Jump to content
Dogomania

jesien czy zima nas i tak nic nie zatrzyma ;D.królik [*] ;(.FILMIK ze slalomem 544 ;)

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gordonowa']Super Puszki robią slalom :):).

A ja miałam głośniki na maksaaaa :diabloti:[/QUOTE]
dziękować.:D
buuu . ;<< a ty mój głos już słyszałaś ! ;P .
czemu cię na gg nie ma?

Posted

[quote name='gordonowa']A miałam wyłączone gg bo z koleżanką projekt na wos robiłam :razz:.

A tera cię nie ma :([/QUOTE]
aha. ;P
bo z psem byłam. a cię teraz ni ma. ;<

[quote name='Cavy']Slalom fajny. ;-) :D[/QUOTE]
dziękować.;dd

Posted

[quote name='Cavy']Zapraszamy do siebie. :D[/QUOTE]
lecimy.:D
[quote name='Foxowa']Fajny slalom :)[/QUOTE]
dziękować. ;)
[quote name='wiki4']Filmik fajny :cool3:

A Ty wiesz, że jak się mówi żeby nie włączać to tym bardziej włączają :evil_lol:[/QUOTE]
nic więcej nie napiszesz? ;ooo . przecia to ty go chciałaś !
oj tam.xddd

[quote name='Bartiśkowa_']Ładnie ładnie [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] a wgl to mi się podoba twa bluza ;p[/QUOTE]
no bo w końcu z NY nie.:D

Posted

[quote name='Pusiakowa']
nic więcej nie napiszesz? ;ooo . przecia to ty go chciałaś !
oj tam.xddd

[/QUOTE]

Okej, okej :cool3:
No więc, ekhem, ekhem. Jam wielki i uczony krytyk (krytyczka :evil_lol:) uważam, że ten film, ekhem, ekhem, jest bardzo...hmm...nauczający :cool3: A głosu nie masz takiego złego :lol: Ocena : 6/10 :D

Posted

[quote name='Pusiakowa']hahahahaha, nie no poczucie humoru to ty masz niezłe. :diabloti:[/QUOTE]

Dzięki :evil_lol: Odbija mi :lol: Jak kcesz napisz na GG, nigdy nie za mało osób do peplania :eviltong: 8301077 :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Dzięki :evil_lol: Odbija mi :lol: Jak kcesz napisz na GG, nigdy nie za mało osób do peplania :eviltong: 8301077 :cool3:[/QUOTE]
że niby Puszka? w twoje ręce ? hahah. :grins: oke . napiszę ! wyczekuj mnie . ;d

Posted

[quote name='QQk']Jeden fajny filmik a gadki tyle, że posiedzenie sejmu to zebranie milczków przy was szanowne panie :diabloti:[/QUOTE]
nie no wy to od razu wszystko tak wyolbrzymiacie . :diabloti: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...