Gośka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Brocca tylko chciała, a Ford zeżarł 5 kur:lol: Ale sąsiad mu wybaczył, a pijak sam jest sobie winien bo wkładał rękę przez kraty w ogrodzeniu próbując pogłaskać któregoś, kiedy psy pieniły sie ze złości, jak wszystkie i moje nie znoszą zapachu alkoholu. Quote
iremos Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Mój psiak to za kurczaka by się sprzedał, ale na żywe nie polował, bo nie miał okazji ;-( Quote
aneta Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wracamy do tematu wystawa: Odbędzie się 14 czerwca 2008 roku sędzia - Janusz Opara Wiecej na stronach w tym tygodniu Quote
IraKa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Przypominam, że w maju upływa termin zgłoszeń. Bardzo proszę o przesyłanie zgłoszeń na adres mailowy do Pani Krystyny Gniadek: [email protected] Quote
martyna. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A znacie może jakis nocleg w Ostrowie Wlkp.? Ja rozmyślam tą wystawe :) Quote
IraKa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Część osób nocuje tu: http://www.borowianka.pl/ i tu: www.hotelgranada.pl pozostałe hotele: http://www.hotel-komeda.com.pl/ Stal Ostrów Wielkopolski, ul. Kusocińskiego 1 Telefon: 627360039 E-mail: [email protected] Quote
IraKa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Miejsce wystawy: ZSZ ul. Kantaka 6 Ostrów Wielkopolski MAPA Quote
Oleniek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Witam MAM INTERNET:-DMogę znów was odwiedzać:sweetCyb: Belka zgłoszona na klubówkę i do Kalisza. Mam tylko jeden smutek. Tydzień temu dopadł nas "jakiś wirus biegunkowo wymiotowy" Dwoje dzieci, ja , mąż i mama... W tym czasie padało, a pies po prostu był wypuszczany na dwór i nie pielęgmowany. Wiecie co sięz nią zrobiło po 5 dniach, kiedy sierśc mokła, potem suszyła się jak pies leżał zwinięty w kłębek, do tego cała w niezapominajkach, piachu, gałązkach:crazyeye: Załamka. Wykąpałam ją, usiłowałam wyczesac na "mokro", balsam poszedł w ruch i ... 8 godzin czesania, mnie już nerwy wzięły... a pies ciągle ma dredy:angryy: więc na klubówce pewno będziemy stanowić tło dla pięknych i wypielęgnowanych pudliszonów...:lol: Quote
Oleniek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 hej , a o której się zaczyna zabawa?. Do której trzeba się pojawić na stadionie? Quote
aneta Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wyniki będą na stronie Klubu, natomiast wyniki finałów trzeba uzupełnić : Z tego co pamiętam goniąc między moimi psami a ludźmi: NajlepszyFederal - AURORA Prudnicki Dworek Najlepsza Para Hodowlana - hodowla Zlocisty Jastrun Najlepszy Reproduktor - Mr RASCAL od Lalanki Najlepsza Hodowla - Crista Mini Bis puppy -MISS SHAKING BOGGI od Lalanki Bis szczeniąt - CEDRIK Fantazia Brown Bis Junior - BOSCO der Schwarze Traum Bis weteran - QUEEN OF THE RING Czarna Fuga Bis Najlepszy Pies - BOSCO der Schwarze Traum Bis Najlepsza Suka - ASKIA der Schwarze Traum Bis -ASKIA der Schwarze Traum Uzupełniłam :) dodatkowo : Najlepszy weteran pudel duzy - DON CASTILLO niger Astrum Quote
IraKa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 to co wiem: Najlespzy Federal - AURORA Prudnicki Dworek Bis szczeniąt -CEDRIK Fantazia Brown Bis - ASKIA der Schwarze Traum Quote
pati Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 wielkie gratulacje dla wygranych a tym ktorym sie mniej poszczescilo uszy do gory bedzie nastepny raz :p a ma ktos moze jakies zdjecia :cool3: Quote
KingToy's Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 SERDECZNE GRATULACJE !!!!! składamy Wszystkim wystawcom ostatnich SHOW !!!! ta , nieliczna przeciez , garstaka dwoi się i troi !!!! by dać z siebie wszystko !!! a te ,,prezentacje rasy'' pracują na wszystkie pudle w Polsce !!! Pozdrówko Toy'sTeam Quote
Equus Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Buuuu, żadnych zdjęć:-( Parę osób robiło, wstawcie proszę... Szczególnie bym chciała jakieś zdjecie (B)Rino (? - sorry nie wiem jak on się nazywa naprawdę bo chyba i przygłucha jestem, ale byl piekny, wielki i czarny:loveu: hihi, nie ma to jak fachowy opis:evil_lol:) Quote
Śnieżynka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Duży czarny i ścięty jak na faceta przystało :D to BIRINO Nontiscordardime :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Śnieżynka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A no ma ale nikomu się nie chce wstawić: dzisiaj parę reszta jutro :P Iwonka for you :loveu: Foty autorstwa Pana Karola Grabowskiego: Samarcanda PIRATE PRINCE Jakub Kruczek BIRINO Nontiscordardime - Marii kubić i Iwona Guz AURORA Prudnicki Dworek Joli Jung klasa championów suka po lewej Anastazja z Cerneho Panstvi Petra Brazdowva czechy, a po prawej SAMANTA Szemrowcki Dworek Magda i Ania Ernst PENELOPA Szemrowicki Dworek wł.Krystyna Nowak Quote
Śnieżynka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ciąg dalszy fotek autorstwa Pana Karola Grabowskiego: BROCCA FATIMA Nontiscordardime z wł. Justyna targosińska i Iwona Guz Foty autorstwa Vericolor: BIS JUNIOR po lewej: best Junior Bis Junior - BOSCO der Schwarze Traum Marii Bednarkiewcz po prawej: BROCCA FATIMA Nontiscordardime z wł. Justyna targosińska i Iwona Guz BIS Ostrowa 6 lokat BOB dużych :D od lewej: Samarcanda PIRATE PRINCE, BIRINO Nontiscordardime, BROCCA FATIMA Nontiscordardime, Anastazja z Cerneho Panstvi, PENELOPA Szemrowicki Dworek, BROCCA FATIMA Nontiscordardime z wł. Justyna targosińska i Iwona Guz Quote
Śnieżynka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga oraz po prawej Indirica RASHEEKA AH wł. Irena Kempińska BROCCA FATIMA Nontiscordardime z wł. Justyna targosińska i Iwona Guz To wszystkie fotki jakie dostałam :) Iwonka :loveu: Quote
Cheritka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Witam, ponieważ macie same poważne zdjęcia to wstawie kilka fotek na luzie, bo wystawa też jest dla przyjemności a nie dla samych nagród. Jakos nikt nie wstawił mojego pieska :-( to ja teraz nadrobie :eviltong: CHEVALIER MON CHERI i DIAMOND przed ringiem A to dziecko naszego Cheri zaczyna już chodzić po ringach wystawowych, narazie oczywiście w szczeniaczkach CHEVALIER MON CHERI na ringu Quote
Cheritka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 CHEVALIER MON CHERI Adorea Interchampion i AGA od Pana Waldemara szczylek :eviltong: wieczorkiem jeszcze coś wstawie Quote
Recommended Posts