~MaDaLeNa~ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 I kolejna schroniskowa bida, tym razem źle traktowana przez jej towarzyszy. Jest gryziona i pomiatana. Kładzie się na ziemie ,prosi, żeby przestały nie zawsze ustępują :-( Ma dopiero 8 miesięcy, a już tyle przeszła. Bardzo prosi o pomoc. Jest ładna i miła. Sunia - sznaucerowata. W tej budzie zawsze może się schować, aby uniknąć złośliwych kolegów. Jeden z nielicznych, którzy ją tolerują. Quote
BasiaD Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ojej jaka słodka Niunia! Hopaj Niuniu na 1 po domek! Quote
agusiazet Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 madalenko, czy możesz coś więcej napisać o suni: wielkość, waga, szczepienia, choroby, stosunek do ludzi. I może jakieś zdjęcie, gdzie ją widać w całej okazałości:) Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Ona jest do kolana, ma 6 miesięcy, dostarczona była z interwencji, przyszła do schronu we wrześniu, a jeśli chodzi o szczepienia to musze zobaczyć:cool3: dogaduje się z psami, tylko niektórym zawadza:placz: Zdjęcia bd mogła dopiero w przyszłym tyg zrobić. Hopaj do góry Quote
BasiaD Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To psie dziecko nie powinno siedzieć w schronie! Hopaj Niuniu do góry po domek! Quote
agusiazet Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To ja poczekam na zdjęcia. Jeśli mogę to poproszę, żeby było sunię widać w całości i z mordki. Córka musi widzieć, a chcemy wziąć kolejną sunię na tymczas. Jedyne kryterium musi się spodobać wizualnie córce, bo potem robi fochy z wychodzeniem jak ja jestem w pracy!!! Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Szczepienie ma tylko przeciwko nosówce i parwowirozie. Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Psinka bardzo potrzebuje domku, jest smutna, nie lubi tego jak ją gryzą, kładą na ziemie i warczą:shake: Quote
agusiazet Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a):Psinka bardzo potrzebuje domku, jest smutna, nie lubi tego jak ją gryzą, kładą na ziemie i warczą:shake: A kto by to lubił!!!! Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ale fajny sierściuch! czy ona się boi ludzi? Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 jest bardzo fajna i milutka, tylko pierwszy raz była na prawdziwym spacerze Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Szczota czy już na zawsze zostaniesz w tym boksie!!!!!!!!:shake: Quote
Makuuu Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jeszcze parę dni a wątek padnie śmiercią naturalną... jak alfiego np. Quote
paros Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ~MaDaLeNa~ napisał(a):Psinka bardzo potrzebuje domku, jest smutna, nie lubi tego jak ją gryzą, kładą na ziemie i warczą:shake: Psinka prosi o pomoc :modla::modla::modla::modla: Quote
~MaDaLeNa~ Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 A co z panią, która chciała go wziąć na tymczas?? Quote
Recommended Posts