AnkaW Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Przyznawać się bez :mad: :mad: , z kim spotkam się w Lublinie :loveu: :loveu: :loveu:
Dzidtka_Gl Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ja będę :) wprawdzie nie z grzywaczem ale z lhasaczką :)
Agama Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ANIU mnie ta Pani raz sedziowala-opowiem w LUBLINIE:lol:
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='AnkaW']Przyznawać się bez :mad: :mad: , z kim spotkam się w Lublinie :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] my będziemy my będziemy :multi: tylko jak mnie ktos rozpozna to podchodzic koniecznie i mowic ze z dogomani :evil_lol:
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Agama']ANIU mnie ta Pani raz sedziowala-opowiem w LUBLINIE:lol:[/quote] az tak zle :evil_lol: ze na forum nie chcesz pisac :eviltong: mam nadzieje ze nie
resuruss Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Mnie niestety nie bedzie w Lesznie....najblizsza Cacibowka to Krakow. Co do p.Ubrovej to mnie tez sedziowala ,ale nie z grzywcami....tylko z salukami mam dosc dobre wspomnienia ,bo u niej dostalam swoj pierwszy Cacib !Mimo to jednak mysle ,ze jest dosc surowa.
AnkaW Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Dzidtka']ja będę :) wprawdzie nie z grzywaczem ale z lhasaczką :)[/quote] Czy to Twoja cudna bezstresowa młodziutka sunieczka plątała się przy grzywkach w Radomiu?
AnkaW Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Agama']ANIU mnie ta Pani raz sedziowala-opowiem w LUBLINIE:lol:[/quote] :eek2: :eek2: :eek2: [B]Agama[/B] nie strasz :evil_lol: ale jak przeżyliśmy Łódź to i w Warszawce się nie damy :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:
AnkaW Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Iwona']A z kim spotkamy się w Lesznie???:lol:[/quote] Niestety :shake: :shake: , ale w Lublinie będziesz????
Iwona Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='AnkaW']Niestety :shake: :shake: , ale w Lublinie będziesz????[/QUOTE] Niestety do Lublina nie wybieramy się:-(
Iwona Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Ilona'][B]Iwonko - [/B]my jedziemy:cool3:[/QUOTE] Coś podobnego:crazyeye: nie wiedziałam:razz::lol:
Agama Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 NIKOGO NIE STRASZE nie lubie pisac o sedziach bo to bardzo subiektywne odczucia-czesto uzaleznione od stawki jaka jest na wystawie,naszych osiagniec w danym dniu itp
karolayna Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 no to widze ze troche dogomaniaków sie szykuje do Lublina :lol: czyli grzywek będzie duzo :multi: bede fotki cykac az miejsca w aparacie zabraknie :evil_lol:
AnkaW Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 jak fajnie :multi: :multi: będą fotecki :multi: :multi:
Agama Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 czy bedzie duzo grzywek to trudno wyczuc bo tego samego dnie sa 3 wystawy
resuruss Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Stawka na Leszno: Psy klasa mlodziezy 1.Advocat Black Dragon 2.Arad Sasquehanna 3.Artush od Tearebi 4.Cezarion Petroniusz Maximus Galus 5.Hazard z Gangu Łysych 6.Jason z Jasne Hvezdy 7.Winicjusz Sub Divo Klasa posrednia 1.Morel Maff-Staff 2.Veni Otello Sub Divo Klasa otwarta 1.Carlo Chrustowianki 2.Gremlin Gucio Cassidy Klasa championow 1.Nobel Sub Divo Suki klasa mlodziezy 1.Bijoux Sub Divo 2.Chattanooga's Who Loves Me 3.Efective Nesjana 4.Finezja z Jastrzebiej Gory 5.Kasiopea z Jasne Hvezdy 6.Unessa Favonius Klasa posrednia: 1.Almeja Ciccero 2.Fraszka z Gangu Łysych 3.Tessalina Favonius 4.Veronica Rossa Thea 5.White Angel Sub Divo klasa otwarta 1.Grzywacz Corvette 2.Vellar Pijus Kristel 3.Nemezis Zikkurat klasa championow 1.E -Sexi pastoral 2.Ekspozycja Sasquenanna 3.Esperanca Sasquehanna 4.Khiara Modry Kvet
vanessa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Gratulacje Em-ka dla Ciebie i [B][SIZE=4]Tita za MŁ.Ch.San Marino[/SIZE][/B]:megagrin: :klacz: Gratulacje dla hodowli POAROTT [B][SIZE=4]IRINA Poarott MŁ.CH. San Marino & Junior BOB[/SIZE][/B] :loveu: :happy1: :happy1: :laola: :laola: Spisaliście się na medal nie da się ukryć POAROTTKI:loveu: [COLOR=red]A od cioci Ewy DUŻY TORCIK [/COLOR]
Ilona Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE DLA EM-KI I KATRINKI !!![/COLOR][/SIZE][/B]:multi: :multi: :multi: [B][SIZE=3][COLOR=purple]UŚCISKI DLA TITA :loveu: I IRINKI:loveu: !!!:Dog_run: [/COLOR][/SIZE][/B]
Agama Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 o boze gdzie ICH ponioslo:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :laola: :terazpol: MALGOSIU OGROMNIE SIE CIESZE:multi: KATRINKO JESTES WIELKA:loveu:
resuruss Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Widze ,ze dzis mamy dobry dzien dla wystawcow!!!!! [B]Miroku Grucy dzis skonczyla Ml.Ch.Pl i dostala BoB w Lesznie!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B]
vanessa Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Agama']o boze gdzie ICH ponioslo:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :laola: :terazpol: MALGOSIU OGROMNIE SIE CIESZE:multi: KATRINKO JESTES WIELKA:loveu:[/quote] [SIZE=4][COLOR=magenta]W świat za sławą:loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE]
sh_maniak Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Bravo dla Miroku :multi: Piękne zwierzątko:multi: San Marino ... oj daleko was rzuciło, ale się opłacało :multi: , super ... nawet nie wiedziałam, że gdzieś jednym CACJ można dostać tytuł Mł. Ch. ... dobrze wiedzieć :razz:
Recommended Posts