resuruss Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Hehe,faktycznie - jedyne kudłate w klasie :evil_lol: ale Flash...teraz nie golmy ,bo nam kołtuny zimy nie przetrzymaja ;)
Donio Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='flashka-g']a my odrzutki w klasie jedne owłosione...[/quote] Fanta i Bułka w tej samej sytuacji:lol::cool1:
miniaga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Stawka na Kielce rewelacyjna. Trzymam kciuki za moich faworytów. W niektórych klasach wybór jest bardzo prosty.
Donio Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='miniaga']Stawka na Kielce rewelacyjna. Trzymam kciuki za moich faworytów. W niektórych klasach wybór jest bardzo prosty.[/quote] No chyba tylko w psach championach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
miniaga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nio wybór w championach powalający.... Ale inne klasy też niezłe:lol:
flashka-g Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='resuruss']Hehe,faktycznie - jedyne kudłate w klasie :evil_lol: ale Flash...teraz nie golmy ,bo nam kołtuny zimy nie przetrzymaja ;)[/quote] jeszcze nie widzialam jak ten sedzia sedziowal lyse i owlosione razem w klasach, raz tylko nas sedziowal w Bratyslawie, ale w sumie to nie wiem na co on patrzyl:roll: chyba na reklame;)
resuruss Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='flashka-g']jeszcze nie widzialam jak ten sedzia sedziowal lyse i owlosione razem w klasach, raz tylko nas sedziowal w Bratyslawie, ale w sumie to nie wiem na co on patrzyl:roll: chyba na reklame;)[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
macsow1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 klopsik..MAGA mikiego nie bezie w kielcach!:placz: zaluje, ale nie bedzie go. nawet gonie zapisalem! ale za to jest zapisany MICHAŁ i ktos zle przepisal... ja wiem, ze miki ladniejszy i kazdy by go chcial ogladac na wystawach.. no ale niestety nie tym razem..:evil_lol: :loveu:
AnkaW Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='macsow1']klopsik..MAGA mikiego nie bezie w kielcach!:placz: zaluje, ale nie bedzie go. nawet gonie zapisalem! ale za to jest zapisany MICHAŁ i ktos zle przepisal... ja wiem, ze miki ladniejszy i kazdy by go chcial ogladac na wystawach.. no ale niestety nie tym razem..:evil_lol: :loveu:[/quote] szkoda, no cóż w taki przypadku Redek będzie szósty :p
macsow1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='AnkaW']szkoda, no cóż w taki przypadku Redek będzie szósty :p[/quote] kto to jest Redek?? ale bedzie michal- hossa-vija michelin suprise, wiec rownie dobrze moze byc 7 :evil_lol:
macsow1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ja juz na kielce moge podac wyniki z mlodziezy:) 1. Dragon...... Sua Sponte 2. Oudi Super ciapek 3. hobbit pastoral ... ... 7. Bambo motylek biały- nawet nie wiem jak on wyglada, ale znajac zycie to pewnie nic specjalnego
sh_maniak Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wybiera sie moze ktos z was do Pragi i mogłby mnie i moja suczke zabrać, oczywiscie dokładam sie do paliwa.
AngelOfDeath Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='sh_maniak']Wybiera sie moze ktos z was do Pragi i mogłby mnie i moja suczke zabrać, oczywiscie dokładam sie do paliwa.[/quote] tak ja lece helikopterem :lol::lol::eviltong::evil_lol:
orsini Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='AngelOfDeath']tak ja lece helikopterem :lol::lol::eviltong::evil_lol:[/quote] buhahahahah a ja czołgiem:))))))))))))
sh_maniak Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 To nie jest smieszne :placz: Krysia w moj dzień jest twoja grupa, nie wiesz kto jedzie i mogły nas zabrac?
maga18 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 sa zdjecia z Budapesztu na nahaci [url]http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_21221006Budapest3x.htm[/url]
flashka-g Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [URL]http://www.nahaci.cz/images/2006Zahr4/B1006_IrinaPoarott_4249.jpg[/URL] :roll: :roll: :roll: jeszcze nie widzialam zeby łysy miał taka poświate na nagim ciele...no chyba ze to jakiś efekt optyczny albo balsam rozświetlający:cool3: A chcialam spytac czy Hairless- obojetne semi czy kazde inne ale hairless maja podszerstek czy tylko maja włos własciwy:evil_lol: :cool3: ???
flashka-g Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a dobra juz wiem:)) nie mam pytan... [URL="http://www.grzywacze.pl"]www.grzywacze.pl[/URL] -[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=#990000]WARIANTY OWŁOSIENIA U NAGICH CHIŃSKICH GRZYWACZY ( R.Kurnatowska- Pastoral)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [QUOTE][FONT=Book Antiqua][COLOR=#990000]Ale od powder puffa (pp) różni się tym, że struktura jego włosów tworzy single coat , czyli pojedynczy płaszcz składający się tylko z włosów długich. Powder puff – ma double coat, czyli podwójny płaszcz włosów ( długie + gęsty podszerstek).[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Pearl Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Flashi, ale w dzisiejszym świecie jest tyle anomalii i odstępstw od reguły:cool3: w róznych dziedzinach życia:lol:
flashka-g Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :roll: wiesz jak człowiek chce to potrafi stworzyc cos co nie istnieje;)
Pearl Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 O to chodzi. Ale wiesz sztuką jest stworzyć ładne dzieło:loveu: :lol:
flashka-g Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no własnie w tym sęk... "ŁADNE" ale mysle tez ze funkcjonalne;)
Pearl Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tak ideałem jest synteza tych 2 cech, wiec nie demaskuj tylko podziwiaj:lol:
Recommended Posts