Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Nadal umieram....Oj Bartek ty się nigdy nie dasz podrażnić.... My się konkurencji nie boimy. jedziemy dobrze się bawić. Staniemy na 3 lokacie i będziemy bardzo happy, bo super weekend się szykuje: będziemy z Ress wypluwać płuca i pociągać nosem,,,, hahaha

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='miniaga']Nadal umieram....Oj Bartek ty się nigdy nie dasz podrażnić.... My się konkurencji nie boimy. jedziemy dobrze się bawić. Staniemy na 3 lokacie i będziemy bardzo happy, bo super weekend się szykuje: będziemy z Ress wypluwać płuca i pociągać nosem,,,, hahaha[/quote]

a ja nie mowie ze Ty sie boisz.. lepiej niech sie konkurencja boi was;)

Posted

[quote name='flashka-g']a ja nie mowie ze Ty sie boisz.. lepiej niech sie konkurencja boi was;)[/quote]

zwłaszcza tych wirusów które rozsiewa:evil_lol:

Posted

[quote name='miniaga']Nio to moja tajna broń:evil_lol:[/quote]

spoko my mamy pare z wybrzeża niemcy nam przywieźli :diabloti: takie grypki tu panują że z wyrka nie można wstać przez tydzień:eviltong:

Posted

[quote name='miniaga']Nio to moja tajna broń:evil_lol:[/quote]

spoko my mamy pare z wybrzeża niemcy nam przywieźli :diabloti: takie grypki tu panują że z wyrka nie można wstać przez tydzień:eviltong:

Posted

no to jak się jeszcze moja franca domiesza to będzie... armagedon:diabloti:

nie wiem czy dojadę bo 'czuję się jakoś tak niewyraźnie':-( :shake: no zobaczymy

jak nie do Katowic to z Katowiec mozna wracać 'w kupie':evil_lol:

Posted

wiecie co zaszalałam dzisiaj
kupiłam w sklepie dla fryzjerów
suszarkę jonującą z zimnym nawiewem
prostownice ceramiczną
i maszynkę o szerokosci ostrzy 1,5 cm do wycianania uszków i mordek
a i szczotkę ceramiczną
teraz mam wszystko dla mojej kofci

Posted

wydałam kupe kasy
i patrzyłam dzis w necie stół trymerski są superowe
ale ich cena też superowa
może wiecie gdzie można kupic w przystepniejszych cenach
bo taki najtanszy znalazłam za 499 zł buuuuuuu

Posted

[quote name='Dudek']no to jak się jeszcze moja franca domiesza to będzie... armagedon:diabloti:

my od 17 siedzimy na pkp i zbieramy jeszcze jakieś ila już sie źle czuje a mamy tu siedzieć do 22.50 bo pociąg w którym miałyśmy siedzieć właśnie wygodnie odjechał bez nas:placz:
na szczęście pan z kafejki internetowej pozwolił nam z psami wejść a tu przynajmniej ciepło jest

Posted

my od 17 siedzimy na pkp i zbieramy jeszcze jakieś ila już sie źle czuje a mamy tu siedzieć do 22.50 bo pociąg w którym miałyśmy siedzieć właśnie wygodnie odjechał bez nas:placz:
na szczęście pan z kafejki internetowej pozwolił nam z psami wejść a tu przynajmniej ciepło jest[/quote]
aik trzymaj się dzielnie
ja tak kwitłam na poczekalni jak jechałam do kielc w jakiejs miescinie przyjechałam o 22 a do kielc miałam o 4 rano brrrr
wiem ze to straszne takie czekanie zwłaszcza nocą

Posted

a iwonka z raju dla zwierzat tez będzie w katowicach
bedzie odbierała puchary za 2006 rok
moja kochana

a mój mąż powiedział że mam zajoba hi hi
bo dla siebie mam suszarkę i prostownice kupione w sklepie bezcłowym
;)

Posted

[URL]http://onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,300327,0.html[/URL]

tu mam jeszcze inny stół droższy

powiedzcie mi który lepszy ??

Posted

[quote name='lalunia']wiecie co zaszalałam dzisiaj
prostownice ceramiczną
a i szczotkę ceramiczną
teraz mam wszystko dla mojej kofci[/quote]

:evil_lol: ja używam podłego szamponu za kilkanaście zł ale moje psy #1 All Systems za kilkadziesiąt;) :loveu:

Posted

[quote name='lalunia'][URL]http://onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,331716,0.html[/URL]

ten jest całkiem fajny
co o nim myslicie
warto[/quote]

ja kupiłam stół z kółkami - i taki proponuję, ale widzę, że chwilowo nie ma go na stanie - zadzwoń to tego Pana i zapytaj - z pewnością jeszcze tekie będzie miał. Stół kosztował w promocji też ok 500zł.
Widziałaś go w Kielcach - pamiętasz ???
będę jutro w Katowicach więc możesz go sobie dokładnie pooglądać - jest solidny, naprawdę polecam.

Posted

dzieki wam
i chyba się zdecyduję z kółkami jednak
nesjanko mnie w katowicach nie bedzie
chyba w tych stołach to najbardziej mi zalezy na tym że mozna psa przywiazac i nie ucieknie
bo nieraz to niko z 10 razy mi dyla da ze stołu
a cofi się kładzie znudzona ha ha

dudku poceszyłes mnie że nie tylko ja mam takie odchyły

Posted

[quote name='Dudek']:evil_lol: ja używam podłego szamponu za kilkanaście zł ale moje psy #1 All Systems za kilkadziesiąt;) :loveu:[/quote]

to ja zaczynam zmieniac teraz psy uzywaja kosmetykow ktore ja:loveu::loveu::loveu:la siebie kupuje:evil_lol:

Posted

[quote name='lalunia']wiecie co zaszalałam dzisiaj
prostownice ceramiczną
a i szczotkę ceramiczną
teraz mam wszystko dla mojej kofci[/quote]

uhuhuhohoh

booooooooogggggggato :loveu::loveu::loveu:

co to jest szczotka ceramiczna , bo ja pierwsze slysze :evil_lol::crazyeye:

Posted

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img451.imageshack.us/img451/4781/simg7485mediumte9.jpg[/IMG][/URL]

to moja kofcia z moim młodszym synkiem ma 4,5 roku ale chyba ma dryk hi hi
a angelku szczotka ceramiczna to zwykła szczotka taka okrągła do wyciagania włosa tylko nie jest plastikowa ale pokryta masą zeramiczną
podobno jest lepsza

Posted

Hej :) ma ktoś tutaj pełne wyniki grzywek :) pliss i zdjątka tez mnie bardzo interesuja zwłaszcza Oudiego jak ktos ma z dzisiaj, bo chciałam go pooglądac ale niestety szybko musielismy uciekac :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...