SengaSengana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'] [COLOR=#696969][B][SIZE=4]Ja nie krytykuję tego co podobno robisz świetnie czyli tego jak pokazujesz i przygotowujesz psy , mimo że już dawno miałam ochotę powiedziec byś się wyprostował...Będziesz miał dużo lepsze wyniki nawet ze słabym pieskiem lub nie do końca przygotowanym z jakimi widuję Cię czasem na wystawach...[COLOR=red]Czasem teatr który czynisz pomaga. [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/quote] pieknie, bez ogródek, bez ASEKURACJI, gratuluje odwagi cywilnej, CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!!!!
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [COLOR=dimgray]Powinnaś w końcu otwarcie powiedziec że podko****esz się w Adamie ale jakoś nic z tego nie wychodzi. Dlatego pewnie wtrącasz się tam gdzie psy na współwłascicielsto z nim mają piękne kobiety...[/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Powinnaś w końcu otwarcie powiedziec że podko****esz się w Adamie ale jakoś nic z tego nie wychodzi. Dlatego pewnie wtrącasz się tam gdzie psy na współwłascicielsto z nim mają piękne kobiety...[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] hahahahahhahahahahaahahahaha Grazyna no rozbawilas mnie tak ze szok!!!!zaplulam monitor normalnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to chyba komentarza nie wymaga co napisalas:))))))))))))))))))))))))))))
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='SengaSengana']pieknie, bez ogródek, bez ASEKURACJI, gratuluje odwagi cywilnej, CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!!!![/quote] tylko sie nie z****** tam przed tym monitorem :lol::lol::lol::lol::lol:
SengaSengana Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']tylko sie nie z****** tam przed tym monitorem :lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] mnie to nie grozi ale u ciebie sie to często zdarza, nie prawda? :lol: :lol: :lol:
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Powinnaś w końcu otwarcie powiedziec że podko****esz się w Adamie ale jakoś nic z tego nie wychodzi. Dlatego pewnie wtrącasz się tam gdzie psy na współwłascicielsto z nim mają piękne kobiety...[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] teraz to i ja zaplułam monitor bahahahahaha nie no boskie :)
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 PIEKNA kobieto hahahahhahaha czy sie dowiem CO takiego wygralas w Szczecinie??????ja 2 razy CACiB i jakos mi malo, a Ty????
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']teraz to i ja zaplułam monitor bahahahahaha nie no boskie :)[/quote] prawda?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nawet bez wąskiego jest super:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Powinnaś w końcu otwarcie powiedziec że podko****esz się w [B]Adamie[/B] ale jakoś nic z tego nie wychodzi. Dlatego pewnie wtrącasz się tam gdzie psy na współwłascicielsto z nim mają [B]piękne kobiety...[/B][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: tego sie poprostu nie da .....
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 a Wanio jako beznadziejny hendler wygral tylko BEST IN SHOW wystawy sznaucerów w Lubieszynie, Cacib i BOB z biala , i best junior w konkurencji 7 suk w pieprzakach z Bafi.
AngelOfDeath Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='SengaSengana']mnie to nie grozi ale u ciebie sie to często zdarza, nie prawda? :lol: :lol: :lol:[/quote] ja nie musze za to ty niewyzyta , taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a ze nie rozumiesz o co chodzi z opluwaniem czekogolwiek to nie moja wina
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']PIEKNA kobieto hahahahhahaha czy sie dowiem CO takiego wygralas w Szczecinie??????ja 2 razy CACiB i jakos mi malo, a Ty????[/quote] [COLOR=dimgray]Byłaś więc wiesz[/COLOR] [COLOR=#696969]A propos pięknych kobiet to ja nie mam psa na współwłasnośc z Adamem... Mają go tylko te piękne![/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
Dzidtka_Gl Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']prawda?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nawet bez wąskiego jest super:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Grażyna powinna być z Wąskim, to by była piekna para, a jakie dzieci by z tego mogły być ładne ;D no ale niestety ku rozpaczy wielu fanek Wąski zajęty :(
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'] [COLOR=#696969]A propos pięknych kobiet to ja nie mam psa na współwłasnośc z Adamem... [B]Mają go tylko te piękne![/B][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR][/quote] WOW, nie no dziekuje za komplement!!!!! hahahahahhahahahaha nie no komedia normalnie:))))))))))))))))))))))))) umre ze smiechu
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Dzidtka']Grażyna powinna być z Wąskim, to by była piekna para, a jakie dzieci by z tego mogły być ładne ;D no ale niestety ku rozpaczy wielu fanek Wąski zajęty :([/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dzidtka plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bo umre ze smiechu serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahahahahhahahahahahhahahaahhahahahahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']WOW, nie no dziekuje za komplement!!!!! hahahahahhahahahaha nie no komedia normalnie:))))))))))))))))))))))))) umre ze smiechu[/quote] [COLOR=dimgray]...w końcu zrozumiałaś....[/COLOR] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]
wanio Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=#696969]Będziesz miał dużo lepsze wyniki nawet ze słabym pieskiem lub nie do końca przygotowanym z jakimi widuję Cię czasem na wystawach...[/COLOR] [/quote] oooo proszę o przykłady tych nie do konca przygotowanych naprzyklad . jestes strasznie ciekaw. [quote name='gmk'][COLOR=#696969] Myślę że u Pani Marthy Heine przegrałbyś z kretesem.[/COLOR] [/quote] tak myslisz? hmmm ja bym polemizował.nieomieszkam cie poinformowac jak tylko moje psy beda przez ta Pania oceniane :lol: nie krytykuje ciebie jako hodowcy i hodowanych przez ciebie psow.tak jak mowilem nie znam sie na basenji i nie czuje sie osoba odpowiednia do oceniania twojej pracy hodowlanej. napisalem swoje zdanie o jednym psie ktory akurat do oceny nie wymaga specjalisty. zreszta slucham zdania ludzi znajacych ta rase z ringow europejskich i ich zdanie pokrywa sie z moimi odczuciami.przykro mi.
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='wanio']oooo proszę o przykłady tych nie do konca przygotowanych naprzyklad . jestes strasznie ciekaw. [/quote] [COLOR=dimgray]Poszukam w wolnej chwili zdjęcie psa rasy którą wystawiasz i sam zobaczysz jak powinien wyglądac kiedy wygrywa wystawy....[/COLOR] [COLOR=dimgray]Te same psy mają moji serdeczni znajomi w Autralii i w Szwecji...[/COLOR] [COLOR=dimgray][/COLOR] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Dobra, czekam na wieści z wystaw...[/COLOR] [COLOR=#696969]Dziwnych ludzi słuchasz...[/COLOR] [COLOR=#696969]Może trzeba zasięgnac języka za dużą wodą..., albo popatrzec jakie pieski wygrały CRUFT`S w tym roku...bo widzę że zainteresowała Cię nasza rasa, chciałabym byś był lepiej przygotowany...[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR] [/quote] ale o jakiej rasie mowisz???? to w koncu Wanio ma byc lepiej przygotowany???? [B]to moze przyznaj sie , ze sie w nim kochasz w koncu[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']ale o jakiej rasie mowisz???? to w koncu Wanio ma byc lepiej przygotowany???? [B]to moze przyznaj sie , ze sie w nim kochasz w koncu[/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]Chyba trafiłam w [/COLOR][SIZE=4][COLOR=red]10 ![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Poszukam w wolnej chwili zdjęcie psa rasy którą wystawiasz i sam zobaczysz jak powinien wyglądac kiedy wygrywa wystawy....[/COLOR] [COLOR=dimgray]Te same psy mają moji serdeczni znajomi w Autralii i w Szwecji...[/COLOR] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR][/quote] nio tak to jest bardzo KONKRETNA odpowiedz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahah czyli wszyscy juz wiemy o jakiego psa Ci chodzilo:)))))))))))))))))))))))))))hahahahaahaha Jestes kurcze LEPSZA od wąskiego normalnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wanio Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='gmk'][COLOR=dimgray]Dobra, czekam na wieści z wystaw...[/COLOR] [COLOR=#696969]Dziwnych ludzi słuchasz...[/COLOR] [COLOR=#696969]Może trzeba zasięgnac języka za dużą wodą..., albo popatrzec jakie pieski wygrały CRUFT`S w tym roku...bo widzę że zainteresowała Cię nasza rasa, chciałabym byś był lepiej przygotowany...[/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR] [/quote] pieknego basenji przyprowadze ci na ringowce pod nos przy okazji wystawy swiatowej tylko nie opluj go z zachwytu bo bedzie przygotowany do wejscia na ring i blask bys mu przycmila . wtedy moze zauwazysz roznice w porownaniu z pewnym patoroczem
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='orsini']nio tak to jest bardzo KONKRETNA odpowiedz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahah czyli wszyscy juz wiemy o jakiego psa Ci chodzilo:)))))))))))))))))))))))))))hahahahaahaha Jestes kurcze LEPSZA od wąskiego normalnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [COLOR=dimgray]Piszę tak jasno jak tylko można...by zachowac więcej dobrego wychowania niz Wy tu pokazujecie...[/COLOR] [COLOR=#696969][/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
orsini Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='wanio']pieknego basenji przyprowadze ci na ringowce pod nos przy okazji wystawy swiatowej [/quote] oj pieknego potwierdzam!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
gmk Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='wanio']pieknego basenji przyprowadze ci na ringowce pod nos przy okazji wystawy swiatowej tylko nie opluj go z zachwytu bo bedzie przygotowany do wejscia na ring i blask bys mu przycmila . wtedy moze zauwazysz roznice w porownaniu z pewnym patoroczem[/quote] [COLOR=dimgray]Radziłabym byś zajął się swoimi psami i ich przygotowaniem, wyjdziesz na tym lepiej.[/COLOR] [COLOR=dimgray]Przed chwilą wspominałam o dobry wychowaniu Wydaje mi się że rodzice w Twoim wypadku o tym zapomnieli.[/COLOR] [COLOR=#696969]Chyba że Ty tez skrycie ....[/COLOR] [COLOR=dimgray]Grażyna[/COLOR]
Recommended Posts