miniaga Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ja również wszystkim wystawiającym życzę wielu przyjemnych chwil i sukcesów w Opolu
Agama Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 TRZYMAM KCIUKI ZA WAS i wracajcie na tarczy:loveu: :loveu: :loveu:
anna1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Trzymam za Was kciuki:))) za swojego Zuczka tez:))) powodzenia i dawajcie znac jak tylko ktos bedzie cos wiedzec ;ja niestety na telefonie :) Lalunia juz siedzi w pociagu- bidactwo! tyle godzin, ale... kciuki trzymam mocno:)
resuruss Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [B]Też trzymam kciuki za jutrzejszą klubówkę :kciuki: :kciuki: :kciuki: [/B]
resuruss Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [B]Trzymam kciuki za wystawców z Opola.Bawcie sie dobrze ,wroccie zadowoleni z ocen i miło spędzonego czasu.[/B]
Agama Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 szkoda ,ze mlode pokolenie tak szybko sie zniechecilo-ACZKOLWIEK WCALE SIE NIE DZIWIE,ja dlugo walczylam ze soba aby zdecydowac sie wystawic Kiki,tymbardziej ze jest drobniutka ,30 cm,choc wysokonozna, SYTUACJA W GRZYWKACH JEST PATOWA-sledzenie 3 wystawcow co moga wystawic w danej klasie to niczym totolotek,w zadnej rasie nie ma czgos takiego pewnie znowu sie naraze i bede otrzymywac dziwne PW-ale co mi tam nabralam dystansu do wystaw i teraz traktuje je tylko towarzysko
Agama Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 widze ,ze AGA i ANIA byly na wystawie:lol: gratulacje dla Perspektywy i Zuczka oraz Wszystkich:lol: :lol: :lol:
anna1 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 wstawie wyniki skopiowane z postu Iwony z e-psow ; ja sie bardzo ciesze z wyniku bo to drugie Zw. Klubu Żuczka, a syn Martiniego dostal Najlpesze szczenie w rasie Bodyguard Black Dragon , no i synowie Zuczka jeden CWC a drugi II lokata w mlodziezy wiec tez niezle- secret Rajski Ptak:) no i oczywiscie czekam na fotki :) jestem niepocieszona ze nie moge tam byc:placz: Klubowa: psy: Szczeniąt: SEN next Germanika VALENTINO Favonius BODYGUARD Black dragon -[COLOR=red] WO[/COLOR], [COLOR=red]I[/COLOR] , [B][COLOR=red]Najpiękniejsze szczenię[/COLOR][/B] Młodzież: OUDI Super ciapki- dosk.[COLOR=red]IV[/COLOR] JONA GOLD z Gangu łysych- dosk.[COLOR=red]III[/COLOR] Secret RAJSKI PTAK-dosk, [COLOR=red]II[/COLOR] Sasquehanna WRÓŻBITA-dosk.[COLOR=red]I[/COLOR] [COLOR=red]ZW Mł.[/COLOR] Pośrednia: Hossa-vija MICKE PRINCE SUPRISE- [COLOR=red]II[/COLOR] IDEALISTA Germanika- dsk. [COLOR=red]I [/COLOR] Otwarta: QUANDO Sub-o-divo Gingery Sasquehanna GOBLIN - [COLOR=red]I[/COLOR] ARTHUS od teareibi KING z Jasne hvezdy ELITE SUNSHINE von Helmundin NUFI Super ciapki INZYNIER Raj dla zwierząt [COLOR=red]III[/COLOR] FOCUS z Gangu łysych Championów: CYPISEK z Gangu łysych-[COLOR=red]IV[/COLOR] CAMPARI Sua sponte- [B][COLOR=red]I[/COLOR] dosk. [COLOR=red]NDPwR[/COLOR][/B] Sasquehanna ALEN- [COLOR=red]II[/COLOR] VENI OTELLO Sub-o-divo- [COLOR=red]III[/COLOR] suki: Szczeniąt: Madame Butterfly Gallus- [COLOR=red]WO[/COLOR] Młodzież: Sasquehanna RED-HOT Zikkurat- [COLOR=red]III[/COLOR] JAGÓDKA z Gangu łysych- [COLOR=red]II[/COLOR] IMPREZKA z Gangu łysych Im so pretty Pastoral- [COLOR=red]IV[/COLOR] TILIA Lawendula Sasquehanna WRÓŻBA- [COLOR=red]I, ZW Mł.[/COLOR] Sasquehanna BOTANIKA Sasquehanna BOGATKA Sasquehanna WRÓŻKA Pośrednia: A charmed temptation ....- [COLOR=red]I [/COLOR] UNESSA Favonius- [COLOR=red]II[/COLOR] ZACHARA Sakaldir- [COLOR=red]IV[/COLOR] EFECTIVE Nesjana- [COLOR=red]III[/COLOR] Otwarta: FRASZKA z Gangu łysych-[COLOR=red] I[/COLOR] HARRIET z Gangu łysych- [COLOR=red]II[/COLOR] Championów: PERSPEKTYWA Germanika- [B][COLOR=red]I,NDSwR,BOB[/COLOR][/B] FANTHAGIRO Zikkurat- [COLOR=red]II[/COLOR] JUDITH z Jasne hvezdy-[COLOR=red]III[/COLOR]
SengaSengana Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 [SIZE=5][B][COLOR=indigo]PERSPEKTYWA Germanika-BIS KLUBU !!!!![/COLOR] [/B][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE]
maga18 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Hello :) Wrocilam cala, zdrowa i zadowolona :) Toffi dosk 3/4 Milka 1/2, CWC - ukonczyla Ch.Pl :) Ponadto Milencja & Toffi zostali III Najlepsza Para Hodowlana Wystawy Klubowej :multi: BOB, BIS - Perspektywa Germanika NDPwR - Campari Sua Sponte BOB Puppy, BIS PUPPY - Bodyguard Black Dragon BOB Junior - Wróżba Sasquehanna (albo) Wróżbita :oops: [SIZE="2"]nie jestem pewna - sa identyczne[/SIZE] Reszta wynikow: PSY Szczeniąt: SEN next Germanika- obiecujacy III VALENTINO Favonius- WO II BODYGUARD Black dragon - WO I, BOB Puppy, BIS Puppy Młodzież: OUDI Super Ciapki - dosk IV JONA GOLD z Gangu łysych - dosk II Secret RAJSKI PTAK- dosk III Sasquehanna WRÓŻBITA-dosk I, Mł.Zw.Kl Pośrednia: Hossa-vija MICKE PRINCE SUPRISE- bdb II IDEALISTA Germanika- dosk I, CWC Otwarta: QUANDO Sub-O-Divo - nieobecny Gingery Sasquehanna GOBLIN - dosk I, CWC ARTHUS od Teareibi - bdb KING z Jasne Hvezdy - bdb ELITE SUNSHINE von Helmundin - dosk II NUFI Super Ciapki - bdb INZYNIER Raj dla Zwierząt - dosk III FOCUS z Gangu łysych - dosk IV Championów: CYPISEK z Gangu łysych - dosk IV CAMPARI Sua Sponte - dosk I, CWC, NDPwR Sasquehanna ALEN - dosk II VENI OTELLO Sub-O-Divo - dosk III SUKI: Szczeniąt: Madame Butterfly Gallus- WO I Młodzież: Sasquehanna RED-HOT Zikkurat - dosk III JAGÓDKA z Gangu Łysych - dosk II IMPREZKA z Gangu Łysych - bdb Im so pretty Pastoral - dosk IV TILIA Lawendula - bdb Sasquehanna WRÓŻBA - dosk I, Mł.Zw.Kl Sasquehanna BOTANIKA - dosk Sasquehanna BOGATKA - bdb Sasquehanna WRÓŻKA - bdb Pośrednia: A charmed temptation of Exotic Dog`s - dosk I, CWC UNESSA Favonius- dosk II ZACHARA Sakaldir- dosk IV EFECTIVE Nesjana- dosk III Otwarta: FRASZKA z Gangu Łysych - dosk I, CWC HARRIET z Gangu Łysych - dosk II Championów: PERSPEKTYWA Germanika- dosk I, CWC, NDSwR, BOB, BIS FANTHAGIRO Zikkurat- dosk II JUDITH z Jasne Hvezdy - dosk III
anna1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [B]MAGA- Gratulacje !!!![/B] Rowniez gratulacje dla Black Dragona (bo wiem ze czyta dgm) za BIS Puppy z synem mojego Martiniego i Nemezis;bardzo sie ciesze; oczywiscie gratulacje dla wszystkich i powodzenia dzisiaj; Ja tam jestem bardzo zadowolona bo trudno zebym nie byla :evil_lol:
Dudek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Germanika - BRAWO!!!:multi: :multi: :multi: Anna 1 - SUPER!!! GRARULUJĘ!!:multi: :multi: Maga - gratuluję!:multi: czekam na dzisiejsze wyniki:multi:
lalunia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 kochani wróciłam jestem padnięta moje psiska też ja zaraz będę odsypiac bo niko i kofi już chrapią :) jestem baardzo zadowolona z wyników przy takiej stawce :) gratuluję wszystkim wygranym miło mi było poznac aik pancia mikiego magę18 i jej mamcie buziaki dla pastoralki i zakochałm się w bodygardzie ahhhhhhhhhhhhhhhhhh i wiecie co zdążyłam ha ha panikowałam ale ten typ już tak ma w pociągu się nasmiałam ślązaki doprowadzali mnie do łez ze śmiechu psiska były super grzeczne aa i wielka bużka dla magdy od wilczaży miło było cię poznac :) do zobaczenia .........
Nesjanna Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [COLOR=DarkRed][B]ja również gratuluję :loveu:!!!! [/B] piękna stawka i piękne wyniki gratulacje dla Milki i jej właścicielki Magi - za ukończenie Championatu:), gratulacje dla Anny1 - za NPwR :) gratulacje za BOB-a dla Perspektywy i Germaniki :) oraz dla mojej wnuczki EFFECTIVE -oraz Małgosi za piękną III lok :) czekam z niecierpliwością na dzisiejsze wyniki ...............:razz: [/COLOR]
resuruss Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [B][SIZE=4]Gratulacje dla wszystkich !!!!!!![/SIZE][/B] [B][COLOR=red]Z tego co widzę w wynikach po raz kolejny grzywacze staneły na wysokich miejscach na podium finałowym.Bardzo mnie to cieszy :multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Wielki sukces Perspektywy BIS!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Najpiekniejszy szczeniak BIS Puppy !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]III Najpiekniejsza Para Hodowlana!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Super!!!Wielkie gratulacje:loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
anna1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 ciekawe jak dzisiaj:) Żuczek niestety nie zdazyl byc wystawiony bo Marcinowi psy sie nalozyly, z tego co wiem Alen CACIB ale co dalej to nie mam pojecia ;)
Natalia:) Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [CENTER][SIZE=6]:klacz: :klacz: Gratulacje !! :klacz: :klacz: [/SIZE][/CENTER]
maga18 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 mam małe przecieki z Opola - BOB Perspektywa Germanika Zw.Mł Wrózbita, Wróżba Sasquehanna CACIB Alen Sasquehanna BOB Puppy Bodyguard Black Dragon sedzia preferowal male psy - stawial duzo bdb a nawet db
miniaga Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Wróciłam właśnie. Bardzo happy choć dzis mój jagódka dosłownie przesrała ocenę:evil_lol: Wróciliśmy w powiększonym składzie i idziemy spać... W Opolu urzekła mnie totalnie Perspektywa i Bodygard. Gratulacje dla Jolki, która ma pięknego chłopca:loveu:
flashka-g Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Perspektywa III BOG Grupe wygrał sliczny Lhasa nie wiem gdzie sie zagubil na finalach sedziemu na klubowce ale byl powalajacy- z reszta dostal 2 miejsce na BOG.
macsow1 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Było super:):loveu: towarzystwo świetne. poznałem wielu ciekawych ludzi. obeszło się bez zgrzytów, obgadywania.. było super:) Laluniu miło było poznać :cool1: to była moja najlepsza wystawa. [URL]http://img130.imageshack.us/img130/4849/opole1dk1.jpg[/URL] [URL]http://img458.imageshack.us/img458/9365/opole3mh4.jpg[/URL]
Recommended Posts