orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='Donio']A jak zadzwonią po nocy i poproszą o usunięcie? Coś takiego chyba niedawno było? Czy reakcja będzie zależna od osoby dzwoniącej?[/quote] a kto ma do mnie zadzwonic?????hahahaha wszyscy wiedza, ze nie mam netu w domu, wiec i telefon nic nie dalby nie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aczkolwiek wąski masz racje-sa osoby dla ktorych zrobie [B]wszystko[/B]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ania i Psy Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A ja się przekopałam po krótce przez zaległe topiki i mogę już być na bieżąco:) I mam pytanie,czy Katrinka się wstydzi zwierzątek, które wyhodowała? To już druga burza w szklance wody o fotkę psa z przydomkiem Poarrot. Naprawdę ,nie rozumiem czemu, przecież tytuły co poniektórych psów mówią same za siebie, np ten championat Urugwaju,czy Uganady,czy jak to tam było...Nie ma się czego wstydzić, wszyscy widzą jego urodę. Druga kwestia, to konieczność wystosowania petycji do ZKWP w sprawie wprowadzenia oddzielnej klasy wystawianej za parawanem- na specjalne życzenie Katrinki. Można by równiej sędziemu założyć opaskę na oczy, niech ocenia na macanta, w celu zachowania całkowitej dyskrecji. A piszę to wszystko żartobliwie, bo tematu takiego nie można traktować poważnie.
miniaga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Oj Aniu petycji byłoby jeszcze więcej i zacytowanie ich mogłoby się skończyć smiercia coniektórych forumowiczów- jedni padli by ze smiechu - drudzy z wściekłości.
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='Ania i Psy']A ja się przekopałam po krótce przez zaległe topiki i mogę już być na bieżąco:) I mam pytanie,czy Katrinka się wstydzi zwierzątek, które wyhodowała? To już druga burza w szklance wody o fotkę psa z przydomkiem Poarrot. Naprawdę ,nie rozumiem czemu, przecież tytuły co poniektórych psów mówią same za siebie, np ten championat Urugwaju,czy Uganady,czy jak to tam było...Nie ma się czego wstydzić, wszyscy widzą jego urodę. Druga kwestia, to konieczność wystosowania petycji do ZKWP w sprawie wprowadzenia oddzielnej klasy wystawianej za parawanem- na specjalne życzenie Katrinki. Można by równiej sędziemu założyć opaskę na oczy, niech ocenia na macanta, w celu zachowania całkowitej dyskrecji. A piszę to wszystko żartobliwie, bo tematu takiego nie można traktować poważnie.[/quote] Ania normalnie naprawde zaraz padne ze smiechu!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='resuruss'][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/2384/1r0nh.jpg[/IMG] Zdjecie zostaje zmienione na [B]WYRAZNE ZYCZENIE AUTORA.[/B][/quote] buhahahahahahahhahaha Ress no zaraz umre ze smiechu!bedziesz mnie miala na sumieniu!!!!!!!!!!!!!!!
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ress ja bym dorysowala raczej taki czarny pasek przez oczy psa i hendlerki:)))tak jak w gazetach czasem sie widzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
flashka-g Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :cool3: albo Krysiu jak ktos juz tu wspominał parawanik
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 To tresc maila od p Marka: "Tak sobie pomyslałem że szkoda nie pokazac finalistów o rasę ze względu ze jednej osobie coś nie pasuje. Dlatego moze wklej te zdjęcie. Myślę że będzie wilk syty i owca cała. Marek P.S. Jak chcesz możesz mojego e-maila zacytowac." Fajnie ,ze podchodzi z humorem do tej calej sprawy, bo tak naprawde to powinno byc mu przykro ,ze nie dosc ,ze sie stara,dwoi sie i troi zeby wystawic 3 psy i zrobic fotorelacje to jeszcze jest zle.... Panie Marku pozdrowienia i dziekuje za zdjecia.Zawsze je podziwiam i sa mile widziane.
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Poza tym bedzie mi bardzo milo jak pan Marek zrobi zdjecia moim psom,bo robi to wysmienicie!!!!!
flashka-g Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :roll: cala ta sytuacja jest po prostu smieszna;) ja takze bardzo lubie zdjecia Pana Marka...szkoda ze tak malo jestem na grzywaczowym ringu ostatnio
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nio Pan Marek jest cool!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mam fotki z Moldawii jego autorstwa i sa sliczne!!!! a do tego ma poczucie humoru!!!! super!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Chyba wszyscy sie zagalopowali w tej sprawie.Fakt sytuacja jest smieszna. Coz ....moje zdanie jest takie : Moj pies jest moj i mnie ma sie podobac. Polecam wszystkim stosowanie tej reguly.Duzo mniej stresow i niesnasek.
Nesjanna Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 KURCZE ...... :razz::razz::razz::razz: to ja uprzejmie informuję, że ten psiak oraz jego Pani jest i w galerii portalu grzywaczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba zlać :mad::mad::mad::mad: administratora :cool3::cool3::cool3::cool3:
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nesjanko!Zapytam Cie jak moja mama kiedys mnie pytala: Wolisz na gola czy na ubrana doopke dostac??????;) :lol:
Nesjanna Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 zależy kto i kogo będzie lał :eviltong::eviltong: bo [U][B][SIZE=5]ten[/SIZE][/B][/U] administrator to chyba woli dziwczyny :evil_lol::evil_lol: przynajmniej tak mi się wydaje bo ma narzeczoną:cool1::cool1: paskudnik - pozwolił na dodanie takich zdjęć :angryy:
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 facet i lubi dziewczyny?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jakis dziwoląg normalnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 To zeby nie robic biednemu admistratorowi klopotow zlecimy wykonanie kary jego narzeczonej.Beda mieli ucieche ,a i kara wykonana bedzie. Dwie pieczenie przy jednym ogniu.
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A ja wole byc sama ,bo z natury singlem jestem !!!! Hahahahah,zupełnie nie nadaje sie do zwiazkow.
Ania i Psy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Grucunia, wróciłam do świata sieciowo, telefonicznie jestem do tyłu, w kwestii stacjonarki nie jest dobrze.
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='resuruss']A ja wole byc sama ,bo z natury singlem jestem !!!! Hahahahah,zupełnie nie nadaje sie do zwiazkow.[/quote] jak sie zakochasz to pogadamy o tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Tacy twardziele jak ja sie nie zako****a...:razz: Poza tym za duzo razy sie sparzylam.......i teraz z zasady juz wogole sie nie łapie za to. Nie mam czasu ,nie potrzebuje,wole zyc bez stresow. Jest mi dobrze tak jak jest i chyba wole miec nowego psa niz faceta.
Recommended Posts