flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 widzisz tzreba bylo sie dolaczyc do naszego kółka:eviltong:
Nesjanna Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 a ja już wiem dlaczego Pani sędzina kazała podnosić ogon moim psom :mad:
Dzidtka_Gl Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ania1 super fotki, z niecierpliwościa czekam na moją dziewczynkę :)
flashka-g Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Nesjanka w Czechach i na Słowacji podnosza ogony, szczegolnie wlasnie psom ktore nie maja prostej górnej linii. Ja takze wystawiajac u Czeskich i Slowackich sedziow tak robie..bo jak sobie juz tak obrali to niech maja.
Nesjanna Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']Nesjanka w Czechach i na Słowacji podnosza ogony, szczegolnie wlasnie psom ktore nie maja prostej górnej linii. Ja takze wystawiajac u Czeskich i Slowackich sedziow tak robie..bo jak sobie juz tak obrali to niech maja.[/quote] no właśnie chyba tak trzeba robić :cool3: chociaż kiedyś dostałam za to delikatny op...... :loveu: ale cóż ....
Marcin M Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='flashka-g']takie ładne...a nikt do nas nie zarywał:p:cool3:[/quote] Kurczę szkoda, że mnie nie było to z pewnością bym ostro zarywał :loveu:
lonka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='Marcin M']Kurczę szkoda, że mnie nie było to z pewnością bym ostro zarywał :loveu:[/quote]Ja bym tam uważala na twoim miejscu:evil_lol:bo ochrona flachi komuflowała się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Marcin M Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='lonka']Ja bym tam uważala na twoim miejscu:evil_lol:bo ochrona flachi komuflowała się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Dzięki za radę, ale dziewczyny same pisały że nikt ich nie zarywał a ja głaszam się na ochotnika jako "zarywacz":evil_lol:
miniaga Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :evil_lol: O IRINA!!!!! Przestepstwo!!!! Szkoda, ze Irinki nie bedzie w Gdyni , bo biore wkońcu aparat. Bede cykac zdiecia tym zakazanym:evil_lol: O autoryzacje na wstawienie nie prosze, bo mam ja w nosie:evil_lol: Zdięcia bedą mojego autorstwa - robione ne WYSTAWIE
SengaSengana Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Miniaga będziesz w Gdyni ??? może się spotkamy..............na to picie .......:lol: pod warunkiem , że mi zdjęć robić nie bedziesz, bo nie lubie tego :-(
AngelOfDeath Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=Red]Anna :loveu::loveu::loveu: super fotki !!![/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS] :multi::multi::multi: [/FONT]
miniaga Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='SengaSengana']Miniaga będziesz w Gdyni ??? może się spotkamy..............na to picie .......:lol: pod warunkiem , że mi zdjęć robić nie bedziesz, bo nie lubie tego :-([/quote] Senga zdiecia Ci daruje. Moje towarzystwo w Gdyni jest jednak nieuniknione - właśnie kupiłam bilety:evil_lol:
SengaSengana Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 moja obecnosc w Gdyni, nie jest jeszcze pewna,choć bardzo bym chciała tam być...zobaczymy :lol::lol::lol::lol::lol:
AngelOfDeath Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='SengaSengana']Angel a ty bedziesz w Gdyni ? :lol:[/quote] nie ja nie :lol::lol::lol:
miniaga Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Senga zapewniam Cię ze z przynajmniej kilku powodów to bedzie najbardziej atrakcyjna wystawa w tym półroczu. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Więc trzeba chęci zamienić w czyn:evil_lol:
SengaSengana Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='Nesjanka']czy ma ktoś z was pod ręką katalog z Krakowa ?[/quote] ja mam !!!!!!
Nesjanna Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='SengaSengana']ja mam !!!!!![/quote] czy możesz zerknąć numer katalogowy Alejki ? z góry dzięki:loveu:
SengaSengana Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='miniaga']Senga zapewniam Cię ze z przynajmniej kilku powodów to bedzie najbardziej atrakcyjna wystawa w tym półroczu. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Więc trzeba chęci zamienić w czyn:evil_lol:[/quote] cóz ........... niewiele w tej kwestii zależy ode mnie, a wystwy zawsze są ciekawe,czym ta bedzie sie różnic od innych ?:cool3:
SengaSengana Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='Nesjanka']czy możesz zerknąć numer katalogowy Alejki ? z góry dzięki:loveu:[/quote] < 2769 >widzisz Nesjanka, nigdy nie wiesz, od kogo bedziesz w życiu pomocu potrzebować,a tu Senga pomogła.........niesamowite :lol::lol::lol::lol::lol:
Nesjanna Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='SengaSengana']< 2769 >widzisz Nesjanka, nigdy nie wiesz, od kogo bedziesz w życiu pomocu potrzebować,a tu Senga pomogła.........niesamowite :lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] noooo niesamowite - dzięki raz jeszcze :loveu: :cool3:
SengaSengana Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dla mnie to norma, pomagam wszystkim !!!!!! :lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol: jak czegoś potrzebujesz z katalogów wystawowych, wal jak w dym....:lol::evil_lol:
miniaga Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='SengaSengana']cóz ........... niewiele w tej kwestii zależy ode mnie, a wystwy zawsze są ciekawe,czym ta bedzie sie różnic od innych ?:cool3:[/quote] Nio przedewszystkim tym, ze ja na niej bedę- reszty nie zdradzę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nesjanna Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 [quote name='SengaSengana']dla mnie to norma, pomagam wszystkim !!!!!! :lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol: jak czegoś potrzebujesz z katalogów wystawowych, wal jak w dym....:lol::evil_lol:[/quote] ok, będę pamiętać :p
Recommended Posts