Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Donio']A jak zadzwonią po nocy i poproszą o usunięcie? Coś takiego chyba niedawno było?
Czy reakcja będzie zależna od osoby dzwoniącej?[/quote]
a kto ma do mnie zadzwonic?????hahahaha wszyscy wiedza, ze nie mam netu w domu, wiec i telefon nic nie dalby nie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja się przekopałam po krótce przez zaległe topiki i mogę już być na bieżąco:)

I mam pytanie,czy Katrinka się wstydzi zwierzątek, które wyhodowała? To już druga burza w szklance wody o fotkę psa z przydomkiem Poarrot. Naprawdę ,nie rozumiem czemu, przecież tytuły co poniektórych psów mówią same za siebie, np ten championat Urugwaju,czy Uganady,czy jak to tam było...Nie ma się czego wstydzić, wszyscy widzą jego urodę.

Druga kwestia, to konieczność wystosowania petycji do ZKWP w sprawie wprowadzenia oddzielnej klasy wystawianej za parawanem- na specjalne życzenie Katrinki. Można by równiej sędziemu założyć opaskę na oczy, niech ocenia na macanta, w celu zachowania całkowitej dyskrecji.

A piszę to wszystko żartobliwie, bo tematu takiego nie można traktować poważnie.

Posted

Oj Aniu petycji byłoby jeszcze więcej i zacytowanie ich mogłoby się skończyć smiercia coniektórych forumowiczów- jedni padli by ze smiechu - drudzy z wściekłości.

Posted

[quote name='Ania i Psy']A ja się przekopałam po krótce przez zaległe topiki i mogę już być na bieżąco:)

I mam pytanie,czy Katrinka się wstydzi zwierzątek, które wyhodowała? To już druga burza w szklance wody o fotkę psa z przydomkiem Poarrot. Naprawdę ,nie rozumiem czemu, przecież tytuły co poniektórych psów mówią same za siebie, np ten championat Urugwaju,czy Uganady,czy jak to tam było...Nie ma się czego wstydzić, wszyscy widzą jego urodę.

Druga kwestia, to konieczność wystosowania petycji do ZKWP w sprawie wprowadzenia oddzielnej klasy wystawianej za parawanem- na specjalne życzenie Katrinki. Można by równiej sędziemu założyć opaskę na oczy, niech ocenia na macanta, w celu zachowania całkowitej dyskrecji.

A piszę to wszystko żartobliwie, bo tematu takiego nie można traktować poważnie.[/quote]
Ania normalnie naprawde zaraz padne ze smiechu!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss'][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/2384/1r0nh.jpg[/IMG]

Zdjecie zostaje zmienione na [B]WYRAZNE ZYCZENIE AUTORA.[/B][/quote]
buhahahahahahahhahaha
Ress no zaraz umre ze smiechu!bedziesz mnie miala na sumieniu!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ress ja bym dorysowala raczej taki czarny pasek przez oczy psa i hendlerki:)))tak jak w gazetach czasem sie widzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

To tresc maila od p Marka:

"Tak sobie pomyslałem że szkoda nie pokazac finalistów o rasę ze względu ze jednej osobie coś nie pasuje. Dlatego moze wklej te zdjęcie. Myślę że będzie wilk syty i owca cała.
Marek
P.S.
Jak chcesz możesz mojego e-maila zacytowac."

Fajnie ,ze podchodzi z humorem do tej calej sprawy, bo tak naprawde to powinno byc mu przykro ,ze nie dosc ,ze sie stara,dwoi sie i troi zeby wystawic 3 psy i zrobic fotorelacje to jeszcze jest zle....

Panie Marku pozdrowienia i dziekuje za zdjecia.Zawsze je podziwiam i sa mile widziane.

Posted

nio Pan Marek jest cool!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
mam fotki z Moldawii jego autorstwa i sa sliczne!!!!
a do tego ma poczucie humoru!!!!
super!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Chyba wszyscy sie zagalopowali w tej sprawie.Fakt sytuacja jest smieszna.
Coz ....moje zdanie jest takie :
Moj pies jest moj i mnie ma sie podobac. Polecam wszystkim stosowanie tej reguly.Duzo mniej stresow i niesnasek.

Posted

KURCZE ...... :razz::razz::razz::razz:

to ja uprzejmie informuję, że ten psiak oraz jego Pani jest i w galerii portalu grzywaczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trzeba zlać :mad::mad::mad::mad: administratora :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

zależy kto i kogo będzie lał :eviltong::eviltong: bo [U][B][SIZE=5]ten[/SIZE][/B][/U] administrator to chyba woli dziwczyny :evil_lol::evil_lol: przynajmniej tak mi się wydaje bo ma narzeczoną:cool1::cool1:
paskudnik - pozwolił na dodanie takich zdjęć :angryy:

Posted

facet i lubi dziewczyny?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
jakis dziwoląg normalnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

To zeby nie robic biednemu admistratorowi klopotow zlecimy wykonanie kary jego narzeczonej.Beda mieli ucieche ,a i kara wykonana bedzie.
Dwie pieczenie przy jednym ogniu.

Posted

[quote name='resuruss']A ja wole byc sama ,bo z natury singlem jestem !!!!
Hahahahah,zupełnie nie nadaje sie do zwiazkow.[/quote]
jak sie zakochasz to pogadamy o tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tacy twardziele jak ja sie nie zako****a...:razz:
Poza tym za duzo razy sie sparzylam.......i teraz z zasady juz wogole sie nie łapie za to.
Nie mam czasu ,nie potrzebuje,wole zyc bez stresow.
Jest mi dobrze tak jak jest i chyba wole miec nowego psa niz faceta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...