Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

nio publiczna dlatego ja bede czatowac w Wawie na coniektorych!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
oczywiscie jak bede w stanie po imprezce sobotniej!!!hahahahah wreszcie sie napije i bede mogla trzezwiec caly tydzien!!!
Ania1 jeszcze raz GRATULUJE show i grillika!!!bylo super!!!!kiedy powtoreczka???tylko tym razem wiesz kogo trzeba zaprosic:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Matus jaki masz sliczny avatarek, czyzby sie juz dzieciaczki urodzily [B]MOJEJ [/B]Asanpi i wegierskiego sliczniaka :loveu: .[/quote]

Yes yes :evil_lol:

zobacz sobie male słodziaski :loveu: [URL="http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm"]http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm[/URL]

Posted

[quote name='orsini']nio publiczna dlatego ja bede czatowac w Wawie na coniektorych!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[/quote]

zaraz zobaczymy [SIZE=5][COLOR=red]Apel[/COLOR][/SIZE] o nie wnoszenie aparatów na warszawska wystawę :crazyeye: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Yes yes :evil_lol:

zobacz sobie male słodziaski :loveu: [URL="http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm"]http://www.husky-opole.gigasoft.pl/miot_f.htm[/URL][/quote]
Łooooooo rany jakie cudne :loveu: :loveu: :loveu: , ale ale obrazilam sie :shake: , nic mi wczesniej nie powiedzialas wredoto jedna i do tego nie dalas wybrac choc jednego imienia, a to w koncu [B]MOJA[/B] Asanpi i kto pomagal w mailach :eviltong: :mad: .

Posted

[quote name='orsini']nio publiczna dlatego ja bede czatowac w Wawie na coniektorych!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
oczywiscie jak bede w stanie po imprezce sobotniej!!!hahahahah wreszcie sie napije i bede mogla trzezwiec caly tydzien!!!
Ania1 jeszcze raz GRATULUJE show i grillika!!!bylo super!!!!kiedy powtoreczka???tylko tym razem wiesz kogo trzeba zaprosic:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

u nas w lhasakach niektórzy też tylko czyhają z cyfrówkami :)

co do soboty do wiesz ;)

Ania1 żałuje, że mnie nie było, nawet nie wiesz jak bardzo...

Posted

oczywiscie jak bede w stanie po imprezce sobotniej!!!hahahahah wreszcie sie napije i bede mogla trzezwiec caly tydzien!!![/quote]
Gdzie ta imprezka, gdzie?????? Czuje sie zaproszona :cool3: .

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Łooooooo rany jakie cudne :loveu: :loveu: :loveu: , ale ale obrazilam sie :shake: , nic mi wczesniej nie powiedzialas wredoto jedna i do tego nie dalas wybrac choc jednego imienia, a to w koncu [B]MOJA[/B] Asanpi i kto pomagal w mailach :eviltong: :mad: .[/quote]

Miałam w opisie na gg :evil_lol:
No oki oki ... ale ładne imionka są nie :cool3:

Posted

dzidka- cholero jedna, nastepnym razem masz byc i nie ma wymowek; iwonka tyz:)
jak poszlo w augustowie? ja nie moglam pojechac bo nie mial kto ze szczenkami zostac ale Ania wystawila Toudiego i dostal bob junior;
teraz imprezka w wawie:)))

Posted

nio w Wawie!!!!
pamietaj Ania ze ja spie z Toba!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
tylko w Wawie nie bedzie .....buuuuuu:-( :-( :-(
ten usmiech hahahahahhaha:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Dzidtka']Orsini będziemy o nim śnić... bo rozumiem, że Twoje myśli sa tam gdzie moje :)[/quote]
bedziemy??????
[B]NO WAY!!!!![/B]
spadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
i o dziwo to nie wąski!:)))))kolega Ani1-ma usmiech jak Piotr z Magdy M. a wszyscy wiedza, ze ten jest dla mnie aniolem:))):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='sh_maniak']Miałam w opisie na gg :evil_lol:
No oki oki ... ale ładne imionka są nie :cool3:[/quote]
Eeeeeee tam w opisie, ja nie czytalam opisow :eviltong: , nio ladne, ale i tak czuje sie obrazona :eviltong: :evil_lol: .

Posted

[quote name='orsini']kolega Ani1-ma usmiech jak Piotr z Magdy M. a wszyscy wiedza, ze ten jest dla mnie aniolem:))):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
A mowilas, ze ten bedzie dla mnie :evil_lol: .

Posted

[quote name='anna1']no od Radzia to wara, moj ci on:)))) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
oj zaraz Ty masz ...., wiec Ci jedna sztuka wystarczy chyba!!!

Posted

[quote name='orsini']a to niby czemu??????
jak JA bede na wystawie to bede robila i na pewno ich nie usune jak JA bede autorem a foty beda robione NA RINGU, bo wtedy moge je wklejacQUOTE]
A jak zadzwonią po nocy i poproszą o usunięcie? Coś takiego chyba niedawno było?
Czy reakcja będzie zależna od osoby dzwoniącej?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...