miniaga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 To ja tak krótko o Gdyni: Przed wejsciem na ring stres rozmiaru bomby atomowej. Na ringu jak na karuzeli - nie wiedziałam co się wokół dzieje. W sumie dostasłysmy 3 medale - Jagódek za piekną zabawe na ringu, Tasmina za to ze jej Pani - cytuje "ubrana byla pod sedziego" nio i JA za najpiekniejszy lot przez ring - zostałam rozłozona na łopatki (a własciwie chyba na brzuch) przez sznurek od namiotu:evil_lol: Towarzystwo cudowne!!!!! Dora, Ela mam nadzieję, że już wkrótce powtórnie się spotkamy. W końcu udało mi sie zobaczyc Orle Germanika !!!! Niesamowite stworzenie!!!! Zdecydowanie najladniejszy grzywek na wystawie - moim skromnym zdaniem.
Agama Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 EM-ka:lol: gratulacje:klacz: :loveu: :lol: :calus: :laola: :laola: czy musze brac LUPE zeby przeczytac WASZE osiagniecia-wez pod uwage ze slepcy tez sa na tym swiecie... CIESZE SIE BARDZO Z WASZEGO SUKCESU-CALUSKI:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Agama Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 oczywiscie ze dostalam ale cos tak lakonicznie napisalas;) prosze o wiecej:lol:
miniaga Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Jutro rano dostaniesz pełną relację. bo mam problem z netem.
orsini Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 obiecana Gdynia:))) i zagadka: czyje to pupsko:)))))nadmienie, ze NIE moje:)))))reka tez moja NIE jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja Ci dam łowcarecka:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/497/pupafi8.jpg[/IMG]
AngelOfDeath Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 wow... orsini :eviltong::eviltong::eviltong:ty diablico:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale zapodalas :diabloti::lol::-o:lol::lol::lol::lol:
AngelOfDeath Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 jak sobie mysle o wisle ..... o przemysle ...... ale pojecia nie mam :shake::roll::roll::roll::lol:
orsini Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='AngelOfDeath']jak sobie mysle o wisle ..... o przemysle ...... ale pojecia nie mam :shake::roll::roll::roll::lol:[/quote] TO STRZELAJ!!!!!
AngelOfDeath Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ja poprosze 3 kola ratunkowe !!!!!!!!!!!! - publicznosc - 50:50 - i skype :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
orsini Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ja?????Ty daj 2 kandydatury a ja powiem ktora ta prawdziwa:))))
Dzidtka_Gl Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ja tez że Anna1 :) a ręka hmmmm Daniel czy Wanio ??? ;D
orsini Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 przeciez pisalam ze to nie ja:)))))ale moze miniaga jak daje nurka na ringu?:))))))))))))))))))))ups, zaraz sie zacznie drzec-chyba ze ma poczucie humoru:)))))))))))))
miniaga Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='orsini']przeciez pisalam ze to nie ja:)))))ale moze miniaga jak daje nurka na ringu?:))))))))))))))))))))ups, zaraz sie zacznie drzec-chyba ze ma poczucie humoru:)))))))))))))[/quote] Orsini poczucia humoru nie mam, ale upadek był pierwsza klasa.Lot był piękny i długi:evil_lol:
orsini Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='miniaga']Orsini poczucia humoru nie mam, ale upadek był pierwsza klasa.Lot był piękny i długi:evil_lol:[/quote] hahahaha niezle:))))dobrze ze tam miekko, ja kiedys w szkole jecze jak zaliczylam taki lot to pol zeba stracilam!!!
anna1 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 no ja wiem na 200% czyje to "dupsko":)))) a łowcarecki fajne sa orsini, łoj fajne :))))
Dzidtka_Gl Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 hmmm ale nie potwierdziłaś ani nie zdementowałaś ;)
Recommended Posts