Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss, oddział się cały czas uczy i mam nadzieję, ze znów wyciągnie jakieś sensowne wnioski i za rok będzie jeszcze lepiej niż w tym roku i w latach poprzednich. W końcu każda wystawa to przyczynek do poprawy jakości. Wiele osób i tak już uważa, że było zdecydowanie lepiej niż w roku poprzednim co nas wszystkich bardzo cieszy.

Posted

tak piesek. import ze szwecji :)) jest cudny!! <zakochany>

jeszcze mnie wkurza, to że ludzie handluja psami przed wystawą:/ :S a najbardziej smiać mi się chciało z chłopaka który nosi kartki naklejone na plecach i na brzuch "sprzedam tanio yorka" i na rękach trzymał tego yorka <lol240>

Posted

krzychu1991 napisał(a):

jeszcze mnie wkurza, to że ludzie handluja psami przed wystawą:/ :S a najbardziej smiać mi się chciało z chłopaka który nosi kartki naklejone na plecach i na brzuch "sprzedam tanio yorka" i na rękach trzymał tego yorka <lol240>

mnie też to wkurzyło. z handlowaniem spotkałam się u nas (czyt. na Śląsku i okolicach) dawno temu, teraz już tego nie ma. Myślałam że udało sie to zwalczyć, dlatego zdziwili mnie handlarze przed wejściem:shake:

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
mnie też to wkurzyło. z handlowaniem spotkałam się u nas (czyt. na Śląsku i okolicach) dawno temu, teraz już tego nie ma. Myślałam że udało sie to zwalczyć, dlatego zdziwili mnie handlarze przed wejściem:shake:

Ja z handlowaniem szczeniakami spotykam się praktycznie na każdej śląskiej wystawie :roll:

Posted

A mnie wburzyło coś innego...przy drodze do wyjścia, na przeciw jednego z boisk w klatce pod budynkiem w zamkniętym transporterze leżał pies:shake:. Upał jak sami wiecie...a psiak był zamknięty. Miska z wodą stała przed transporterem...