Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

To ja tak krótko o Gdyni:

Przed wejsciem na ring stres rozmiaru bomby atomowej. Na ringu jak na karuzeli - nie wiedziałam co się wokół dzieje. W sumie dostasłysmy 3 medale - Jagódek za piekną zabawe na ringu, Tasmina za to ze jej Pani - cytuje "ubrana byla pod sedziego" nio i JA za najpiekniejszy lot przez ring - zostałam rozłozona na łopatki (a własciwie chyba na brzuch) przez sznurek od namiotu:evil_lol:

Towarzystwo cudowne!!!!! Dora, Ela mam nadzieję, że już wkrótce powtórnie się spotkamy.
W końcu udało mi sie zobaczyc Orle Germanika !!!! Niesamowite stworzenie!!!! Zdecydowanie najladniejszy grzywek na wystawie - moim skromnym zdaniem.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EM-ka:lol: gratulacje:klacz: :loveu: :lol: :calus: :laola: :laola: czy musze brac LUPE zeby przeczytac WASZE osiagniecia-wez pod uwage ze slepcy tez sa na tym swiecie...
CIESZE SIE BARDZO Z WASZEGO SUKCESU-CALUSKI:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

obiecana Gdynia:)))
i zagadka: czyje to pupsko:)))))nadmienie, ze NIE moje:)))))reka tez moja NIE jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja Ci dam łowcarecka:mad: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[IMG]http://img156.imageshack.us/img156/497/pupafi8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AngelOfDeath']jak sobie mysle o wisle ..... o przemysle ...... ale pojecia nie mam :shake::roll::roll::roll::lol:[/quote]
TO STRZELAJ!!!!!

Posted

przeciez pisalam ze to nie ja:)))))ale moze miniaga jak daje nurka na ringu?:))))))))))))))))))))ups, zaraz sie zacznie drzec-chyba ze ma poczucie humoru:)))))))))))))

Posted

[quote name='orsini']przeciez pisalam ze to nie ja:)))))ale moze miniaga jak daje nurka na ringu?:))))))))))))))))))))ups, zaraz sie zacznie drzec-chyba ze ma poczucie humoru:)))))))))))))[/quote]

Orsini poczucia humoru nie mam, ale upadek był pierwsza klasa.Lot był piękny i długi:evil_lol:

Posted

[quote name='miniaga']Orsini poczucia humoru nie mam, ale upadek był pierwsza klasa.Lot był piękny i długi:evil_lol:[/quote]
hahahaha niezle:))))dobrze ze tam miekko, ja kiedys w szkole jecze jak zaliczylam taki lot to pol zeba stracilam!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...