bea_m Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Już nie szukają. Są już bezpieczne. Na razie czekają na dalszy transport ale domki tez czekają na te kropki. Okazało się że to wspaniałe zwierzaki. Bardzo dobrze ze sobą się dogadują. Oba przytulaśne i kochane. I poczucie humoru dziewczynie dopisuje ;) Wielkie podziękowania dla Negri za opiekę i pomoc w wyciągnięciu kropków. Quote
bea_m Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Tak. 12 lipca pojechały do nowych domków. Do tej samej miejscowości i na tej samej ulicy. Na pewno będą sie spotykać bo bardzo się lubią :cool3: Zdjęcia będą. Jak będą to wstawię :) Quote
Dinka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 To super...! Chyba trzeba moda powiadomic, ze watek doo :"Juz w noych domach." :multi::multi: Quote
bea_m Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Danusia dzisiaj do mnie napisała: dostałam informacje ,że Zeus mieszka z dwoma żółwiami śpi w łożku.W sobote był bardzo zmęczony podróżą ale wczoraj już w porządku.. Kropka na imie Emili. Musi pobyć w oddziale stacji lekarz stwiedził jakąś arthrose i lekki kaszel. Ale ogólnie dobrze Quote
Charly Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bea juz nie trzeba mi maszynki:evil_lol: super, ze kropki w domkach. Co jak co ale kropek w schronie to przegięcie:shake: Quote
Bella1 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Super , więc czekamy na fotki , czy Kropka długo będzie w tej Stacji Quote
bea_m Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Charly napisał(a):Bea juz nie trzeba mi maszynki:evil_lol: super, ze kropki w domkach. Co jak co ale kropek w schronie to przegięcie:shake: O właśnie! Niedawno ktoś mi zaproponował własną maszynkę. Zapomniałam odpisać. A kropek jak w filmie 101 dalmatyńczyków. Gdzie się nie obejrzę to kropki za kratami :placz: Quote
Koperek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 bea_m napisał(a):A kropek jak w filmie 101 dalmatyńczyków. Gdzie się nie obejrzę to kropki za kratami :placz: No i u nas już nastęny:roll:, ale na razie króciutko, więc poczekajmy... Quote
bea_m Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Koperek napisał(a):No i u nas już nastęny:roll:, ale na razie króciutko, więc poczekajmy... Nie chcę o tym słyszeć nawet:placz: Quote
bea_m Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Poznajecie? Robimy zakłady. Co to za kropek? Quote
Koperek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Poznaję, poznaję!!!:lol: Jaki cudny!:loveu: Jak pięknie przybrał na wadze!:loveu: PRZEPRZYSTOJNY DALMAT NASZ BYŁY WROCŁAWSKI!!!:multi::multi::multi: P.S. Jaki wsłuchany w pańcię! :cool3: Quote
Recommended Posts