Jump to content
Dogomania

Teriery Typu Bull vs szkolenie... galeria i opinie

Recommended Posts

Posted

Zapewne wielu z was szkoli swoje psiaki, uprawia z nimi różne dyscypliny... Ipo, Obedience, Agility, PT, Fresbee itd itp... Wstawiajcie tutaj zdjęcia, piszcie gdzie się szkolicie, polecajcie szkoleniowców z którymi warto pracowac z naszymi psami...
Ode mnie: Mieczewo pod Poznaniem - Pavel Markusek - świetny pozorant, szkoleniowiec.

Posted

hehe same znajome mordy ;)

No cóż my również szkolimy się domowo. Niestety u nas szkolenie to wydatek około 500zł + benzyna, a na razie nie ma na to kasy.

Domowymi sposobami Kiro potrafi parę podstawowych komend. Jak siad, waruj, daj łapę, obrót, zostań, chodzenie przy nodze, nie rusz smakołyka i inne takie pierdoły.
Ale niestety to tylko w domu, bo jak wychodzimy za drzwi to ktoś nam psa podmienia i komendy pamięta jedynie jak nie ma żadnego psa w pobliżu i nie czuć niczego interesującego na trawniku....

Posted

Domowymi sposobami Kiro potrafi parę podstawowych komend. Jak siad, waruj, daj łapę, obrót, zostań, chodzenie przy nodze, nie rusz smakołyka i inne takie pierdoły

Hehe...my się znamy :razz:
I mi się tu niechwalić tak bazkarnie tylko fotki jakieś wstawiać :eviltong::eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

zazdraszczam zajęć z PO - szkoda, że mam do niego tak daleko, ale może jak mi dzidzia podrośnie to się tam udam, bo ten Pan szkoli naprawde świetnie. Byłam widziałam na własne oczęta ;) jeżeli chodzi o PO to super prowadzi psiaki :D
ja się szkoliłam najpierw u Jacka Gałuszki - polecam , a potem w Alteri - również polecam.

a tu jeszcze u Jacka - Cartman miał wtedy 4-5 miesięcy - nie pamiętam już :)

Posted

My też swego czasu agility :).
"A teraz skup się..do tunelu wbiegamy, a nie obgryzamy go z wierzchu :]"

"Tylko nie patrzeć w dół, tylko nie patrzeć w dół ;)"

"Ups prawie się udało, tylko tył mam za ciężki"

"Tunelownie"

Niestety czasu nie starczyło na dalszą zabawe, zdecydowanie za daleko mieliścmy tor.

• 3 years later...