nie ma okreslonej jakosci siersci we wzorcu... ja natomiast widzialam juz nie raz na wystawie jak prostownicą układali wlos pp ;) wiec jak widzisz jakosc siersci jest nabyta a nie wrodzona... wiec sie czepiac nie ma co.

ponadto skad wziales to, ze Camilla jest strzyzona????? :o Moze tez widziales jak Ania to robila na wystawie? Bez sensu... grzywacz ma miec dlugą siersc wiec sensu w strzyzeniu ja nie widze... i tym bardziej Ania... a Ty ją bezpodstawnie oskarzasz. Chcialabym byc na tej wystawie i zobaczyc Passe na zywo... bo na zdjeciach w przeciwienstwie do super wygladajace Werseta przezentuje sie... conajmniej nijako. Zauwazylam tez ze ostatnio (na zime) jakos dziwnie siersc sie zmienila - WSZYSTKIM podkreslam i mowie to na podstawie wystawy w Nowej Rudzie i tej z Dworu Maz. Moje zdanie!

Posted

Goral!Ty To masz maly problem...masz wszystkie psy z wlosami.....ja mam nagusy...i powdera......co teraz pol glowy lyse???A pol z dlugim wlosem?????I do tego tez na czarno i bialo....

Posted

[quote name='resuruss']Goral!Ty To masz maly problem...masz wszystkie psy z wlosami.....ja mam nagusy...i powdera......co teraz pol glowy lyse???A pol z dlugim wlosem?????I do tego tez na czarno i bialo....[/quote]

Moge ja mogę ja, ci fryurke zrobić :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']Goral!Ty To masz maly problem...masz wszystkie psy z wlosami.....ja mam nagusy...i powdera......co teraz pol glowy lyse???A pol z dlugim wlosem?????I do tego tez na czarno i bialo....[/quote]

a na to co powiesz??
[img]http://republika.pl/duzypudel/images/jakub_kruczek.jpg[/img] :wink:

Posted

[quote name='góral'][quote name='resuruss']Goral!Ty To masz maly problem...masz wszystkie psy z wlosami.....ja mam nagusy...i powdera......co teraz pol glowy lyse???A pol z dlugim wlosem?????I do tego tez na czarno i bialo....[/quote]

a na to co powiesz??
[img]http://republika.pl/duzypudel/images/jakub_kruczek.jpg[/img] :wink:[/quote]Oj Goral . Strasznie dużo czanego sprayu musiałeś tu zużyć hahahaha

Posted

[quote name='maga18']
Chcialabym byc na tej wystawie i zobaczyc Passe na zywo... bo na zdjeciach w przeciwienstwie do super wygladajace Werseta przezentuje sie... conajmniej nijako. [/quote]

Szkoda, że jej nie widziałaś.....może ja nie jestem ekspertem, ale nie wydaje mi się by określenie nijako było w tym wypadku adekwatnym... ale ilu obserwatorów, tyle zdan...

Posted

[quote name='"DraczynOj Goral . Strasznie dużo czanego sprayu musiałeś tu zużyć hahahaha[/quote']

w ramach wyjaśnienia to nadmienie, że garnitur jest brązowy :wink:

Posted

[quote name='góral'][quote name='maga18']
Chcialabym byc na tej wystawie i zobaczyc Passe na zywo... bo na zdjeciach w przeciwienstwie do super wygladajace Werseta przezentuje sie... conajmniej nijako. [/quote]

Szkoda, że jej nie widziałaś.....może ja nie jestem ekspertem, ale nie wydaje mi się by określenie nijako było w tym wypadku adekwatnym... ale ilu obserwatorów, tyle zdan...[/quote]

w Poznaniu zarowno na zywo jak i na zdjeciach wygladala swietnie, a na zdjeciach z NDM mnie nie powala...

Posted

[quote name='góral'][quote name='"DraczynOj Goral . Strasznie dużo czanego sprayu musiałeś tu zużyć hahahaha[/quote']

w ramach wyjaśnienia to nadmienie, że garnitur jest brązowy :wink:[/quote]Góral, to tylko żarty . Pies przepiękny, a garnitu r i buty oczywiscie tez ok

Posted

Jest wiele niefotogenicznych psów. Baaaaardzo sławny duży pudel Topscore Contradicion ma niewiele świetnych zdjęć, a na żywo jest psem powalającym... :wink:

Posted

[quote name='góral']Jest wiele niefotogenicznych psów. Baaaaardzo sławny duży pudel Topscore Contradicion ma niewiele świetnych zdjęć, a na żywo jest psem powalającym... :wink:[/quote]

juz nic nie mowie :wink:

Posted

[quote name='góral']Jest wiele niefotogenicznych psów. Baaaaardzo sławny duży pudel Topscore Contradicion ma niewiele świetnych zdjęć, a na żywo jest psem powalającym... :wink:[/quote]Oczywiście, to tak jak i u ludzi. Jeden jest fotogeniczny, a inny nie

Posted

[quote name='góral']Jest wiele niefotogenicznych psów. Baaaaardzo sławny duży pudel Topscore Contradicion ma niewiele świetnych zdjęć, a na żywo jest psem powalającym... :wink:[/quote]

Goral!!!Swietnie ,ze to napisales....moze moje psy sa takie brzydkie i nieeleganckie na zdjeciach w galerii,bo sa niefotogeniczne????????

:wink:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='góral']Jest wiele niefotogenicznych psów. Baaaaardzo sławny duży pudel Topscore Contradicion ma niewiele świetnych zdjęć, a na żywo jest psem powalającym... :wink:[/quote]Oczywiście, to tak jak i u ludzi. Jeden jest fotogeniczny, a inny nie[/quote]

Własnie :-? , ja np nie jestem fotogeniczna :(

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Draczyn'][quote name='góral']Jest wiele niefotogenicznych psów. Baaaaardzo sławny duży pudel Topscore Contradicion ma niewiele świetnych zdjęć, a na żywo jest psem powalającym... :wink:[/quote]Oczywiście, to tak jak i u ludzi. Jeden jest fotogeniczny, a inny nie[/quote]

Własnie :-? , ja np nie jestem fotogeniczna :([/quote]Ja też nie jstem i nigdy nie byłam

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Draczyn'][quote name='góral']Jest wiele niefotogenicznych psów. Baaaaardzo sławny duży pudel Topscore Contradicion ma niewiele świetnych zdjęć, a na żywo jest psem powalającym... :wink:[/quote]Oczywiście, to tak jak i u ludzi. Jeden jest fotogeniczny, a inny nie[/quote]

Własnie :-? , ja np nie jestem fotogeniczna :([/quote]

Marta :evil: jak TY nie jesteś to co ja kurna mam powiedzieć :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...