Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ostatnio na innym topicu tez sie mnie ktos czepił, ze wystawiam w spódnicy :evilbat: i niby przez to wygrywam :roll:
Takie gadki sa żenujace moim zdaniem 0X

Nie wiem jak ma przygotowane lub nie przygotowane psy, osoba o nicku Ania i Psy i nie mówie powyżeszego w jej obronie. Chodzi tylko, ze taka forma jest żałosna , tyle z mła strony. :-?

Co do przygotowania psów Germaniki wszyscy sa jednomyslni, ze jej poprostu świetne :D

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a przepraszam bardzo co za ostrzezenie mi sie nalezy pani Draczyn? za swoje obiektywne zdanie? widze ze tutaj nie jestescie przyzwyczajeni do normalnych postow tylko do sodzenia sobie mimo wszytsko :lol:

to tylko potwierdza to co napisałem wczesniej mydlicie sobie oczy głaskaniem sie po główkach i pisaniem ochów i achów ktore szczere nie sa wg mnie

no cóz krytyka boli ha ha

pani gruca ja do suki nic nie mam napisałem ze była zle przygotowana do wystawy bo jej szata pozostawia wiele do zyczenia wg mnie i nie sadze zeby za takie zdanie mogłbym zostac zbanowany z forum bez przesady!

i co po imieniu i nazwisku? musze napisac swoja biografie zeby wypowiedziec sie na temat przygotowania psów na wystawy?

Posted

[quote name='Agama']POJAWILI sie DETEKTYWI na ringach :evilbat: GASPO czy zdajesz sobie sprawe ,ze TAK NAPRAWDE TO KRYTYKUJESZ OCENE SEDZIEGO :o MOZE nalezalo zlozyc protest. aTY atakujesz pieski ANI :evilbat: :o[/quote]Agama Oceny sędziego nie podlegają dyskusji i co do nich , nie można składa żadnych protestów

Posted

[quote name='GOSPO']a przepraszam bardzo co za ostrzezenie mi sie nalezy pani Draczyn? za swoje obiektywne zdanie? widze ze tutaj nie jestescie przyzwyczajeni do normalnych postow tylko do sodzenia sobie mimo wszytsko :lol:

to tylko potwierdza to co napisałem wczesniej mydlicie sobie oczy głaskaniem sie po główkach i pisaniem ochów i achów ktore szczere nie sa wg mnie

no cóz krytyka boli ha ha

pani gruca ja do suki nic nie mam napisałem ze była zle przygotowana do wystawy bo jej szata pozostawia wiele do zyczenia wg mnie i nie sadze zeby za takie zdanie mogłbym zostac zbanowany z forum bez przesady!

i co po imieniu i nazwisku? musze napisac swoja biografie zeby wypowiedziec sie na temat przygotowania psów na wystawy?[/quote]Przeczytaj regulamin. Oczywiście wolno krytykować, ale krytyka nie może byc anonimowa. Krytykując powinieneś się przedstawić z imienia i nazwiska. Czy Ci sie to podoba, czy nie to tak mówi regulamin forum i wszyscy powinniśmy go przestrzegać

Posted

[quote name='GOSPO']to tylko potwierdza to co napisałem wczesniej mydlicie sobie oczy głaskaniem sie po główkach i pisaniem ochów i achów ktore szczere nie sa wg mnie[/quote]

noo popatrz jak nas rozszyfrowałeś/łaś :klacz: ahhhh geniusz wstąpił w nasze zakłamane progi :lol:

Posted

o jej dziewczyny, czy nie widzicie,że ta osobe to bawi? dajcie spokój szkoda nerwów i klikania na takie bezsensowne wypowiedzi :(

Posted

OCENY SEDZIEGO SA niepodwazalne i to jest wiadome ale protest mozna zlozyc zawsze np. ze sedzia preferuje sliczne niewiasty a nie patrzy na psy 8) HA HA HA :D

Posted

[quote name='Agama']OCENY SEDZIEGO SA niepodwazalne i to jest wiadome ale protest mozna zlozyc zawsze np. ze sedzia preferuje sliczne niewiasty a nie patrzy na psy 8) HA HA HA :D[/quote]To też napewno nie było by przyjęte. [b]Oceny sędziego są niepodważalne[/b]Niezależnie od tego, jaki kobietki są na ringu

Posted

no jakos porownujac obie suki z klasy otwartej , ze zdjec wydaje mi sie ze lepiej przygotowana jednak byla Camilka :angel: :angel: :angel:

natomiasr co do stwierdzenie ze Wenecja byla spryskana czarnym lakierem, to ilu hodowcow i wystawcow bialych psow je pudruje i pryska srodkami ktore wybielaja siersc , kochany zastanow sie zanim cos napiszesz bo smiac mi sie chce :evilbat:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Agama']OCENY SEDZIEGO SA niepodwazalne i to jest wiadome ale protest mozna zlozyc zawsze np. ze sedzia preferuje sliczne niewiasty a nie patrzy na psy 8) HA HA HA :D[/quote]

no wlasnie, czmu tu robisz zamiechy? bylo trzeba Ani napisac meila, a nie publicznie brudy pierzesz

Posted

[quote name='resuruss']Ania nie ma lakieru przyczerniajacego...... :roll:[/quote]Ten to poprostu chce się kłucić i mieszać, możliwe, że wogóle na wystawie nie był

Posted

Sa p[rzyczerniajace i wybielajace i wogole cala masa kosmetykow specjalistycznych do koloru siersci.Nigdzie jednak nie przeczytalam ,ze sa zabronione :roll: .
Moze wystawcy tez nie moga miec wlosow farbowanych???Bo jakies aluzje na temat uboiru juz slyszalam!!!! :lol:

Posted

[quote name='resuruss']Sa p[rzyczerniajace i wybielajace i wogole cala masa kosmetykow specjalistycznych do koloru siersci.Nigdzie jednak nie przeczytalam ,ze sa zabronione :roll: .
Moze wystawcy tez nie moga miec wlosow farbowanych???Bo jakies aluzje na temat uboiru juz slyszalam!!!! :lol:[/quote]Tak stanowczo trzeba zakazać farbowanych włosów, bo to może wpływać na ocenę sdziego hahahaha :D

Posted

hah lepiej przygotowana Camilka, no tutaj to juz sie nie zgodze

druga suka miala chociaz piekna jakosciowo siersc i nie była wystrzyzona jak nie wiem co :-?

Posted

[quote name='maga18']juz wiem czemu MlChPl nie moge z Toffim ukonczyc... w spodniach wystawiam :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :wallbash: :shake: :sweetCyb:[/quote]

Młoda jesteś i jeszcze wiele musisz sie nauczyć, teraz z dorosłym championatem pójdzie ci jak po maśle, :wink: :wink:

Posted

[quote name='sh_maniak']Zgłaszam sie na czarna liste wystawców 8)
1. spódnica ( często) 8)
2. farbowane włosy 8)

Maga ucz sie :lol: :lol:[/quote]

ufff.....nie mam niczego z czarnej listy :wink:

Posted

[quote name='GOSPO']hah lepiej przygotowana Camilka, no tutaj to juz sie nie zgodze

druga suka miala chociaz piekna jakosciowo siersc i nie była wystrzyzona jak nie wiem co :-?[/quote]

oo ta druga to Twoja była :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='góral'][quote name='sh_maniak']Zgłaszam sie na czarna liste wystawców 8)
1. spódnica ( często) 8)
2. farbowane włosy 8)

Maga ucz sie :lol: :lol:[/quote]

ufff.....nie mam niczego z czarnej listy :wink:[/quote]

A jaki to problem, włos zafarbować najlepiej pod kolor psa, spódniczka w szkocką kratę i wio na ring :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...