miniaga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nadal umieram....Oj Bartek ty się nigdy nie dasz podrażnić.... My się konkurencji nie boimy. jedziemy dobrze się bawić. Staniemy na 3 lokacie i będziemy bardzo happy, bo super weekend się szykuje: będziemy z Ress wypluwać płuca i pociągać nosem,,,, hahaha
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='miniaga']Nadal umieram....Oj Bartek ty się nigdy nie dasz podrażnić.... My się konkurencji nie boimy. jedziemy dobrze się bawić. Staniemy na 3 lokacie i będziemy bardzo happy, bo super weekend się szykuje: będziemy z Ress wypluwać płuca i pociągać nosem,,,, hahaha[/quote] a ja nie mowie ze Ty sie boisz.. lepiej niech sie konkurencja boi was;)
AiK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='flashka-g']a ja nie mowie ze Ty sie boisz.. lepiej niech sie konkurencja boi was;)[/quote] zwłaszcza tych wirusów które rozsiewa:evil_lol:
AiK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='miniaga']Nio to moja tajna broń:evil_lol:[/quote] spoko my mamy pare z wybrzeża niemcy nam przywieźli :diabloti: takie grypki tu panują że z wyrka nie można wstać przez tydzień:eviltong:
AiK Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 [quote name='miniaga']Nio to moja tajna broń:evil_lol:[/quote] spoko my mamy pare z wybrzeża niemcy nam przywieźli :diabloti: takie grypki tu panują że z wyrka nie można wstać przez tydzień:eviltong:
Dudek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no to jak się jeszcze moja franca domiesza to będzie... armagedon:diabloti: nie wiem czy dojadę bo 'czuję się jakoś tak niewyraźnie':-( :shake: no zobaczymy jak nie do Katowic to z Katowiec mozna wracać 'w kupie':evil_lol:
miniaga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dudek ja ledwo żyje a jadę, więc nie marudź...:evil_lol:
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 trzymam kciuki za wszystkich grzywaczy w katowicach
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 wiecie co zaszalałam dzisiaj kupiłam w sklepie dla fryzjerów suszarkę jonującą z zimnym nawiewem prostownice ceramiczną i maszynkę o szerokosci ostrzy 1,5 cm do wycianania uszków i mordek a i szczotkę ceramiczną teraz mam wszystko dla mojej kofci
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 wydałam kupe kasy i patrzyłam dzis w necie stół trymerski są superowe ale ich cena też superowa może wiecie gdzie można kupic w przystepniejszych cenach bo taki najtanszy znalazłam za 499 zł buuuuuuu
AiK Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Dudek']no to jak się jeszcze moja franca domiesza to będzie... armagedon:diabloti: my od 17 siedzimy na pkp i zbieramy jeszcze jakieś ila już sie źle czuje a mamy tu siedzieć do 22.50 bo pociąg w którym miałyśmy siedzieć właśnie wygodnie odjechał bez nas:placz: na szczęście pan z kafejki internetowej pozwolił nam z psami wejść a tu przynajmniej ciepło jest
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 my od 17 siedzimy na pkp i zbieramy jeszcze jakieś ila już sie źle czuje a mamy tu siedzieć do 22.50 bo pociąg w którym miałyśmy siedzieć właśnie wygodnie odjechał bez nas:placz: na szczęście pan z kafejki internetowej pozwolił nam z psami wejść a tu przynajmniej ciepło jest[/quote] aik trzymaj się dzielnie ja tak kwitłam na poczekalni jak jechałam do kielc w jakiejs miescinie przyjechałam o 22 a do kielc miałam o 4 rano brrrr wiem ze to straszne takie czekanie zwłaszcza nocą
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [URL]http://onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,331716,0.html[/URL] ten jest całkiem fajny co o nim myslicie warto
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a iwonka z raju dla zwierzat tez będzie w katowicach bedzie odbierała puchary za 2006 rok moja kochana a mój mąż powiedział że mam zajoba hi hi bo dla siebie mam suszarkę i prostownice kupione w sklepie bezcłowym ;)
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [URL]http://onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,300327,0.html[/URL] tu mam jeszcze inny stół droższy powiedzcie mi który lepszy ??
Dudek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 dla mnie bardziej praktyczny jest ten z kółkami - pomyśl o wystawach;)
Dudek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='lalunia']wiecie co zaszalałam dzisiaj kupiłam w sklepie dla fryzjerów suszarkę jonującą z zimnym nawiewem prostownice ceramiczną i maszynkę o szerokosci ostrzy 1,5 cm do wycianania uszków i mordek a i szczotkę ceramiczną teraz mam wszystko dla mojej kofci[/quote] :evil_lol: ja używam podłego szamponu za kilkanaście zł ale moje psy #1 All Systems za kilkadziesiąt;) :loveu:
Nesjanna Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='lalunia'][URL]http://onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,331716,0.html[/URL] ten jest całkiem fajny co o nim myslicie warto[/quote] ja kupiłam stół z kółkami - i taki proponuję, ale widzę, że chwilowo nie ma go na stanie - zadzwoń to tego Pana i zapytaj - z pewnością jeszcze tekie będzie miał. Stół kosztował w promocji też ok 500zł. Widziałaś go w Kielcach - pamiętasz ??? będę jutro w Katowicach więc możesz go sobie dokładnie pooglądać - jest solidny, naprawdę polecam.
lalunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dzieki wam i chyba się zdecyduję z kółkami jednak nesjanko mnie w katowicach nie bedzie chyba w tych stołach to najbardziej mi zalezy na tym że mozna psa przywiazac i nie ucieknie bo nieraz to niko z 10 razy mi dyla da ze stołu a cofi się kładzie znudzona ha ha dudku poceszyłes mnie że nie tylko ja mam takie odchyły
AngelOfDeath Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Dudek']:evil_lol: ja używam podłego szamponu za kilkanaście zł ale moje psy #1 All Systems za kilkadziesiąt;) :loveu:[/quote] to ja zaczynam zmieniac teraz psy uzywaja kosmetykow ktore ja:loveu::loveu::loveu:la siebie kupuje:evil_lol:
AngelOfDeath Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='lalunia']wiecie co zaszalałam dzisiaj kupiłam w sklepie dla fryzjerów suszarkę jonującą z zimnym nawiewem prostownice ceramiczną i maszynkę o szerokosci ostrzy 1,5 cm do wycianania uszków i mordek a i szczotkę ceramiczną teraz mam wszystko dla mojej kofci[/quote] uhuhuhohoh booooooooogggggggato :loveu::loveu::loveu: co to jest szczotka ceramiczna , bo ja pierwsze slysze :evil_lol::crazyeye:
lalunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img451.imageshack.us/img451/4781/simg7485mediumte9.jpg[/IMG][/URL] to moja kofcia z moim młodszym synkiem ma 4,5 roku ale chyba ma dryk hi hi a angelku szczotka ceramiczna to zwykła szczotka taka okrągła do wyciagania włosa tylko nie jest plastikowa ale pokryta masą zeramiczną podobno jest lepsza
Śnieżynka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej :) ma ktoś tutaj pełne wyniki grzywek :) pliss i zdjątka tez mnie bardzo interesuja zwłaszcza Oudiego jak ktos ma z dzisiaj, bo chciałam go pooglądac ale niestety szybko musielismy uciekac :(
Ilka21 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Właśnie prosimy o jak najszybsze wyniki grzywek albo jakiś odsyłacz do nich
Recommended Posts