~MaDaLeNa~ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 W Radomiu w schronisku od 5 miesięcy siedzi sunia. Ma teraz około 7 miesięcy, jest ruda podobna do jamnika długowłosego. Jest bardzo czysta(choć to szczenior ) i ułożona jak na swój wiek.:razz: Trafiła do schroniska znaleziona wraz ze swoim rodzeństwem (bratem i siostrą) ale te od razu znalazły domek. Tylko Ruda została, pamiętam jak się bały każdego ruchu, posikiwały się ze strachu. Sunia przełamała się, ale trzeba było nad nią troszkę popracować(dała radę:roll:). Teraz poszukuje domku, ciepłego bardzo kochającego. :loveu: Proszę o pomoc..... To jej zdjątka. Quote
xxxx52 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 sliczny psiaczku ,a ty jeszcze nie masz swojego domu!:-( www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
Makuuu Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 rzucam samą grafiką bo zgubiłam gdzieś kod jak zrobić linka w obrazku: jeżeli ktoś może to zgrać razem byłabym dźwięczna ;) Quote
xxxx52 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 czy to taka rasa czy ona jest taka "puszysta";) Quote
xxxx52 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 moze inne zdjecie na trawie ukazaloby jej pieknosc www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
Makuuu Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 a banerek niby na gwałt potrzebny a linka podstawić nie ma kto :mad: Quote
Makuuu Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 proszę bardzo i przepraszam za zwłokę...:oops: CZĘSTUJCIE SIĘ! Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Sunia nadal poszukuje domku!:loveu: Quote
red Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Makuuu, w którym ona jest boksie, że tak ich dużo? Jaki ma charakter, też ją na allegro trzeba umieścić. Quote
Makuuu Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Bytowe 1 a reszty dowiem się jutro wcześniej była na izolatce... bo mała była malowana Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Ona jest bardzo przyjazna, dogaduje się z innyi psiakami, i jest bardzo czysta( w sensie, że nie załatwia potrzeb na swoim posłaniu tylko na zewnątrz ;) ) Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Oj Ruda katastrofa, czemu nikt Cie nie chce??????????? Quote
Makuuu Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mag... przyjdzie ludek... przechwycimy go i pokazujemy Rudą :D Quote
~MaDaLeNa~ Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 No mam nadzieje, szczota poszła, a Ruda została......trzeba działać Quote
red Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Oby wam się udało, czasami trafia się taki wyczekiwany ludek....:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tak pieknosci i nie ma domku? u nas w schronisku takie mlode i piekne pieski od razu znajduja domki. mam dwa telefony do osob ktore dzwoniły z ogloszenia po moja mix jamniczke długowlosa moge podac osobie ktora chce pomoc Rudej i ktora mogla by ja przywieśc do Krakowa jak by sie z ludzmi dogadala w sprawie Rudej. Mozemy tez wyslac zdjecie do kundla ale zdjecie musi byc ładne i zawierac podstawowe informacje o małej. podaje swojego maila i prosze o odpowiedz . [email protected] (miedzy porebska a beata jest podkreslnik dolny) Quote
Recommended Posts