Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaW']Przyznawać się bez :mad: :mad: , z kim spotkam się w Lublinie :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

my będziemy my będziemy :multi:
tylko jak mnie ktos rozpozna to podchodzic koniecznie i mowic ze z dogomani :evil_lol:

Posted

[quote name='Agama']ANIU mnie ta Pani raz sedziowala-opowiem w LUBLINIE:lol:[/quote]

az tak zle :evil_lol: ze na forum nie chcesz pisac :eviltong: mam nadzieje ze nie

Posted

Mnie niestety nie bedzie w Lesznie....najblizsza Cacibowka to Krakow.

Co do p.Ubrovej to mnie tez sedziowala ,ale nie z grzywcami....tylko z salukami mam dosc dobre wspomnienia ,bo u niej dostalam swoj pierwszy Cacib !Mimo to jednak mysle ,ze jest dosc surowa.

Posted

[quote name='Dzidtka']ja będę :) wprawdzie nie z grzywaczem ale z lhasaczką :)[/quote]

Czy to Twoja cudna bezstresowa młodziutka sunieczka plątała się przy grzywkach w Radomiu?

Posted

[quote name='Agama']ANIU mnie ta Pani raz sedziowala-opowiem w LUBLINIE:lol:[/quote]

:eek2: :eek2: :eek2: [B]Agama[/B] nie strasz :evil_lol: ale jak przeżyliśmy Łódź to i w Warszawce się nie damy :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Posted

[quote name='Iwona']A z kim spotkamy się w Lesznie???:lol:[/quote]

Niestety :shake: :shake: , ale w Lublinie będziesz????

Posted

[quote name='AnkaW']Niestety :shake: :shake: , ale w Lublinie będziesz????[/QUOTE]
Niestety do Lublina nie wybieramy się:-(

Posted

[quote name='Ilona'][B]Iwonko - [/B]my jedziemy:cool3:[/QUOTE]
Coś podobnego:crazyeye: nie wiedziałam:razz::lol:

Posted

NIKOGO NIE STRASZE nie lubie pisac o sedziach bo to bardzo subiektywne odczucia-czesto uzaleznione od stawki jaka jest na wystawie,naszych osiagniec w danym dniu itp

Posted

no to widze ze troche dogomaniaków sie szykuje do Lublina :lol:
czyli grzywek będzie duzo :multi: bede fotki cykac az miejsca w aparacie zabraknie :evil_lol:

Posted

Stawka na Leszno:

Psy
klasa mlodziezy
1.Advocat Black Dragon
2.Arad Sasquehanna
3.Artush od Tearebi
4.Cezarion Petroniusz Maximus Galus
5.Hazard z Gangu Łysych
6.Jason z Jasne Hvezdy
7.Winicjusz Sub Divo

Klasa posrednia
1.Morel Maff-Staff
2.Veni Otello Sub Divo

Klasa otwarta
1.Carlo Chrustowianki
2.Gremlin Gucio Cassidy

Klasa championow
1.Nobel Sub Divo

Suki

klasa mlodziezy
1.Bijoux Sub Divo
2.Chattanooga's Who Loves Me
3.Efective Nesjana
4.Finezja z Jastrzebiej Gory
5.Kasiopea z Jasne Hvezdy
6.Unessa Favonius

Klasa posrednia:
1.Almeja Ciccero
2.Fraszka z Gangu Łysych
3.Tessalina Favonius
4.Veronica Rossa Thea
5.White Angel Sub Divo

klasa otwarta
1.Grzywacz Corvette
2.Vellar Pijus Kristel
3.Nemezis Zikkurat

klasa championow
1.E -Sexi pastoral
2.Ekspozycja Sasquenanna
3.Esperanca Sasquehanna
4.Khiara Modry Kvet

Posted

Gratulacje Em-ka dla Ciebie i [B][SIZE=4]Tita za MŁ.Ch.San Marino[/SIZE][/B]:megagrin: :klacz:

Gratulacje dla hodowli POAROTT

[B][SIZE=4]IRINA Poarott MŁ.CH. San Marino & Junior BOB[/SIZE][/B]

:loveu: :happy1: :happy1: :laola: :laola:

Spisaliście się na medal nie da się ukryć POAROTTKI:loveu:

[COLOR=red]A od cioci Ewy DUŻY TORCIK [/COLOR]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE DLA EM-KI I KATRINKI !!![/COLOR][/SIZE][/B]:multi: :multi: :multi:

[B][SIZE=3][COLOR=purple]UŚCISKI DLA TITA :loveu: I IRINKI:loveu: !!!:Dog_run: [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

o boze gdzie ICH ponioslo:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :laola: :terazpol: MALGOSIU OGROMNIE SIE CIESZE:multi: KATRINKO JESTES WIELKA:loveu:

Posted

Widze ,ze dzis mamy dobry dzien dla wystawcow!!!!!

[B]Miroku Grucy dzis skonczyla Ml.Ch.Pl i dostala BoB w Lesznie!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B]

Posted

[quote name='Agama']o boze gdzie ICH ponioslo:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :laola: :terazpol: MALGOSIU OGROMNIE SIE CIESZE:multi: KATRINKO JESTES WIELKA:loveu:[/quote]

[SIZE=4][COLOR=magenta]W świat za sławą:loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Bravo dla Miroku :multi: Piękne zwierzątko:multi:

San Marino ... oj daleko was rzuciło, ale się opłacało :multi: , super ... nawet nie wiedziałam, że gdzieś jednym CACJ można dostać tytuł Mł. Ch. ... dobrze wiedzieć :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...