Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie , nie do Ciebie, skoro tu jestes i Cie widze to nie pytałabym... jezu IQ motylka....

jakby było do Ciebie napisałabym wprost ale po tym co piszesz to szkoda mi paznokci i klawiatury

aaa miniga > jeszcze jedno Dzidtka a nie Dzitka

Posted

[quote name='miniaga']Ja upadłam w odpowiednim momencie -jak schodzilismy z ringu - i nit juz nie cykał zdięć na szczęscie. Choc niewatpliwie mam ładniejszy tyłek od Anny1 i bardziej gustowną spódnicę;) ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

rzecz gustu .................i zlotych a raczej miedzianych platform :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ups raczej czego innego spodniczki w grochy a nieeeee to byly kwiatki :p

ale to tylko zarty ;)

Posted

[quote name='Donio']Na wystawę w Koszalinie zgłoszono 3 (słownie trzy) grzywki:cool1:[/quote]
:mad::mad::mad: tylko jak ja zgłaszam jest kupa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[B]Chiński grzywacz[/B] [I]Ogółem:[/I] [I]3[/I] [B][I]Chinese Crested Dog[/I][/B]
[B][I]Psy - Dogs[/I][/B] Ilość Nr kat.
Klasa otwarta - Open Class 1 667
[B][I]Suki - Bitches[/I][/B] Ilość Nr kat.
Klasa młodzieży - Youth Class 1 668
Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 669

Posted

Witam wszystkich!
Anna1dzięki za słowa wsparcia-przez te okulary Cię nie poznałam gdy stałyśmy obok:lol:
Donio dzięki za krótką,a treściwa ocenę mojej suni:evil_lol:
Miniaga dzięki za"rower":placz:
Wszystkim za trzymane kciuki
Dorota-jednak dojadę do Gdańska;) Zaczyna się Jarmark!

Posted

WOW!!!! Nio i kto to post napisał!!!!!Nie odezwałam się jeszczę, bo postanowilam jednak pojechać do Sopotu i teraz goraczkowo szukam noclegu dla nas, bo planujemy kikludniowy wypad we trójkę.

Bedę równiez w Chojnicach.

Posted

[quote name='Dorota_33']Maga spiesz się bo podobno pogoda ma się popsuć!!!![/QUOTE]
mi tam pogoda nie straszna... zjarana juz jestem na machoń, kapac sie nie mam zamiaru... jedyne co to zjesc rybke, powdychac innego powietrza, zobaczyc zachod slonca i przejsc sie po plazy :cool1:

Posted

[quote name='zuuzza']Witam wszystkich!
Anna1dzięki za słowa wsparcia-przez te okulary Cię nie poznałam gdy stałyśmy obok:lol:
Donio dzięki za krótką,a treściwa ocenę mojej suni:evil_lol:
Miniaga dzięki za"rower":placz:
Wszystkim za trzymane kciuki
Dorota-jednak dojadę do Gdańska;) Zaczyna się Jarmark![/quote]

witam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi:

Posted

Madz:loveu::loveu::loveu: jak to jest ze tu jestes , a na gg Cie nie ma :mad:!! i co to za dziwne eski ?? :eviltong: przeciez wszystko wiesz :razz::evil_lol::loveu:

milych holidays'ow:p tylko mnie nie zdradzaj :evil_lol:

Posted

[quote name='maga18']mi tam pogoda nie straszna... zjarana juz jestem na machoń, kapac sie nie mam zamiaru... jedyne co to zjesc rybke, powdychac innego powietrza, zobaczyc zachod slonca i przejsc sie po plazy :cool1:[/quote]

urocze .... ja też tak chcę :placz::placz::placz::placz: już nie chcę pracować

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...