skubi Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 donna, dzięki za zdjęcia - myśmy się też załapali :loveu: Ja jestem z wystawy bardzo zadowolona: Vega - NDSwR, Blues - NDPwR, BOB :multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna G Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 [SIZE=3][COLOR=blue][B]MISS NEGRY od Lalanki - [/B][SIZE=2][COLOR=black]klasa championów otrzymuje V1 , CWC , NDSwR oraz BOB !! Na finałach grupy IX - lokata III :multi: To kolejny sukces Negry w Koszalinie ,przynosi nam szczęscie to miasto !! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] I tu mam ogromna prośbe do ludzi którzy być może maja fotki z wyboru grupy IX ,jeśli można to bardzo proszę o przesłanie na emaila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] .Będę bardzo wdzięczna ,poniewaz ja byłam bez aparatu :placz:.Z góry bardzo dziekuję :) Gratuluje wszystkim wygranym , Natalce za cudowne miejsce na pudle w grupie ,Iwonie również :) Gratuluję z całego serca cudownemu nowofunlandowi za BIS , prezentował się przecudnie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts