Pusiakowa Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Onomato-Peja']a ty masz się mega wyspać !! all day dziś śpij bo jutero wielki day :lol: :multi:[/quote] taaak! jutro sie spotkamy :multi::loveu::loveu:. [B]Dominis, gdzies zwiala.;ppp:evil_lol:[/B]
C&B Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Martyś nie zwiałam tylko mi internet zanika:mad: No to daj jakieś imię na A
C&B Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ja znam, ale ja będę zPIESzczenia najpierw, a Pusiakowa imiona i tak na zmianę xD Chcesz się dołączyć?:diabloti:
Bartiśkowa_ Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No jak to nie znacie imienia na A :-( Będę fotki mam nadzieję ze spotkanka ??
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']No jak to nie znacie imienia na A :-( Będę fotki mam nadzieję ze spotkanka ??[/quote] Muszą być :diabloti: Też chce się z Wami spotkać :placz:
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [B]C&B - [/B]to od jakiego zaczynamy?.xdd niech bedzie Anita :D:D . [quote name='Bartiśkowa_']No jak to nie znacie imienia na A :-( Będę fotki mam nadzieję ze spotkanka ??[/quote] jest! jest! Anitkaaa! :loveu::loveu::multi:. jasne, ze beda :cool3:. i z mojego aparatu i z Karolda :P. tyle,ze jutro :p. [B]kiss - [/B]som, som! :multi:. to przyjezdzaj do mnie :multi::multi:. a nie siedzisz przed tym kompem i nic nie robisz :shake:. :diabloti: wsiadaj na hulajnoge i jutro powinnas byc :multi::loveu:. widzisz jakie mam fajne plany.:loveu:
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa'][B]kiss - [/B]som, som! :multi:. to przyjezdzaj do mnie :multi::multi:. a nie siedzisz przed tym kompem i nic nie robisz :shake:. :diabloti: wsiadaj na hulajnoge i jutro powinnas byc :multi::loveu:. widzisz jakie mam fajne plany.:loveu:[/quote] Ja nic nie robie?! Wlaśnie ze spaceru z psem wrociłam :razz:
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Kisses']Ja nic nie robie?! Wlaśnie ze spaceru z psem wrociłam :razz:[/quote] no wlasnie! a powinnas byc u mnie :mad:. no juuz! wsiadaj na hulajnoge! po drodze zabierz Foxowa, Cavy i kogo tam jeszcze :diabloti:. no i Simbe, Tofika i wgl.xd ! :multi::loveu:. zmiescicie sie na jednej hulajnodze? bo jak nie to ja ci moge jeszcze jedna wyslac - zadzerwiala, ale co tam! dojedziecie :multi:. widzisz jaka ja wspanialomyslna :p
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Onomato-Peja']hej, hej hej wszystkim a w szczególności Masełkowi :loveu:[/quote] jeaaa. jestem slawna i lubiana :loveu::diabloti:. delmuś moja. potuptaj w sandalkach.xDD:evil_lol:
Onomato-Peja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 hej, hej hej wszystkim a w szczególności Masełkowi :loveu:
Onomato-Peja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']jeaaa. jestem slawna i lubiana :loveu::diabloti:. delmuś moja. potuptaj w sandalkach.xDD:evil_lol:[/quote] Widziałam dziś Rumcajsa ! Tuptał sandałkami razem z żabom Monikom !
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Widziałam dziś Rumcajsa ! Tuptał sandałkami razem z żabom Monikom ![/quote] a jak tuptal?. to zaba Monika zdradza Kulfona :-o?
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']no wlasnie! a powinnas byc u mnie :mad:. no juuz! wsiadaj na hulajnoge! po drodze zabierz Foxowa, Cavy i kogo tam jeszcze :diabloti:. no i Simbe, Tofika i wgl.xd ! :multi::loveu:. zmiescicie sie na jednej hulajnodze? bo jak nie to ja ci moge jeszcze jedna wyslac - zadzerwiala, ale co tam! dojedziecie :multi:. widzisz jaka ja wspanialomyslna :p[/quote] Pfyy :diabloti: Ja być zajęta już ^^
Onomato-Peja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']a jak tuptal?. to zaba Monika zdradza Kulfona :-o?[/quote] Tuptał tyłem w kapeluszu z piórami i herbem warszawy na czole. Kulfon kręcił ze Żwirkiem i się rozstali a żaba Monika widząc Rumcajsa w sobotni wieczór przy zachodzie słońca zakochała się w nim :cool3:
Rahl Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi w waszych rozmowach, bo ja chyba jakaś ciemna jestem... :roll: :diabloti: Witam w galerii Martysia mojego :loveu:
C&B Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Anita: Anituś Aniś Aniteczka Anitka Antusia Anisia:diabloti:
Onomato-Peja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='gordonowa']Może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi w waszych rozmowach, bo ja chyba jakaś ciemna jestem... :roll: :diabloti: Witam w galerii Martysia mojego :loveu:[/quote] nikt nie wie :evil_lol: my w sumie też nie za bardzo a a wszystko zaczęło się od gg :D
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [B]kiss - [/B]to spieltalaj na drzewo prostowac banany! :diabloti::diabloti:. [B]karold - [/B]i sysko jasne! :cool3: a co z Muchomorkiem? :-( [B]Asia - [/B]no cóz Asiu.. niestety ja nie poradze nic na twoje zacmienie mózgu i 'lekkie' zacofanie sie :-( przykro mi :-(. :diabloti::diabloti: ale tak normalnie to my se gadamy tak po ludzku czasem troche odwalimy cos, ale ogólnie to ok chyba jest nie.;DDD da sie polapac. :loveu: . Noo heeej Asiolinku mój.;* [B]Dominika - [/B]Anitkusia, Anitusia, Nitusia :diabloti:, Anietka.xDD [B]karold - [/B]wazne, ze my wiemy.;DD jakiego gg? ja o niczym nie wiem. :) :P 'ONek' mojej kol.xd [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSCF8118.jpg[/IMG] [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSCF8120.jpg[/IMG] [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSCF8121.jpg[/IMG] [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSCF8122.jpg[/IMG] nie ma to jak gleba i wszystko w doopie.;D [IMG]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSCF8124.jpg[/IMG]
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Anita: Anituś Aniś Aniteczka Anitka Antusia Anisia:diabloti:[/quote] haha:evil_lol: Jednak znacie :diabloti: Fajnie fajnie Martynko ty se w kulki lecisz :eviltong::eviltong: napisałaś że niedługo fotki jakiegoś Onka a tu puuusto :cool1: Ale i tak Cię ulubuję :loveu: i was resztę tu obecne także :multi:
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']haha:evil_lol: Jednak znacie :diabloti: Fajnie fajnie Martynko ty se w kulki lecisz :eviltong::eviltong: napisałaś że niedługo fotki jakiegoś Onka a tu puuusto :cool1: Ale i tak Cię ulubuję :loveu: i was resztę tu obecne także :multi:[/quote] a no znamy! :diabloti: hah.xD ja w kulki lece? :obrazic: a nad twoim postem to niby co jest? :cool3: a ja ciebie tez :loveu:. [QUOTE]To teraz na B:diabloti: Bronisław xD [/QUOTE] Broniek Broniś Bruniek Broniu Bronislawek Broniuś. :diabloti: [QUOTE]Fooooooty :mad: [/QUOTE] no dalam przeciez, nie machaj mi tu ta palka :mad:.xd
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Onomato-Peja']oj martynko, martynko :shake:[/quote] no co wam ludzie nie pasi? :shake:. fotki sa, czego jeszcze chcecie? :shake::diabloti:.
Recommended Posts