Talcott Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Szukaj Gagaty Belluniu - znowu podwiązki poprawia????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neczka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Bellciu, Ty domku szukaj a nie gagaty ! :evil_lol::diabloti: Quote
Talcott Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Gagatę to " przy okazji " otropimy:loveu: Quote
gagata Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Bella,ależ ty ciężka jesteś....No dobrze,dobrze, już jestem....Nie przyciskaj mnie tak do budy... Quote
gagata Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bella, a cóż to gnatki u ciebie za budą???? Znowu Talcott polowała na nietoperze nocką? To sie przynajmniej nie nudziłaś... Quote
Talcott Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 gagata napisał(a):Bella, a cóż to gnatki u ciebie za budą???? Znowu Talcott polowała na nietoperze nocką? To sie przynajmniej nie nudziłaś... Mniam mniam po 6 na łeb wypadło... pyszulka .... cium cium....:diabloti: Quote
gagata Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Talcott, przez Ciebie Bella ma dzis zgagę - po 6 na łebka? Toż to rozpusta.... Quote
Talcott Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Belluniu W górę, po 6 nietoperzy znowu???? Quote
albiemu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Bella w końcu dorwałam stolarza który będzie robił Ci domek - był na wyjeździe w pracy ale wrócił, buda zamówiona więc czekamy teraz jedynie :) Gagata wiem, że chwilę to trwało ale nie mogłam gościa dorwać, dobry stolarz to i zarobiony :) Quote
Neczka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Super :) Tylko wiesz, taką z płaskim dachem, albo bardzo łagodnym by się przydało ;) Quote
gagata Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Albiemu, super !!! Tylko,żeby była taka, coby Belcia dalej mogła się na dachu wylegiwać, dobrze?Bo pewnie wiekszego boksu to szybko nie dostanie... Quote
Recommended Posts