orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nio publiczna dlatego ja bede czatowac w Wawie na coniektorych!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiscie jak bede w stanie po imprezce sobotniej!!!hahahahah wreszcie sie napije i bede mogla trzezwiec caly tydzien!!! Ania1 jeszcze raz GRATULUJE show i grillika!!!bylo super!!!!kiedy powtoreczka???tylko tym razem wiesz kogo trzeba zaprosic:loveu: :loveu: :loveu:
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Matus jaki masz sliczny avatarek, czyzby sie juz dzieciaczki urodzily [B]MOJEJ [/B]Asanpi i wegierskiego sliczniaka :loveu: .[/quote] Yes yes :evil_lol: zobacz sobie male słodziaski :loveu: [URL="http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm"]http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm[/URL]
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='orsini']nio publiczna dlatego ja bede czatowac w Wawie na coniektorych!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] zaraz zobaczymy [SIZE=5][COLOR=red]Apel[/COLOR][/SIZE] o nie wnoszenie aparatów na warszawska wystawę :crazyeye: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='sh_maniak']Yes yes :evil_lol: zobacz sobie male słodziaski :loveu: [URL="http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm"]http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm[/URL][/quote] Łooooooo rany jakie cudne :loveu: :loveu: :loveu: , ale ale obrazilam sie :shake: , nic mi wczesniej nie powiedzialas wredoto jedna i do tego nie dalas wybrac choc jednego imienia, a to w koncu [B]MOJA[/B] Asanpi i kto pomagal w mailach :eviltong: :mad: .
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='orsini']nio publiczna dlatego ja bede czatowac w Wawie na coniektorych!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiscie jak bede w stanie po imprezce sobotniej!!!hahahahah wreszcie sie napije i bede mogla trzezwiec caly tydzien!!! Ania1 jeszcze raz GRATULUJE show i grillika!!!bylo super!!!!kiedy powtoreczka???tylko tym razem wiesz kogo trzeba zaprosic:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] u nas w lhasakach niektórzy też tylko czyhają z cyfrówkami :) co do soboty do wiesz ;) Ania1 żałuje, że mnie nie było, nawet nie wiesz jak bardzo...
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='orsini']nio publiczna dlatego ja bede czatowac w Wawie na coniektorych!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiscie jak bede w stanie po imprezce sobotniej!!!hahahahah wreszcie sie napije i bede mogla trzezwiec caly tydzien!!![/quote] Gdzie ta imprezka, gdzie?????? Czuje sie zaproszona :cool3: .
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Łooooooo rany jakie cudne :loveu: :loveu: :loveu: , ale ale obrazilam sie :shake: , nic mi wczesniej nie powiedzialas wredoto jedna i do tego nie dalas wybrac choc jednego imienia, a to w koncu [B]MOJA[/B] Asanpi i kto pomagal w mailach :eviltong: :mad: .[/quote] Miałam w opisie na gg :evil_lol: No oki oki ... ale ładne imionka są nie :cool3:
anna1 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dzidka- cholero jedna, nastepnym razem masz byc i nie ma wymowek; iwonka tyz:) jak poszlo w augustowie? ja nie moglam pojechac bo nie mial kto ze szczenkami zostac ale Ania wystawila Toudiego i dostal bob junior; teraz imprezka w wawie:)))
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nio w Wawie!!!! pamietaj Ania ze ja spie z Toba!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko w Wawie nie bedzie .....buuuuuu:-( :-( :-( ten usmiech hahahahahhaha:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Orsini będziemy o nim śnić... bo rozumiem, że Twoje myśli sa tam gdzie moje :)
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Zwariowały :lol: ... z miłości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mówia, że kobiety nie potrafią się dzielić :eviltong:
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='Dzidtka']Orsini będziemy o nim śnić... bo rozumiem, że Twoje myśli sa tam gdzie moje :)[/quote] bedziemy?????? [B]NO WAY!!!!![/B] spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: i o dziwo to nie wąski!:)))))kolega Ani1-ma usmiech jak Piotr z Magdy M. a wszyscy wiedza, ze ten jest dla mnie aniolem:))):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
anna1 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 a co ze mna:)) jest 2 chopa i myslisz ze wybiore ciebie do wyrka:evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='sh_maniak']Miałam w opisie na gg :evil_lol: No oki oki ... ale ładne imionka są nie :cool3:[/quote] Eeeeeee tam w opisie, ja nie czytalam opisow :eviltong: , nio ladne, ale i tak czuje sie obrazona :eviltong: :evil_lol: .
Dzidtka_Gl Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nie potrafisz być wierna ;D ale to dobrze, bo ja się nie dziele :P
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='orsini']nio w Wawie!!!![/quote] Nio, ze w Wawie to wiem, ale ale pytam sie gdzie, no chyba, ze na wystawce :eviltong: .
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='orsini']kolega Ani1-ma usmiech jak Piotr z Magdy M. a wszyscy wiedza, ze ten jest dla mnie aniolem:))):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] A mowilas, ze ten bedzie dla mnie :evil_lol: .
anna1 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 no od Radzia to wara, moj ci on:)))) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='anna1']no od Radzia to wara, moj ci on:)))) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] oj zaraz Ty masz ...., wiec Ci jedna sztuka wystarczy chyba!!!
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jakk tasiemiec brazylijski :lol: :lol: :lol: Ka-Vanga :calus: i bez gniwania :razz:
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 jaki znowu tasiemiec?????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ka-Vanga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='sh_maniak']Ka-Vanga :calus: i bez gniwania :razz:[/quote] No dobra tym razem Ci wybaczam :cool3: .
orsini Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='anna1']orsini- jedna sztuka:cool3: no napewno nie:evil_lol:[/quote] nio to sama widzisz:)))))))))))))))))
Donio Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='orsini']a to niby czemu?????? jak JA bede na wystawie to bede robila i na pewno ich nie usune jak JA bede autorem a foty beda robione NA RINGU, bo wtedy moge je wklejacQUOTE] A jak zadzwonią po nocy i poproszą o usunięcie? Coś takiego chyba niedawno było? Czy reakcja będzie zależna od osoby dzwoniącej?
Recommended Posts