Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesjanka w Czechach i na Słowacji podnosza ogony, szczegolnie wlasnie psom ktore nie maja prostej górnej linii. Ja takze wystawiajac u Czeskich i Slowackich sedziow tak robie..bo jak sobie juz tak obrali to niech maja.

Posted

[quote name='flashka-g']Nesjanka w Czechach i na Słowacji podnosza ogony, szczegolnie wlasnie psom ktore nie maja prostej górnej linii. Ja takze wystawiajac u Czeskich i Slowackich sedziow tak robie..bo jak sobie juz tak obrali to niech maja.[/quote]

no właśnie chyba tak trzeba robić :cool3: chociaż kiedyś dostałam za to delikatny op...... :loveu: ale cóż ....

Posted

[quote name='flashka-g']takie ładne...a nikt do nas nie zarywał:p:cool3:[/quote]
Kurczę szkoda, że mnie nie było to z pewnością bym ostro zarywał :loveu:

Posted

[quote name='Marcin M']Kurczę szkoda, że mnie nie było to z pewnością bym ostro zarywał :loveu:[/quote]Ja bym tam uważala na twoim miejscu:evil_lol:bo ochrona flachi komuflowała się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lonka']Ja bym tam uważala na twoim miejscu:evil_lol:bo ochrona flachi komuflowała się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Dzięki za radę, ale dziewczyny same pisały że nikt ich nie zarywał a ja głaszam się na ochotnika jako "zarywacz":evil_lol:

Posted

:evil_lol: O IRINA!!!!! Przestepstwo!!!! Szkoda, ze Irinki nie bedzie w Gdyni , bo biore wkońcu aparat. Bede cykac zdiecia tym zakazanym:evil_lol: O autoryzacje na wstawienie nie prosze, bo mam ja w nosie:evil_lol: Zdięcia bedą mojego autorstwa - robione ne WYSTAWIE

Posted

[quote name='SengaSengana']Miniaga będziesz w Gdyni ??? może się spotkamy..............na to picie .......:lol: pod warunkiem , że mi zdjęć robić nie bedziesz, bo nie lubie tego :-([/quote]

Senga zdiecia Ci daruje. Moje towarzystwo w Gdyni jest jednak nieuniknione - właśnie kupiłam bilety:evil_lol:

Posted

Senga zapewniam Cię ze z przynajmniej kilku powodów to bedzie najbardziej atrakcyjna wystawa w tym półroczu. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Więc trzeba chęci zamienić w czyn:evil_lol:

Posted

[quote name='miniaga']Senga zapewniam Cię ze z przynajmniej kilku powodów to bedzie najbardziej atrakcyjna wystawa w tym półroczu. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Więc trzeba chęci zamienić w czyn:evil_lol:[/quote]
cóz ........... niewiele w tej kwestii zależy ode mnie, a wystwy zawsze są ciekawe,czym ta bedzie sie różnic od innych ?:cool3:

Posted

[quote name='Nesjanka']czy możesz zerknąć numer katalogowy Alejki ?

z góry dzięki:loveu:[/quote]
< 2769 >widzisz Nesjanka, nigdy nie wiesz, od kogo bedziesz w życiu pomocu potrzebować,a tu Senga pomogła.........niesamowite :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']< 2769 >widzisz Nesjanka, nigdy nie wiesz, od kogo bedziesz w życiu pomocu potrzebować,a tu Senga pomogła.........niesamowite :lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]

noooo niesamowite - dzięki raz jeszcze :loveu: :cool3:

Posted

dla mnie to norma, pomagam wszystkim !!!!!! :lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol:
jak czegoś potrzebujesz z katalogów wystawowych, wal jak w dym....:lol::evil_lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']cóz ........... niewiele w tej kwestii zależy ode mnie, a wystwy zawsze są ciekawe,czym ta bedzie sie różnic od innych ?:cool3:[/quote]

Nio przedewszystkim tym, ze ja na niej bedę- reszty nie zdradzę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='SengaSengana']dla mnie to norma, pomagam wszystkim !!!!!! :lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol:
jak czegoś potrzebujesz z katalogów wystawowych, wal jak w dym....:lol::evil_lol:[/quote]

ok, będę pamiętać :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...