Dzidtka_Gl Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 a ja napisze coś "politycznie nie poprawnego" w stosunku do mojej parti a raczej teamu, mimo że pare osób z listy mnie zna, wiecie że jestem osobą konkretną, trzeźwo myślącą ;) itd.. itp... to : każda sytuacja ma 2 strony albo jak kto woli punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... 2 lata temu kiedy mój lhasak kończył championat polski (będąc w pośredniej więc włos miał jak na lhasaka w pośredniej nie za długi) konkurencja robiła mase fot, oczywiscie w świat wysłała tylko te nie udane mojego psa (np kiedy był dopiero ustawiany, nie wystawiałam go ja ale dobra handlerka) ... do tej pory mnie szantażują tymi zdjęciami chociaż nie wiem po co, na dogo dali, innym wysłali, na strone sobie dali, wysłali je nawet do Francji , do hodowli która kupiła psa i suke po tym psie... i dlatego teraz rozumiem osobę (mimo, że nie wszystko kumam w tych waszych grzywkach, ostatnio za to że rozmawiałam z kims, inny "ktoś" odwrócił głowe kiedy mu powiedziałam "cześć"... dla mnie norma w lhasakach "równie miło" ale q..a mać nie każdy wie co tu sie dzieje :) ) która nie chce zdjęć swojego psa/psów (bo nie wiem czy chodzi o 1 czy kilka psów)
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Dzidzia, normalnie masz minusa hahahhahahahaha a tak na serio: no bylas niezadowolona tak?ale co z tego?nie dzwonilas po ludziach zeby je usuneli, wiadomo , ze bylo to chamskie, ale pan Marek napewno nie czatowal na zadnego psa zeby mu jak najgorsze foty zrobic!!!on poprostu robi fotorelacje i w tym momencie jak wkleja cala stawke bez wyjatku to chyba jest roznica od fotografowania tylko 1 psa i to im gorsze pozy tym lepsze.
Dzidtka_Gl Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 masz racje to różnica... nie dzwoniłam bo tylko by się podniecili i plakaty z tej fotki zrobili ;) a co do minusów to wiesz raz Ci wybaczyłam, Ty mi musisz teraz, to jeszcze jeden minus dla Ciebie :P
Dzidtka_Gl Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 masz racje to różnica... ja nie posądzam pana Marka (nawet nie znam) o takie dziwne zachowania, jednak rozumiem że ktos sobie nie zyczy złe zdjęcie swojego psa na forum nie dzwoniłam bo tylko by się podniecili i plakaty z tej fotki zrobili ;) a co do minusów to wiesz raz Ci wybaczyłam, Ty mi musisz teraz, to jeszcze jeden minus dla Ciebie :p
Dzidtka_Gl Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 chciałąm zmienic post a jest 2 razy, zostawie tak :)
AiK Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 babka sobie reklamę zrobiła cały dzień o niej gadacie nie lepiej zignorowac taką
maga18 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 no ok... ale akurat ta fotka/fotki byly jak najbardziej w porządku - nie obrażała ani psa ani handlera/hodowcy (itd) - moim zdaniem pies wygladal na tych zdjeciach jak najbardziej ok!! I co jeszcze... Ress wkleja tylko te NAJLEPSZE ujęcia - reszte zdjęc nie widzi swiatla dziennego - a tu taka reakcja Katrinki :roll: Co innego jakby pies na tych zdjeciach byl podczas ustawiania, czy jakis zwichrowany... a było wręcz przeciwnie :p Nie rozumiem... no nie rozumiem!!!
orsini Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 a ja juz zauwazylam pewna rzecz-zobaczcie jak sa "starzy" uzytkownicy forum to i owszem sie czesto i gesto klocimy, ale nie w absurdalnych sprawach. A jak przychodzi jakis kosmita to wtedy sa jaja wrecz KOSMICZNE JAJA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nesjanna Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 a ja znalazłam kilka zdjęć z wystawy w Szczecinie [url]http://www.hodowle.com.pl/[/url] są w dziale reportaże :loveu:
macsow1 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Nesjanka']a ja znalazłam kilka zdjęć z wystawy w Szczecinie [URL="http://www.hodowle.com.pl/"]http://www.hodowle.com.pl/[/URL] są w dziale reportaże :loveu:[/quote] a To białe kudłate to moje!!!:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: laj laj laj
AnkaW Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Stawka na Krosno [B][I][FONT=Arial]Chiński Grzywacz - Chinese Crested Dog PSY Klasa młodzieży 1 349 - 349 Klasa pośrednia 1 350 - 350 Klasa otwarta 1 351 - 351 Klasa championów 1 352 - 352 SUKI Klasa szczeniąt 1 353 - 353 Klasa pośrednia 1 354 - 354[/FONT][/I][/B] Ale luzik :p :p :p
Iwona Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 [quote name='AnkaW']Stawka na Krosno [B][I][FONT=Arial]Chiński Grzywacz - Chinese Crested Dog PSY Klasa młodzieży 1 349 - 349 Klasa pośrednia 1 350 - 350 Klasa otwarta 1 351 - 351 Klasa championów 1 352 - 352 SUKI Klasa szczeniąt 1 353 - 353 Klasa pośrednia 1 354 - 354[/FONT][/I][/B] Ale luzik :p :p :p[/QUOTE] Aniu:-) jedziesz?
AnkaW Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Iwona']Aniu:-) jedziesz?[/quote] No pewnie :lol: :lol: :lol:
Iwona Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 [quote name='AnkaW']Aaa nie dziękuję :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] I słusznie:lol:
AnkaW Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 [quote name='Agama']czy sedzia od owczarkow zna sie na ozdobnych[/quote] myślisz o p. Szemraju??? Okaże się niedługo :razz: :razz: :razz:
Agama Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ANIU :lol: ale w niedziele zobaczymy sie w warszawce:multi:
Nesjanna Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 to ja już dzisiaj życzę [SIZE=4][COLOR=Red]POWODZENIA[/COLOR][/SIZE] !!!! na warszawiej wystawie i do miłego spotkania :loveu:
flashka-g Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 postaram sie wpasc w niedziele na grzywacze...bo mi shih tzaki przeniesli z ringu grzywaczy na ring chartow, a juz myslalam ze sobie w koncu spokojnie obejrze ocene:roll:
AngelOfDeath Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Warszawa : [COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Martini Sua Sponte:loveu::loveu::loveu: [COLOR=Black]- CWC , res. CACIB :multi::klacz::klacz::klacz::klacz:[/COLOR] Metaxa Sua Sponte :loveu::loveu::loveu::loveu:[COLOR=Black]- CWC , CACIB , BOB [/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Black]:multi::klacz::klacz::klacz::klacz:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Black] [FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=DarkOrange]Ania GRATULUJE !!!!!:buzi::buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/COLOR] Vulcano Negro Sub-O-Divo:loveu: [COLOR=Black]- CWC , CACIB , NPwR :klacz::klacz::klacz: vulkano super !!! [/COLOR] [/FONT][/SIZE][/COLOR]
resuruss Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Gratulacje dla Anny1 i jej psiakow!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No ,Volcano sliczne zwierzatko!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ,wiec nie ma sie co dziwic ze wygrywa!!!!!
Recommended Posts