Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Agama - jeszcze nie zdążyłam poukładać sobie ostatnich dyplomów - i zabrakło mi takiej informacji ....

ale teraz wszystko już mam :lol:

Posted

ale wiecie co ..........

jednak jestem mało przytomna

TO PRZEZ TEN UPAł !!!! :oops::shake::oops::shake:

[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/6384/alejka6ov.jpg[/IMG]

Posted

ania1 a co Ty nas wklejasz z Flaszi????
i Katarynke????wyslalas jej te foty na mejla do autoryzacji?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a zamiast probowek to bys mogla te liste skombinowac:))))))))))))))))))))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ja zaraz wracam tak?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

My już nareszcie w domciu :multi: :multi: :multi: .

[B]WIELKIE GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW[/B]

dobrze że są jakieś zdjęcia bo niby tam byłam /aż całą godzinę/ a nic nie widziałam :cool3: :cool3: :evil_lol: . Cieszę się ze znów spotkałam parę osób, w przelocie do domku, na ringu, poznałam [B]Miniagę[/B] :p /szkoda,że nie miałam okazji na dłuższą rozmowę/ale myślę że jeszcze nie raz będzie okazja :lol: :lol:.
Było koszmarnie gorąco, tłoczno.... :angryy:

Posted

[quote name='miniaga']

Irina pieknie przygotowana, bardzo dobrze prezentowana i szkoda, ze kilka dni przed wystawą p. Katrinka zrobiła wokół swojej osoby taka nieprzyjazdną aurę.
...[/quote]

chwyt marketingowy:)))))))))))))))))))))
teraz wszyscy zwrocili na nia uwage,a tak nikt by suki nawet nie zauwazyl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW']My już nareszcie w domciu :multi: :multi: :multi: .

[B]WIELKIE GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW[/B]

dobrze że są jakieś zdjęcia bo niby tam byłam /aż całą godzinę/ a nic nie widziałam :cool3: :cool3: :evil_lol: . Cieszę się ze znów spotkałam parę osób, w przelocie do domku, na ringu, poznałam [B]Miniagę[/B] :p /szkoda,że nie miałam okazji na dłuższą rozmowę/ale myślę że jeszcze nie raz będzie okazja :lol: :lol:.
Było koszmarnie gorąco, tłoczno.... :angryy:[/quote]

Ania było mi bardzo, bardzo miło że się ze mną przywitałaś i napewno przy najbliższej okazji uda nam się porozmawiać:lol:

Posted

Stawka -wystawa krajowa w Gdyni 16.07.2006- sędzia Piotr Król.

[B]Psy szczeniąt:[/B]
GILBERT Pastoral

[B]Psy młodzież:[/B]
KENDI z Jasne hvezdy
IGNORANT Germanika
Secret PAN I WŁADCA

[B]Psy pośrednia:[/B]
WIRAŻ Germanika

[B]Psy otwarta:[/B]

SCOBY Mały Kacper
FALSTAFF Zikkurat
WOOLI Armator
BRENDY Chinese lover`s

[B]Suki szczeniąt:[/B]

JAGÓDKA z Gangu łysych

[B]Suki młodzież:[/B]

CO-CO Chinese lover`s
CINDY Chinese lover`s
CHER Odelli
TASMINA Kozłówkowy wzgórek
FISIA Guerenica

[B]Suki pośrednia:[/B]

HARRIET z Gangu łysych
KASIOPEA z Jasne hvezdy

[B]Suki otwarta:[/B]

FEBE Zikkurat
BELAMI Chinese lover`s

[B]Suki championów:[/B]

SASQUEHANNA ORLA Germanika

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Ivee ja Ci wybaczam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:[/QUOTE]
:oops: :oops: :oops:

Posted

A miał sędziować p.Jakubowski... W takim razie szkoda, że kogoś nie zgłosiłem.
P.Król ma sędziować grzywki także w Sopocie. No, ciekawe... Charty są na tym samym ringu, ale pod koniec, postaram się zdążyć z Feniem, żeby obejrzeć grzywki.

Posted

no juz bez przesady z ta autoryzacja:crazyeye:
bylam przy ringu, mialam aparat, na fotach sa moje psy i nie tylko i nie bede wycianac bo komus sie nie podoba; ja nikomu nie zabraniam wlepiac moich psow bo to jest totalny bezsens;

Posted

no jasne:)))) ja dopiero sopot i za tydzien kaliningrad:) krajowki juz w tym roku odpuszczam;
lece bo psiury wolaja:)))) buziaki:)

Posted

Czy ktos wie może jaki jes6t standart Hotelu Olimp w Gdyni?
Zarezerwowalam już pokój, ponieważ znajduje sie od na terenie wystawy, ale nie moge w necie znaleść zadnych informacji.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...