Jump to content
Dogomania

Klubówka Pudli 2008 Ostrów Wielkopolski

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Szkoda że w Polsce senior handling niema... :shake:

Ej - chyba wszystkie trzy junior-handlero-pudlarki się wybierają :evil_lol: ]:-> będzie sie działo.
Olka, Martyna - nie uznaje wykrętów! Macie być :multi: !
Organizatorom bardzo dziękujemy :multi::multi:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Martyna2006 napisał(a):
Aniu...:loveu: pożyczysz mi Szelmana na Młodego :loveu: ??

Rezerwuje Tatianę :evil_lol:
W ogóle bibieczki i sabadianki sie wybierają? :eviltong:

Posted

Reyes napisał(a):
Organizatorom bardzo dziękujemy :multi::multi:

Na zapas proszę nie dziękować, bo jak nie przyjedziecie to nic z tego nie wyjdzie. Ja na JH już jakiś czas się nie łapię to w zastępstwie występować nie będę:evil_lol:

Guest Reyes
Posted

Alfa1 napisał(a):
Przyznaję,że nie wiem:oops:

:-(:-(:-(:-(
Iwonka kopsniesz Brocca jeśli bocianki nie przyjadą?

Posted

Tula się nie pokazuje, a Iwona nawet się nie zapisała :cool3:;)
Chociaż nie powiem żeby nie próbowała, nawet ja ją próbowałam zapisać i nic z tego:shake: nie mam pojęcia czemu:hmmmm:

Guest Reyes
Posted

Gośka napisał(a):
Myślę że Iwonka nie ma zbyt wiele do powiedzenia jeśli chodzi o Broccę;) Ale dogomaniacka Tula,

Ale ja chce PANA BRINKA, nie PANIĄ BROCCE (tyćkę se przekręciłam :P) .
Co ty, Mateusz by mnie ścigał listem gończym gdybym z jego ukochaną Broccusią biegała :eviltong:. Iwonki już zapytałam na gg - psa dostałam, strzeżcie sie :diabloti:

Posted

Reyes napisał(a):
Ale ja chce PANA BRINKA, nie PANIĄ BROCCE (tyćkę se przekręciłam :P) .
Co ty, Mateusz by mnie ścigał listem gończym gdybym z jego ukochaną Broccusią biegała :eviltong:. Iwonki już zapytałam na gg - psa dostałam, strzeżcie sie :diabloti:

Oj Reyes jak Ty możesz "mojego" Rina Balerina z dziewczyną mylić :mad: uważaj bo mu powiem i nici z biegania będą :eviltong::evil_lol:

Guest Reyes
Posted

.ania napisał(a):
Oj Reyes jak Ty możesz "mojego" Rina Balerina z dziewczyną mylić :mad: uważaj bo mu powiem i nici z biegania będą :eviltong::evil_lol:

Nie pomyliłam ale imię zbyt ładnie zdrobniłam ! :-]
(bo ja na upartego Brocco i Brocca na nie mówię :P )

Posted

melduję się jestem i czytam jak tylko mam możliwość,teraz też tylko grzecznościowo z komputera korzystam, ale tak to jest przeprowadziłam się na wieś brak internetu i nawet zasięgu, jak to powiedziała moja sąsiadka albo czyste powietrze albo postęp techniczny

Posted

Justyna to Ty na gorszej wsi mieszkasz niż ja??? Nie uwierzę!;) U mnie we wsi stoi tylko mój dom, a reszta domów to gdzieś jakiś kilometr dalej, co prawda kilkadziesiąt metrów ode mnie stoją domy ale to już inna wiocha:lol: Internet mam, ale jak wieje to sygnał mi zwiewa gdzieś i netu niet:mad:;) Czyste powietrze mam, ale nie na wiosnę :cool3: bo wszyscy wywożą g...no na pole, co prawda psy się cieszą, ja mniej :eviltong:
Jednak i tak nie przeprowadziłabym się z powrotem do Warszawy. Tu mogę psy puścić luzem i patrzeć jak odbiegają kilkaset metrów i nie drżeć że je coś rozjedzie.

Posted

[quote name='Gośka']Tu mogę psy puścić luzem i patrzeć jak odbiegają kilkaset metrów[/quote]
O rany... jak ja Ci zazdroszczę, co ja bym dała, zeby móc się wyprowadzić z tego wstrętnego miasta... I nie przeraża mnie nawte wiosenne nawożenie;)

Posted

hi hi bo u mnie to nie wieś tylko kolonia, chałupy są 3 w tym jedna moja, nawożenie mnie czeka bo sąsiad który dzierżawi od nas pole już zapowiedział że mu inaczej warzywka nie urosną .Brocca na pewno będzie cieszyć ona lubi te g.... klimaty.

Posted

Eguus ja też bym się nie zamieniła na miasto. Całe życie mieszkałam w mieście, psy zawsze na smyczach, a żeby je puścić luzem trzeba było zasuwać kawał drogi. Teraz to nawet czasem nie wiem gdzie jakaś smycz leży. Chociaż mieszkanie na wsi ma swoje i złe strony. Bez samochodu ani rusz, w zimę czasem nie ma się jak wydostać, na szczęście mam internet, bo na tel stacjonarny zero szans.

Posted

Gratuluję odwagi!
Moi znajomi nie mogę przeboleć,ze przeniosłam się ze śródmiescia na prawy brzeg na Tarchomin i sobie chwalę. Ale dom na wsi - a co z pracą i z dobra szkołą dla młodych?

Posted

Iremos na szczęście ja nie muszę pracować;), a mąż i tak zawsze pracował w delegacjach więc nic się nie zmieniło. Mogliśmy szukać domu w dowolnym miejscu Polski. Dobra szkoła, hmm... no cóż jak dziecko chce się uczyć to co za różnica gdzie? Autobus szkolny podjeżdża pod dom i zawozi pod szkołę. Nie muszę się martwić i odprowadzać dziecka do szkoły, bo po drodze może go coś rozjechać, ktoś pobić itp. To samo w szkole, nie drżę że któregoś dnia moje dziecko ktoś napadnie, sprzeda mu narkotyki... Nauczyciel ma czas odpytać całą klasę, sprawdzić wszystkim lekcje, odpytać i ewentualnie wytłumaczyć jeśli dziecko czegoś nie rozumie. W Wawie moje dzieci były anonimowe, nie raz zdarzało się że przez cały rok miały po 1, 2 oceny i dopiero na koniec roku nauczyciel odpytywał żeby wystawić ocenę, tu dzieci mają po 30-40 ocen!!! Nie ma możliwości że ktoś się nie nauczy, nie przeczyta lektury, bo być może mu się uda.

Posted

O dziwo otoczenie zaakceptowało sforę i psią i kocią dużo, dużo, dużo lepiej niż mieszkańcy miasta. Nie ma głupich uwag, durnych pytań i idiotycznych komentarzy. W pierwszym miesiącu mieliśmy tylko pod bramą ciągle gromadę dzieciaków ze wszystkich okolicznych wsi:lol:, z czego były zadowolone i psy i dzieci. Generalnie wszyscy lubią moje burki, a respektu nauczył ich Ford który dziabną na początku pijaka, a potem zeżarł sąsiadowi kury;) Wtedy jeszcze w pomponach i błękitnych papilotach.

Posted

a ja otoczenia za wiele nie mam, ale myślę że sąsiad nie zapałał miłością do Broccki bo ona zaraz na samym początku wpadła na podwórko i chciała zjeść mu kaczki a mój drugi pies wychodzi na dwór tylko pod moją obecność bo ona dziewczyna z miasta jest i nie bardzo się może odlaleść