Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dziękuję :) :oops:
Sama bardzo chętnie uściskała i wytarmosiłabym Titusia - juz tak mi sie tęskni za Nim!!!
[SIZE=4][COLOR=indigo][B]Kartrinka[/B][/COLOR][/SIZE] - dziękuję :buzi: i [SIZE=4][COLOR=indigo][B]gratuluję[/B][/COLOR][/SIZE]!!! Brawo Irinka!!!:bigcool:

Powodzenia jutro!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agama']tesknij tesknij:lol: :lol: :lol: :lol: powinien byc noszony na rekach i spac zTOBA w satynowej pascieli:lol:[/quote]

tak też śpi - jak już zasnę i nie czuję jak wskoczy do łóżka - to tak do rana zostanie :)
A z tego co wiem Katka tez mu pozwala.......;)

Posted

[quote name='resuruss']Widze ,ze dzis mamy dobry dzien dla wystawcow!!!!!

[B]Miroku Grucy dzis skonczyla Ml.Ch.Pl i dostala BoB w Lesznie!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B][/quote]

Brawo!!!! :multi:

Posted

[quote name='sh_maniak']Bravo dla Miroku :multi: Piękne zwierzątko:multi:

San Marino ... oj daleko was rzuciło, ale się opłacało :multi: , super ... nawet nie wiedziałam, że gdzieś jednym CACJ można dostać tytuł Mł. Ch. ... dobrze wiedzieć :razz:[/quote]

To prawda jak sie ma prawdziwych przyjaciół to mozna z nimi wszystko nawet po ten jeden CACJ jechać tak daleko.

[SIZE=4][COLOR=darkred]Jutro następna wystawa. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkred]Trzymam mocno kciuki za Hodowców POAROTT[/COLOR][/SIZE]

Posted

GRUCA USCISKI DLA CIEBIE I OGROMNE MIZIANKO DLA MIROKU :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :klacz:

Posted

Wielkie gratulacje dla Titusia :loveu: :loveu: :loveu: , [B]Em-ka[/B] strasznie się cieszę :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

[B]Gruca[/B] brawo :klacz: :klacz: :klacz: - Miroku idzie jak burza :Rose: :Rose:

Posted

[SIZE=4][COLOR=darkgreen][I]Grucusiu moja, gratulacje najśliczniejsze dla egzotycznej Miroku![/I][/COLOR][/SIZE]

I w ogóle to dla wszystkich wielkie DZIEŃ DOBRY!!!!! Wróciłam!!!!!!! :cool3: Jestem teraz wiejska dzioucha a moje psy to wiejskie burki:) I tu autentycznie rano piejo kury, tylko,że u mnie nie słychać, bo za daleko od prawdziwej wsi. Wracam w składzie wzmocnionym, jako ,że dołączył do nas malutki rudy kocurek Szyszek, ze schroniska w Józefowie. W domu nowy podział na Dużaki, Maluchy i Rudych.

Posted

[SIZE=3][COLOR=darkorchid][B][COLOR=black]Em-Ka, Katrinka i Gruca[/COLOR] GRATULACJE!!!![/B] :laola: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[B][COLOR=red][I][U]WIELKIE[/U] [U]GRATULACJE[/U][/I][/COLOR][COLOR=lime] DLA [/COLOR][COLOR=darkorange][I]EM-KI, [COLOR=seagreen]KATRINKI[/COLOR][COLOR=black] I [/COLOR][COLOR=darkorchid]GRUCY[/COLOR][COLOR=black]!!![/COLOR][/I][/COLOR][/B]
:laola: :laola:
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Ania i Psy']Jestem teraz wiejska dzioucha a moje psy to wiejskie burki:) I tu autentycznie rano piejo kury, tylko,że u mnie nie słychać, bo za daleko od prawdziwej wsi. Wracam w składzie wzmocnionym, jako ,że dołączył do nas malutki rudy kocurek Szyszek, ze schroniska w Józefowie. W domu nowy podział na Dużaki, Maluchy i Rudych.[/quote]

Witajjj :laola: w gronie wieśniaczek :cool1: :evil_lol: i pokazuj szybciutko kocurka :loveu:

[COLOR=red][B]Gratulacje dla wszystkich za wspaniałe sukcesy[/B][/COLOR] :multi:

Posted

[quote name='Ania i Psy']

I w ogóle to dla wszystkich wielkie DZIEŃ DOBRY!!!!! Wróciłam!!!!!!! :cool3: Jestem teraz wiejska dzioucha a moje psy to wiejskie burki:) I tu autentycznie rano piejo kury, tylko,że u mnie nie słychać, bo za daleko od prawdziwej wsi. Wracam w składzie wzmocnionym, jako ,że dołączył do nas malutki rudy kocurek Szyszek, ze schroniska w Józefowie. W domu nowy podział na Dużaki, Maluchy i Rudych.[/quote]

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2402/witamy0rw.gif[/IMG]

[SIZE=4][COLOR=red]Savannah!!!!A Wy zaszaleliscie w tym Lesznie na maxa!!!!!!!Wielkie gratulacje!!!!!!!:multi: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Agama']SAVANNAH-TWOJ SUKCES DZISIEJSZY JEST OGROMNY GRATULUJE:laola: :laola: :laola: :laola:[/quote]
Dziękuje:loveu: szczerze to było szaleństwo:cool3:

Posted

[quote name='resuruss'][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2402/witamy0rw.gif[/IMG]

[SIZE=4][COLOR=red]Savannah!!!!A Wy zaszaleliscie w tym Lesznie na maxa!!!!!!!Wielkie gratulacje!!!!!!!:multi: [/COLOR][/SIZE][/quote]
Res Dzięki!! To fakt czyste szaleństwo:loveu: swoja drogą nie mam nic przeciwko wiekszej ilosci takich szaleństw:razz: I każdemu życze takiego dnia jaki ja dzisiaj miałam:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...