lalunia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 w Bydgoszczy będę ale tylko z cofi :) niko odpoczywa
maga18 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzieki!! [url]http://www.wyniki.grzywaczy.glt.pl/[/url] -> uzupelnilam dotychczasowe wystawy z 2007 :)
flashka-g Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='lalunia']no to w grudziądzu będzie się działo ha ha[/quote] ja stawiam na Perspektywe ze zdobedzie BOB.. a kto tam wogole sedziuje?? w sumie bym sobie pojechala tylko tak daleko:eviltong:
AngelOfDeath Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Germanika']Moja hodowla to czysty przypadek,nie wiadomo kiedy będą(oczywiście szczenięta) :D[/quote] oj to wiele od tamtego czasu sie zmienilo :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::megagrin::megagrin::megagrin: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1055258&postcount=573[/URL] oj wieleeeeeeeeeeeeeeeeee:mdleje: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Agama Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 OJ Bartek,wydaje mi sie ,ze nie wyczuwasz specyficznego poczucia humoru p ADAMA-ponadto walka z obozem przeciwnika,ktory milczy zaczyna byc NIESMACZNA,przynajmniej dla osob,ktore kochaja swoje psy, bez wzgledu co osiagaja na wystawach,Ciebie lubie i takie zacietrzewienie mnie irytuje,nie znam zakulisowych rozgrywek i NIE CHCE ICH ZNAC pozdrawiam WSZYSTKICH GORACO,cieszcie sie,ze macie zdrowe pieski i to powinno byc najwazniejsze
lalunia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agama']OJ Bartek,wydaje mi sie ,ze nie wyczuwasz specyficznego poczucia humoru p ADAMA-ponadto walka z obozem przeciwnika,ktory milczy zaczyna byc NIESMACZNA,przynajmniej dla osob,ktore kochaja swoje psy, bez wzgledu co osiagaja na wystawach,Ciebie lubie i takie zacietrzewienie mnie irytuje,nie znam zakulisowych rozgrywek i NIE CHCE ICH ZNAC pozdrawiam WSZYSTKICH GORACO,cieszcie sie,ze macie zdrowe pieski i to powinno byc najwazniejsze[/quote] Agama - popieram !!!!!!!!!!!!!!!! i nawiasem mówiąc mój pierwszy grzywek to też przypadek (który już nie żyje) a teraz to już tylko grzywki i grzywki i grzywki i wystawy ha ha
lalunia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 i wiecie co moja kofi jest gruba jak jej pancia !!!!!!!!!!!! powiedzcie mi jak odchudzic psa ? żeby trzymał linie
lalunia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maga ja też będę w opolu :) chyba 99% wiary grzywkowej będzie w opolu
AngelOfDeath Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Agama']OJ Bartek,wydaje mi sie ,ze nie wyczuwasz specyficznego poczucia humoru p ADAMA-[B]ponadto walka z obozem przeciwnika,ktory [I][U]milczy[/U] [/I]zaczyna byc[/B] NIESMACZNA,przynajmniej dla osob,ktore kochaja swoje psy, bez wzgledu co osiagaja na wystawach,Ciebie lubie i takie zacietrzewienie mnie irytuje,nie znam zakulisowych rozgrywek i NIE CHCE ICH ZNAC pozdrawiam WSZYSTKICH GORACO,cieszcie sie,ze macie zdrowe pieski i to powinno byc najwazniejsze[/quote] alez przeciez my tu mamy adwokata ...... diabła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Natalia:) Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='lalunia']maga ja też będę w opolu :) chyba 99% wiary grzywkowej będzie w opolu[/quote] Nie będzie tylko tych którzy się spóżnili :placz: Czyli mnie :placz: Odbijemy sobie w lecie...
macsow1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 mam stawke [IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG] oto ona: Klubowa: psy: szczeniąt: SEN next germanika Valentino favonius BODYGUARD black dragon młodziez: OUDI super ciapki JONA GOLD z gangu łysych secret RAJSKI PTAK sasquehanna WRÓŻBITA pośrednia: hossa-vija MICKE PRINCE SUPRISE IDEALISTA germanika <juz sie boje> otwarta: QUANDO sub-o-divo gingery sasquehanna GOBLIN ARTHUS od teareibi KING z jasne hvezdy ELITE SUNSHINE von helmundin NUFI super ciapki INZYNIER raj dla zwierząt FOCUS z gangu łysych championów: CYPISEK z gangu łysych CAMPARI sua sponte sasquehanna ALEN VENI OTELLO sub-o-divo suki: szczeniat: madame butterfly gallus młodziez: sasquehanna RED-HOT zikkurat JAGÓDKA z gangu łysych IMPREZKA z gangu łysych Im so pretty pastoral TILIA lawendula sasquehanna Wróżbita sasquehanna BOTANIKA sasquehanna BOGATKA sasquehanna WRÓŻKA pośrednia: a charmed temptation .... UNESSA favonius ZACHARA sakaldir EFECTIVE nesjana otwarta: FRASZKA z gangu łysych HARRIET z gangu łysych championów: PERSPEKTYWA germanika FANTHAGIRO zikkurat JUDITH z jasne hvezdy
macsow1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 teraz międzynarodowa: psy: szczeniąt: andreas kld lurent SEN next germanika BODYGUARD black dragon młodziez: OUDI super ciapki ELVIS z chmielnik HOBBIT pastoral secret RAJSKI PTAK sasquehanna ZŁOTY WIEK sasquehana WRÓŻBITA pośrednia: KIM cin cin pet hossa-vija micke prince suprise IDEALISTA germanika otwarta: MIKI gro-bez KING z jasne hvezdy ELITE SUNSHINE von helmundin BALBOA-ROCKY eve-bier NUFI super ciapki ginger sasquehanna GOBLIN ARTHUS od teareibi FOCUS z gangu łysych championów: CAMPARI sua sponte CYPISEK zgangu lysych sasquehanna ALEN suki: szczniat: madame butterfly gallus mlodziez: sasquehanna wróżba sasquehanna RED-HOT zikkurat sasquehanna BOGATKA TILIA lavendula IM SO PRETTY pastoral JAGÓDKA z ganmgu łysych IMPREZKA z gangu lysych honey monetka <?> pośrednia: a charmed temptation... EFECTIVE nesjana ZACHARA sakaldir otwarta: HARRIET z gangu lysych TOYOTA sakaldir championów: JUDITH z jasne hvezdy DAFNE z gangu lysych PERSPEKTYWA germanika laj laj laj
lalunia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ale jaja w opolu bedzie siostra cofi ale w młodzieży suczek jest oj bedzie się działo ha ha
anna1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=red]Lalunia- Gratulacje za Najlepszego Psa w Rasie w Grudziadzu dla Nico:) i dla Cofitka rowniez za srebro !!![/COLOR][/SIZE][/B]
Dudek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [B][COLOR=red]LALUNIA - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]:multi:
anna1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Martini Sua Sponte CAC, BOS, CACIB, BOB Baja Mare; skonczylismy Interchampiona i dodatkowo Ch. Rumunii :diabloti: nie powiem ze sie nie ciesze i oczywiscie trzymam kciuki za reszte ekipy z ktora nie moglam pojechac i ogromne podziekowania dla Asi Grabowskiej od Secretu za to ze wystawila Bialego:loveu:
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [B]Brawa dla Martiniego :klacz: :klacz: :klacz: Gratul;acje Aniu :multi: [/B]
miniaga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ania Gratuluję!!!! Super- Martini w pełni zasługuje na ten tytuł:loveu::loveu::loveu:
SengaSengana Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 wspaniale Aniu, ogromne osiągnięcie, gratuluje, głaski dla Białego!cudowny psiak ! :lol::lol::lol::lol:
Marcin M Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Aniu GRATULUJE serdecznie sukcesu Białego !!!:loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts