Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już nie szukają. Są już bezpieczne. Na razie czekają na dalszy transport ale domki tez czekają na te kropki.

Okazało się że to wspaniałe zwierzaki. Bardzo dobrze ze sobą się dogadują. Oba przytulaśne i kochane.

I poczucie humoru dziewczynie dopisuje ;)

Wielkie podziękowania dla Negri za opiekę i pomoc w wyciągnięciu kropków.

• 2 weeks later...
Posted

Tak. 12 lipca pojechały do nowych domków. Do tej samej miejscowości i na tej samej ulicy. Na pewno będą sie spotykać bo bardzo się lubią :cool3:

Zdjęcia będą. Jak będą to wstawię :)

Posted

Danusia dzisiaj do mnie napisała:

dostałam informacje ,że Zeus mieszka z dwoma żółwiami śpi w łożku.W sobote był bardzo zmęczony podróżą ale wczoraj już w porządku.. Kropka na imie Emili. Musi pobyć w oddziale stacji lekarz stwiedził jakąś arthrose i lekki kaszel. Ale ogólnie dobrze

Posted

Charly napisał(a):
Bea juz nie trzeba mi maszynki:evil_lol:

super, ze kropki w domkach. Co jak co ale kropek w schronie to przegięcie:shake:

O właśnie! Niedawno ktoś mi zaproponował własną maszynkę. Zapomniałam odpisać.

A kropek jak w filmie 101 dalmatyńczyków. Gdzie się nie obejrzę to kropki za kratami :placz:

Posted

bea_m napisał(a):
A kropek jak w filmie 101 dalmatyńczyków. Gdzie się nie obejrzę to kropki za kratami :placz:

No i u nas już nastęny:roll:, ale na razie króciutko, więc poczekajmy...

• 1 month later...
Posted

Poznaję, poznaję!!!:lol: Jaki cudny!:loveu: Jak pięknie przybrał na wadze!:loveu: PRZEPRZYSTOJNY DALMAT NASZ BYŁY WROCŁAWSKI!!!:multi::multi::multi:

P.S. Jaki wsłuchany w pańcię! :cool3: