orsini Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 do milosci to jeszcze daleko:))))ale zauroczenie jest fajne tez:))))))))))))
miniaga Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Anna1 tobie jednak brakuje poczucia humoru - smutne. Nio ale cóz poradzić.
Dzidtka_Gl Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 wiadomość specjalna : to do Ciebie, tak do Ciebie :))) zaglądasz tu czy ktoś Ci zdaje relacje/donosi ??? :grin:
miniaga Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Dzitka a ten post to był do mnie? bo nie za bardzo rozumiem:-o
Dzidtka_Gl Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 nie , nie do Ciebie, skoro tu jestes i Cie widze to nie pytałabym... jezu IQ motylka.... jakby było do Ciebie napisałabym wprost ale po tym co piszesz to szkoda mi paznokci i klawiatury aaa miniga > jeszcze jedno Dzidtka a nie Dzitka
AngelOfDeath Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='miniaga']Ja upadłam w odpowiednim momencie -jak schodzilismy z ringu - i nit juz nie cykał zdięć na szczęscie. Choc niewatpliwie mam ładniejszy tyłek od Anny1 i bardziej gustowną spódnicę;) ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] rzecz gustu .................i zlotych a raczej miedzianych platform :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ups raczej czego innego spodniczki w grochy a nieeeee to byly kwiatki :p ale to tylko zarty ;)
Donio Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Na wystawę w Koszalinie zgłoszono 3 (słownie trzy) grzywki:cool1:
orsini Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 wow:o :o :o ale ilosc powalajaca na kolana:)))))))))))))
Nesjanna Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Donio']Na wystawę w Koszalinie zgłoszono 3 (słownie trzy) grzywki:cool1:[/quote] :mad::mad::mad: tylko jak ja zgłaszam jest kupa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Chiński grzywacz[/B] [I]Ogółem:[/I] [I]3[/I] [B][I]Chinese Crested Dog[/I][/B] [B][I]Psy - Dogs[/I][/B] Ilość Nr kat. Klasa otwarta - Open Class 1 667 [B][I]Suki - Bitches[/I][/B] Ilość Nr kat. Klasa młodzieży - Youth Class 1 668 Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 669
zuuzza Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Witam wszystkich! Anna1dzięki za słowa wsparcia-przez te okulary Cię nie poznałam gdy stałyśmy obok:lol: Donio dzięki za krótką,a treściwa ocenę mojej suni:evil_lol: Miniaga dzięki za"rower":placz: Wszystkim za trzymane kciuki Dorota-jednak dojadę do Gdańska;) Zaczyna się Jarmark!
miniaga Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 WOW!!!! Nio i kto to post napisał!!!!!Nie odezwałam się jeszczę, bo postanowilam jednak pojechać do Sopotu i teraz goraczkowo szukam noclegu dla nas, bo planujemy kikludniowy wypad we trójkę. Bedę równiez w Chojnicach.
Nesjanna Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='maga18']suka w ml to CHER Odelli[/quote] Madzia, Madzia - byłaś na wakacjach ???? :lol:
maga18 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 prawie wakacje - nie bylo mnie w domu... a raczej bylam przelotem :lol: :cool1: ale dzisiaj w nocy jade nad morze :loveu:
Dorota_33 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Maga spiesz się bo podobno pogoda ma się popsuć!!!!
maga18 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Dorota_33']Maga spiesz się bo podobno pogoda ma się popsuć!!!![/QUOTE] mi tam pogoda nie straszna... zjarana juz jestem na machoń, kapac sie nie mam zamiaru... jedyne co to zjesc rybke, powdychac innego powietrza, zobaczyc zachod slonca i przejsc sie po plazy :cool1:
maga18 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Jolka'][B]Madzia !!!!! - PW !!!! :lol: [/B][/QUOTE] nie mam nic
AngelOfDeath Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='zuuzza']Witam wszystkich! Anna1dzięki za słowa wsparcia-przez te okulary Cię nie poznałam gdy stałyśmy obok:lol: Donio dzięki za krótką,a treściwa ocenę mojej suni:evil_lol: Miniaga dzięki za"rower":placz: Wszystkim za trzymane kciuki Dorota-jednak dojadę do Gdańska;) Zaczyna się Jarmark![/quote] witam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:
AngelOfDeath Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Madz:loveu::loveu::loveu: jak to jest ze tu jestes , a na gg Cie nie ma :mad:!! i co to za dziwne eski ?? :eviltong: przeciez wszystko wiesz :razz::evil_lol::loveu: milych holidays'ow:p tylko mnie nie zdradzaj :evil_lol:
AngelOfDeath Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='miniaga']WOW!!!![I][B] Nio i kto to post napisał!!!![/B][/I] [/quote] ZGADNIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nesjanna Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='maga18']mi tam pogoda nie straszna... zjarana juz jestem na machoń, kapac sie nie mam zamiaru... jedyne co to zjesc rybke, powdychac innego powietrza, zobaczyc zachod slonca i przejsc sie po plazy :cool1:[/quote] urocze .... ja też tak chcę :placz::placz::placz::placz: już nie chcę pracować
AnkaW Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Witaj [B]zuuzza[/B] na forum :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts