orsini Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 wczoraj bylismy na Litwie na Klubie Sznaucera i oto wynik naszej ekipy: [IMG]http://img95.imageshack.us/img95/2173/my1xo.jpg[/IMG] na focie nie ma kilogramow karmy, poslanek psich, kubkow,plecakow i innych skarbow:)))) Tak wygladalo auto , ktore jeszcze w tamta strone wydawalo sie nam wielkie:))))))to juz jak wracalismy....a to tylko tyl:)))w srodku jeszcze bylo wiecej gadzetow:)) [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/8417/autko7nl.jpg[/IMG] Moj Wiktor zaczal Championat Litwy i wraz ze swoja siostra Skorkiem wybiegali sobie [B]vice BIS PAR MIESZANYCH[/B] tzw. mixów. [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/8449/paramix2lr.jpg[/IMG] [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/9905/paramix23ut.jpg[/IMG] ale najwieksza radosc mi sprawil synek Wiktora-[B]Follow Your Heart Orsini[/B] pokazywany w klasie baby!!!Zwlaszcza , ze za chwilke wylatuje do USA:-( :-( :-( Najpierw w porownaniu z bejbikiem wystawianym przez pania z Boruzelle zostal Najlepszym Bejbikiem Klubu Litwy: [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/1418/bejbik8yc.jpg[/IMG] a potem na finalach wybiegal [B]BEST IN SHOW BABY[/B]!!! [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/350/bejbik12uv.jpg[/IMG] jak ludzie klaskali to on oczywiscie na nich szczekal:)))bo przeciez jest TAKI DUZY i taki GROZNY!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem bardzo szczesliwa, bo to moj ukochany jedynaczek!!!
resuruss Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Fiu,Fiu Orsini.......:multi: :multi: :multi: Pieknie powalczyliscie!!!!!!!Ogromne gratulacje dla calego zespolu!!!!!!!:multi: :multi: :multi:
orsini Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No ja tez GRATULUJE wszystkim zwyciezcom grzywaczowym!!!!!! a dodam, ze moje psy są robione przez Germanike i Górala:))))najlepszych psich groomerow jakich znam!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Alutka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Orsini [SIZE=4][COLOR=sandybrown] Gratulujemy [COLOR=blue]!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] :Rose: dobrego nigdy za wiele
Agama Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ORSINI TO DLA CIEBIE I EKIPY:terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :laola: :calus: :calus: :calus: :calus: GRATULUJE
góral Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: [SIZE=5][COLOR=red]Orsini WIELKIE GRATULACJE[/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
góral Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Nowości z za wschodniej granicy. Na pierwszą specjalistyczną wystawę chińskich grzywaczy zgłoszono, 115 psów..... bob dostał Int. Ch. Sampan Basta.
Em-ka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='góral']Nowości z za wschodniej granicy. Na pierwszą specjalistyczną wystawę chińskich grzywaczy zgłoszono, 115 psów..... bob dostał Int. Ch. Sampan Basta.[/quote] czyli naprawdę piękny pies....: [CENTER][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/2531/sb6dh.jpg[/IMG] to zdjęcie zrobione rok temu, ale ten sam pies :)[/CENTER]
AnkaW Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: [B]Iwona[/B] nareszcie :multi: :multi: :multi: :multi: I wielkie brawa :klacz: :klacz: :klacz: dla wszystkich zwycięzców, tych wielkich i tych troszeczki mniejszych.:laola: Chyba pogoda dopisała ??????
maga18 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 GRATULACJE ORSINI, KATRINKI i EM - KI!! :laola: :klacz: I jeszcze raz wielkieeeeee gratki dla Iwony, Didi, Ilony, Angela (Angel (papillon) CACIB :klacz: Kolejna wysmienita wystawa :loveu: Bardzo sie ciesze, że wreszcie osobiscie poznałam Donia :) Ress Twoje zyczenie się spełnilo... na ocene grzywaczy wyszlo piękne słoneczko!!! :) A tak to pogoda w kratke... co 15 min ulewa i znow sloneczko, ulewa i slonce... :shake: Oto pozostale wyniki: Leszno 2006 [B]Psy [/B] klasa mlodziezy 1.Advocat Black Dragon - bdb 2.Arad Sasquehanna - bdb 3.Artush od Tearebi - dosk 2 4.Cezarion Petroniusz Maximus Galus - db 5.Hazard z Gangu Łysych - dosk 3 6.Jason z Jasne Hvezdy - dosk 1 Zw.Mł 7.Winicjusz Sub Divo - bdb 4 Klasa posrednia 1.Morel Maff-Staff - dosk 1, CWC, Res. CACIB 2.Veni Otello Sub Divo - dosk 2 Klasa otwarta 1.Carlo Chrustowianki - dosk 3 2.Gremlin Gucio Cassidy - dosk 1, CWC, CACIB, NPwR 3.Sphinx Sub Divo - dosk 2 Klasa championow 1.Nobel Sub Divo - dosk 1, CWC [B]Suki[/B] klasa mlodziezy 1.Bijoux Sub Divo - bdb 2.Chattanooga's Who Loves Me - ? 3.Efective Nesjana - dosk 4.Finezja z Jastrzebiej Gory - dosk 4 5.Kasiopea z Jasne Hvezdy - dosk 1, Zw.Mł 6.Unessa Favonius - dosk 3 7.Happy Amitycja - dosk 2 Klasa posrednia: 1.Almeja Ciccero - bdb 4 2.Fraszka z Gangu Łysych - bdb 3 3.Tessalina Favonius - dosk 1, CWC 4.Veronica Rossa Thea - nieobecna 5.White Angel Sub Divo - dosk 2 klasa otwarta 1.Grzywacz Corvette - dosk 2 2.Vellar Pijus Kristel - dosk 1, CWC, Res. CACIB 3.Nemezis Zikkurat - dosk 3 klasa championow 1.E -Sexi pastoral - dosk 2 2.Ekspozycja Sasquenanna - dosk 3 3.Esperanca Sasquehanna - dosk 1, CWC, CACIB, NSwR, BOB 4.Khiara Modry Kvet - nieobecna
maga18 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='mc_mother']Albinka Copykaja w młodzieży otrzymała II lokatę[/QUOTE] ??????? chyba na innej wystawie ;)
mc_mother Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='maga18']??????? chyba na innej wystawie ;)[/quote] W Słupsku, nie wiem dlaczego napisało się pod Lesznem, sorki
maga18 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='mc_mother']W Słupsku, nie wiem dlaczego napisało się pod Lesznem, sorki[/QUOTE] a z jaka ocena? bdb czy dosk?
resuruss Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jak Maga byla to na pewno beda!!!!!Nie zapominajmy o nieocenionym mezu Iwony ,ktory tez pewnie zrobil spora fotorelacje!!!!! No i Savannah miala byc dzis na grzywcach!!!!!!
maga18 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 bedą będą... ale wybaczcie... nie dzisiaj - ide zaraz spac...
Agama Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ANGEL gratulacje i caluski dla pieseczkow:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :laola: :laola:
Donio Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gratulacje dla wszystkich, przyjemnie było popatrzeć. Szczególnie dla Jasona i Kasiopei (piękny ruch) za w pełni zasłużone zwycięstwa - żadnych większych wątpliwości. Trochę mi żal Efective Nesjana, tym bardziej, że wyładniała (schudła) od ostatniej wystawy. Bardzo mnie ucieszył CACIB dla Gremlina Gucio czyli Kocisława, po prostu go lubię. Tessalina Favonius na pożegnanie klasy pośredniej CWC - brawo. I było naprawdę fajnie. A potem było dziwnie. Jakieś wizyty, jakieś rozmowy... "Reszta jest milczeniem". Nie znam wyników sznaucerów, jakoś mnie nie interesują. Może są na sznaucerach, czyli w grupie między pierwszą a ósmą.
AngelOfDeath Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='maga18']GRATULACJE ORSINI, KATRINKI i EM - KI!! I jeszcze raz wielkieeeeee gratki dla Iwony, Didi, Ilony, Angela (Angel (papillon) CACIB Kolejna wysmienita wystawa :loveu: Bardzo sie ciesze, że [B]wreszcie osobiscie poznałam[/B] Donia :)[/quote] :eviltong::eviltong::eviltong::lol::lol::lol::lol::evil_lol: [quote name='Maga18'] Ress Twoje zyczenie się spełnilo... na ocene grzywaczy wyszlo piękne słoneczko!!! A tak to pogoda w kratke... [B]co 15 min ulewa i znow sloneczko, ulewa i slonce...[/B] [/quote] i wichura !!!!!!!!!! madz przeciez ty sie uniosłaś w powietrzu i ten deszcz masakra jeszcze tylko burzy z piorunami nam brakowalo:cool3::cool3::cool3: Ja gratuluje wszyskim którzy sa zadowoleni ze swoich wyników!!! Ciesze sie ze spotkania z Madz:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, Jolka :loveu: Ivonka:loveu: a mojej Happy na zdjeciach nie widac w tle na bialych plotkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Angel skonczyła dziś Championat Polski:eviltong:w wieku 23 miesiecy :evil_lol:
Recommended Posts