gruca Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jeszcze znalazłam na liście CZEKOLADKA z Gangu Łysych klasa otwarta i FARAON z Chmielnik klasa otwarta
Donio Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A ja nie znalazłem Queen Zoe Favonius. Jest lista wystawców na stronie oddziału gdańskiego.
Agama Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 DONIO ZOE jest na liscie-w otwartej-od WARSZAWY minelo malo czasu i dyplom championa pewnie w ,,produkcji,,
Marta Chmielewska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dorzuciłam :p Lista była jeszcze z oddziału przed drukiem, stąd braki ;)
resuruss Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']młodzież KOCHAŚ Gro-Bez Sasquehanna (FCI) WELWET Secret PAN I WŁADCA Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE IGNORANT Germanika HOBBIT Pastoral GILBERT Pastoral CEDRIC Dwie Tęcze KENDI z Jasne Hvezdy DRAGON MOON C ME AT SUA SPONTE pośrednia FOCUS z Gangu Łysych SAPHIR Germanika VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo WOOLI Armator otwarta BRENDY Chinese Lover's VASCO Rosa Thea SCOOBY Mały Kacper INŻYNIER Raj dla Zwierząt FALSTAFF Zikkurat ANANIASZ Armator HAZARD z Gangu Łysych FARAON z Chmielnik [B][U]DONIO ZOE[/U] [/B] championów CYPISEK z Gangu Łysych NABAB Germanika weteran AMIS Przypływ Morza suki szczenięta IMPREZKA z Gangu Łysych JAGÓDKA z Gangu Łysych młodzież BLONDI Oliwskie Grzywy CHER Odelli CINDY Chinese Lover's CO-CO Chinese Lover's CYGANECZKA Dwie Tęcze TASMINA Kozłówkowy Wzgórek pośrednia CYNIA z Ogrodu Fauny WENETCJA Sub-O-Divo (FCI) FEBE Zikkurat NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki otwarta ASTRA Siringara BELAMI Chinese Lover's Sarna Barbara CAMILLE z Gangu Łysych FANTAGHIRO Zikkurat POLA Amitycja CZEKOLADKA z Gangu Łysych championów E-SEXY Pastoral :p[/quote] Marta !Queen Zoe jest suczka ;)
maga18 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 + pies otwarta WOOLI Armator, ANANIASZ Armator, KOCHAŚ Gro-Bez jest w posredniej i Queen Zoe Favonius w spisie nie ma
maga18 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [SIZE="7"][CENTER]SOPOT[/CENTER][/SIZE] [B][CENTER][SIZE="5"]12-13.08.2006[/SIZE][/CENTER][/B] [B][CENTER]sędzia: Piot Król[/CENTER][/B] [B]PSY mlodziezy[/B] CEDRIC Dwie Tęcze DRAGON MOON C ME AT SUA SPONTE KENDI z Jasne Hvezdy GILBERT Pastoral IGNORANT Germanika HOBBIT Pastoral Secret PAN I WŁADCA Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE Sasquehanna (FCI) WELWET [B]posrednia[/B] FOCUS z Gangu Łysych KOCHAŚ Gro-Bez SAPHIR Germanika VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo [B]otwarta[/B] ANANIASZ Armator BRENDY Chinese Lover's FALSTAFF Zikkurat HAZARD z Gangu Łysych INŻYNIER Raj dla Zwierząt WOOLI Armator VASCO Rosa Thea SCOOBY Mały Kacper FARAON z Chmielnik [B]championów[/B] NABAB Germanika CYPISEK z Gangu Łysych [B]weteranów[/B] AMIS Przypływ Morza [B]SUKI szczeniąt[/B] JAGÓDKA z Gangu Łysych IMPREZKA z Gangu Łysych [B]mlodziez[/B] BLONDI Oliwskie Grzywy CINDY Chinese Lover's CO-CO Chinese Lover's CHER Odelli CYGANECZKA Dwie Tęcze TASMINA Kozłówkowy Wzgórek [B]posrednia[/B] FEBE Zikkurat NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki CYNIA z Ogrodu Fauny WENETCJA Sub-O-Divo [B]otwarta[/B] ASTRA Siringara BELAMI Chinese Lover's CAMILLE z Gangu Łysych CZEKOLADKA z Gangu Łysych FANTAGHIRO Zikkurat POLA Amitycja [B]championów[/B] E-SEXY Pastoral
resuruss Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A ja sie ciesze ,ze bedzie wystawiany polski pies w klasie weteranow!!!!!
Donio Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Najmocniej wygląda młodzież w psach ; trudno wytypować pierwszą czwórkę. Cedrik ma szczęście (czy pecha?), że debiutuje w tak silnej stawce.
matrix..... Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Orsini Twoje typy jak zwykle słuszne :kciuki:
anna1 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 wazne ze trafne :cool3: orsini widzialm wsio:) umarlam ze smiechu przez kompem:)odwiedz mnie w zaswiatach nadal wyjaca ze smiechu!!!!!
anna1 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 jesli to bylo do mnie to nawet nie wiesz z czego sie smieje wiec nie bardzo rozumiem twoj post????????? a moze uwazasz ze wszytsko kreci sie dookola ciebie?? musze cie zmartwic-no niestety nie:)
Marta Chmielewska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Co to za porównanie w ogóle :crazyeye::roll: Ani zabawne ani podstawne.
AngelOfDeath Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ja tez nie rozumiem ... a ja znam tez kilka osob ktore poronily i co nie daly ogloszenia na rynku???? ani w gazecie !!! bo co to kogo obchodzi tylko grono najblizszych znajomych a nie obce osoby , mnie to wcale nie interesuje , kto poronil , kto urodzil , kto z kim spi a dlaczego w szpitalu nie jestes?? ze masz jeszcze sile na dogo siedziec , po takim przezyciu
miniaga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Anno z czego sie smiałaś wiedzą wszyscy. I chyba wszyscy dostali moje zdięcia na maila. Marta nie rozumiem o co chodzi Ci z tym zartowaniem?
DOMINIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='miniaga']Anno z czego sie smiałaś wiedzą wszyscy. I chyba wszyscy dostali moje zdięcia na maila. Marta nie rozumiem o co chodzi Ci z tym zartowaniem?[/quote] Mamy wspolczuc????????? WSPOLCZUJEMYYYYYYYYYYYYYYYYYY................ Dziewczeta ...dalej......kolezanka poronila...... Poglaskac Cie po glowce?
DOMINIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A wogole to WITAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!:loveu: Bylam na wyjazdach....to tam to siam.... W miedzyczasie wyszlam za maz....i takie tam....no ale kogo to interesuje... :lol: NIKOGO.... Wiec znikam poki co...
Marta Chmielewska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 O DOMINI, witaj, 100 lat cię nie widziałam :loveu: Angel, wiesz, pierwszy raz podoba mi się to co napisałeś. Tak.. mądrze? :shiny:
Recommended Posts