Pusiakowa Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejka Dobre hehe na tej tablicy buhahaha[/quote] Hejka hehe :evil_lol: . [quote name='Asia&gordonisko'][URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6305025.jpg[/URL] hahah :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] :evil_lol: [quote name='ewka i haker']ale duuuzo fotek super jeszcze jakies korlika daj[/quote] Krolika .? hmm .. Nie :diabloti: . Zartuje :P Jutro dam ;) . A co tam u Wszystkich bez wyjatku .?
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ino dobze jezt :lol:[/quote] To dobrze :lol: [quote name='infers1995']Hahaha niezła ta tablica:kciuki::kciuki::kciuki:[/quote] Mi tez sie podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .
Cheritka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Dziekujemy :loveu: . Hejka ;). Dziekujemy :loveu: . Oj Przepraszamy . :placz: Wpadne Jutro dobrze .? Bo teraz musze sie zegnac Bo moj brat wchodzi na kompa bo musi cos na hostorie :roll: . Jutro dam dalasza czesc fot ;] . a zobaczcie co u nas na osedlu wywiesili :evil_lol: . [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6305025.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC ;] .[/quote] :diabloti::evil_lol: hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi: super dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agaciaaa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jakie fajne wspólne fotki :) :) [url]http://i280.photobucket.com/albums/kk172/barnachata/SkokpusiastyJPG.jpg[/url] i latający Pusio ;) :loveu:
Atkaaaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jest dobre [url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6305025.jpg[/url] Śliczny Pusio :):loveu:
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='agaciaaa']Jakie fajne wspólne fotki :) :) [URL]http://i280.photobucket.com/albums/kk172/barnachata/SkokpusiastyJPG.jpg[/URL] i latający Pusio ;) :loveu:[/quote] Witamy :) . Dziekujemy :loveu: . [quote name='Cheritka']:diabloti::evil_lol: hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi: super dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hihihihiiii . [quote name='Atkaaaa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jest dobre [URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6305025.jpg[/URL] Śliczny Pusio :):loveu:[/quote] hihi . Dziekujemy :loveu: . [quote name='Izabela124.']Hejka :) :) Co slychac?[/quote] Hejka . A zle . :roll: Mam BIG focha na nasza wych . :angryy::angryy::angryy:! Nie rozumiem tej bab.... Pani :angryy::angryy::angryy:.! A u was jak tam . ? A teraz wybieram sie na spacer z Pusiakiem .. Ale bez apratu bo sie rozladowal na wycieczce .. a drugie baterie tez sa wyczerpane :diabloti: .
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 czemu nienawidzisz swojej wych?? gdzie na wycieczce byłas??:D:D możesz dac foty z wycieczki:)
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 juz jestesmy .! Wrociłam bardzO zła :angryy: . Puszek był bardzO niegrzeczny dlategO juz wróciliśmy .!. Szarpał się , uciekał mi jak go spósciłam , Nie słuchał mnie .! . Tak na niego nakrzyczałam ze cała drogę szedł przy nodze .!:angryy: [quote name='xxSweetGirl93xx']czemu nienawidzisz swojej wych?? gdzie na wycieczce byłas??:D:D możesz dac foty z wycieczki:)[/quote] My Bylismy w Sobieszewie a dokladniej to na wyspie Sobieszewskiej w Ptasim Raju .! No i nasza wych. Kazala nam wypatrywac ptaszki .. Ale oczywiscie z nasza klasa sie nie da wpypatrywac bo sie dra i biegaja i plosza je .! A jak oni sa cicho to kurde Pani Mirka sie drze : "Chodzcie" :angryy: . A tak pieknie spiewal jakis tam ptaszek juz w komce klikam przycisk nagrywania a ona sie kurde drze :angryy: : "chlopacy gdzie .?!" I juz wiecej sie ten ptak nie odezwal przez tego potwora :angryy: .! No i inny przypadek : Kazala nam wypatrywac ptaki .. No to my z dziewczynami wypatrujemy i znalezlismy takiego jednego ptaszka i chcielismy go zobaczyc . To ona sie drze zebysmy przyszly i normalnie z niej paruje ze nie idziemy .!!!! :angryy: Nie rozumiem tej baby .. Njapierw kaze nam wypatrywac no i jak juz wypatrzylysmy to sie na nas drze ;/;/;/ . Nie wytrzymam z nia jeszcze jeden rok :angryy: .! I z tej wycieczki nic nie widzialam procz labedzia i kaczek ktore widzialam po tysiac razy :angryy::angryy: .! Dobrze ze chociaz udalo mi sie nagrac dzieciola i jakiegos tam ptaszka .! Z nimi nic sie nie dalo zobaczyc ;/ . Ale w wakacje pojade tam z rodzicami . Przynajmiej cos zobaczymy a nie ;/ . Nie bede sie do tej baby usmiechac przez jakis czas .! to moze sie jej sumienie ruszy :roll: . Milego czytanka :P . Fotki .. hym .. Zastanowie sie :diabloti: . Dam ,dam jesli moj net je zalinkuje . :roll: A co u was .?
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']juz jestesmy .! Wrociłam bardzO zła :angryy: . Puszek był bardzO niegrzeczny dlategO juz wróciliśmy .!. Szarpał się , uciekał mi jak go spósciłam , Nie słuchał mnie .! . Tak na niego nakrzyczałam ze cała drogę szedł przy nodze .!:angryy: My Bylismy w Sobieszewie a dokladniej to na wyspie Sobieszewskiej w Ptasim Raju .! No i nasza wych. Kazala nam wypatrywac ptaszki .. Ale oczywiscie z nasza klasa sie nie da wpypatrywac bo sie dra i biegaja i plosza je .! A jak oni sa cicho to kurde Pani Mirka sie drze : "Chodzcie" :angryy: . A tak pieknie spiewal jakis tam ptaszek juz w komce klikam przycisk nagrywania a ona sie kurde drze :angryy: : "chlopacy gdzie .?!" I juz wiecej sie ten ptak nie odezwal przez tego potwora :angryy: .! No i inny przypadek : Kazala nam wypatrywac ptaki .. No to my z dziewczynami wypatrujemy i znalezlismy takiego jednego ptaszka i chcielismy go zobaczyc . To ona sie drze zebysmy przyszly i normalnie z niej paruje ze nie idziemy .!!!! :angryy: Nie rozumiem tej baby .. Njapierw kaze nam wypatrywac no i jak juz wypatrzylysmy to sie na nas drze ;/;/;/ . Nie wytrzymam z nia jeszcze jeden rok :angryy: .! I z tej wycieczki nic nie widzialam procz labedzia i kaczek ktore widzialam po tysiac razy :angryy::angryy: .! Dobrze ze chociaz udalo mi sie nagrac dzieciola i jakiegos tam ptaszka .! Z nimi nic sie nie dalo zobaczyc ;/ . Ale w wakacje pojade tam z rodzicami . Przynajmiej cos zobaczymy a nie ;/ . Nie bede sie do tej baby usmiechac przez jakis czas .! to moze sie jej sumienie ruszy :roll: . Milego czytanka :P . Fotki .. hym .. Zastanowie sie :diabloti: . Dam ,dam jesli moj net je zalinkuje . :roll: A co u was .?[/quote] aha;/ naprawde jakas dziwna ona jest;/ ja wole nie cytowac co nasza wych powiedziała na nas ostatnio:roll::roll: ale dobra chociaz sądze że nauczyciel nie powinien sie tak wyrażać bo ma nam dawac przykład... ja za rok bede miec inną wych tą co w 1kl bo była w ciąży a teraz nasza obecna jest ;/ no jak juz powiedziałam to dziwna jest ta wasza pani;/ O super:D:D bedą fotki:):)
Izabela124. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Rzeczywsicie Pani dziwna, jakas powlaona kobieta
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha;/ naprawde jakas dziwna ona jest;/ ja wole nie cytowac co nasza wych powiedziała na nas ostatnio:roll::roll: ale dobra chociaz sądze że nauczyciel nie powinien sie tak wyrażać bo ma nam dawac przykład... ja za rok bede miec inną wych tą co w 1kl bo była w ciąży a teraz nasza obecna jest ;/ no jak juz powiedziałam to dziwna jest ta wasza pani;/ O super:D:D bedą fotki:):)[/quote] No dziwna to malo powiedziane ;/ . A co powiedziala wasza Pani :-D . ? [quote name='Izabela124.']Rzeczywsicie Pani dziwna, jakas powlaona kobieta[/quote] Noo ;/ . Tak brzydko sie wyrazam na pania ale inaczej jej nie mozna okreslic ;/ . Bo Ona mowila ze ktos by mnie mogl do lasu porwac jak zostalysmy w tyle ;/ . A jak chlopacy byli zprzodu o jakies 2km wczesniej niz Panie .. To im sie nic nie stanie no nie .?! :angryy: . Kurde mam na nia nerwy jak nic . :angryy: No fotki zaraz postaram sie dac :-D . SweetGirl ty masz na imie Ada .? :cool3: Ladne imie :cool1:
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']No dziwna to malo powiedziane ;/ . A co powiedziala wasza Pani :-D . ? No fotki zaraz postaram sie dac :-D . SweetGirl ty masz na imie Ada .? :cool3: Ladne imie :cool1:[/quote] hehe:P Powiem cie ale zagwiazdkuje troche:) bede cytowac najpierw jest tak w miare ale potem: "Rodzice was nie wychowali, jak wy sie zachowujecie[...] Wy świnie, chamy j*****" no mniej wiecej tak... No niestety mam tak na imie:evil_lol: mi sie nie podoba:eviltong::eviltong:
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P Powiem cie ale zagwiazdkuje troche:) bede cytowac najpierw jest tak w miare ale potem: "Rodzice was nie wychowali, jak wy sie zachowujecie[...] Wy świnie, chamy j*****" no mniej wiecej tak... No niestety mam tak na imie:evil_lol: mi sie nie podoba:eviltong::eviltong:[/quote] No to tez jakas powalona ta kobieta :-D . A mi sie podoba . Kcialabym miec tak na imie :cool1: . A mi sie nie podoba Martyna :shake:
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']No to tez jakas powalona ta kobieta :-D . A mi sie podoba . Kcialabym miec tak na imie :cool1: . A mi sie nie podoba Martyna :shake:[/quote] no lekko... ale w sumie to jej sie nie dziwie:P poprzesadzała nas z chłopakami żę siedzimy chłopak z dziewczyna i myslała że to coś da:eviltong: mysli że z chłopakami gadac nie umiemy:evil_lol::evil_lol: dobre sobie:eviltong::eviltong: teraz jest jeszcze gorzej niż było... ale co tam jej sprawa... Mi sie moje imie nie podoba takie dziwne...;/ martyna fajnie:) mam koleżanke martyne:):)
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no lekko... ale w sumie to jej sie nie dziwie:P poprzesadzała nas z chłopakami żę siedzimy chłopak z dziewczyna i myslała że to coś da:eviltong: mysli że z chłopakami gadac nie umiemy:evil_lol::evil_lol: dobre sobie:eviltong::eviltong: teraz jest jeszcze gorzej niż było... ale co tam jej sprawa... Mi sie moje imie nie podoba takie dziwne...;/ martyna fajnie:) mam koleżanke martyne:):)[/quote] hehe :P . Nas tez pani poprzesadzala z chlopakami to bylo jeszcze glosniej . A ja siedzialam z takim Kuba to z nim dopiero jest beka :P . I poprzesadzala nas tak jak wtedy bylismy :evil_lol: . A mi sie podoba Ada :) . A Martyna :shake: . To ja pozdrów ;) . A ty masz rodzenstwo . ?
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']hehe :P . Nas tez pani poprzesadzala z chlopakami to bylo jeszcze glosniej . A ja siedzialam z takim Kuba to z nim dopiero jest beka :P . I poprzesadzala nas tak jak wtedy bylismy :evil_lol: . A mi sie podoba Ada :) . A Martyna :shake: . To ja pozdrów ;) . A ty masz rodzenstwo . ?[/quote] hehe:P zawsze tak jest:) ja siedze z dominikiem:P przez niego sie cay czas śmieje;P on cały czas gada i ja z nim :P hehe;) Mi nie:P pozdrowie:) mam:) siostre o rok starszą:) a ty masz rodzeństwo?
Pusiakowa Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P zawsze tak jest:) ja siedze z dominikiem:P przez niego sie cay czas śmieje;P on cały czas gada i ja z nim :P hehe;) Mi nie:P pozdrowie:) mam:) siostre o rok starszą:) a ty masz rodzeństwo?[/quote] :P . Trzymam Cie za slowo :evil_lol: . Ale Ci dobrze.! Ja mam brata ktory ma 18 lat ;/ . I ciagle mi dokucza ;/;/ . :mad: Wiesz ja juz musze konczyc . :roll: Ide na Tv . ;D Papa . ;* Pozdrow mego Kabulka . :)
Sweet Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']:P . Trzymam Cie za slowo :evil_lol: . Ale Ci dobrze.! Ja mam brata ktory ma 18 lat ;/ . I ciagle mi dokucza ;/;/ . :mad: Wiesz ja juz musze konczyc . :roll: Ide na Tv . ;D Papa . ;* Pozdrow mego Kabulka . :)[/quote] :D:D aaa:) to współczuje jak ci dokucza... szkoda:( papa;*:* pozdrowiłam kabika:)
Recommended Posts