kasia_jot Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='eliza_sk']Ha - masz rację :) To głosujcie. Kivi czy Neska. [/QUOTE] To ja oddam głos koleżankom :evil_lol: Koleżanki, gdzie jesteście? Quote
Iv_ Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='kasia_jot']To ja oddam głos koleżankom :evil_lol: Koleżanki, gdzie jesteście?[/QUOTE] cwaniara :eviltong: Quote
Iv_ Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='mama_Alfika']Mnie się podoba Nesca :)[/QUOTE] :hmmmm: w zasadzie też nie mam nic przeciwko ;);) Quote
kika22 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='kasia_jot']P.S. Odkryłam dzisiaj coś, co sprawia, że pies jest w siódmym niebie. To coś, to wędzone świńskie uszka :D[/QUOTE] Jest cos jeszcze pyszniejszego i smierdzacego tzw. zwacze lub penisy wołowe ;-) Ja jestem za Kivi Quote
kasia_jot Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Skoro decyzja nie zapadła, to mam jeszcze jedną propozycję: Abi. Neska, Kivi też jest b.fajne. Elizo, podejmuj decyzję :lol::lol::lol: [quote name='kika22']Jest cos jeszcze pyszniejszego i smierdzacego tzw. zwacze lub penisy wołowe ;-) [/QUOTE] To uszko, które kupiłam wczoraj na próbę to jest suszone, nie wędzone, źle napisałam. Słyszałam kiko22 o tzw. śmierdzielach, musimy wypróbować w najbliższej przyszłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
potoczanka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Milady de Winter..... a tak na serio ja głosuję za Kivi ;) Quote
eliza_sk Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Ale problem - obyśmy same problemy tej rangi miały :) Kivi - potoczanka, kika, eliza Nesca - mama_Alfika i Nelki, Iv, kasia_jot (???) I mamy remis :) Quote
Iv_ Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Kasia_jot śmierdziele typu żwacze, wątroba, przełyki, krtanie, penisy itp to jest to, za co każdy pies byłby w stanie zagryźć :cool3: :evil_lol: Smród z tego niemożebny :roll: aż człowieka powala na ziemię :mdleje: ale psy.......... jesoooooooo delektują się jak najprzedniejszą ambrozją :p Zauważ jak będzie jakiś bazar ze śmierdzielami jak szybko schodzą takie rzeczy :razz: Tylko ostrzegam, że jak dasz pupilkowi taki smakołyk to ..... lepiej w tym czasie nie siadaj do jedzenia, bo na pewno nie będziesz miała apetytu :shake: :diabloti: a co do imienia to dogrywka :cool3: albo niech jakaś jeszcze jedna ciotka się wypowie :razz: np: manforte ;) albo Diuna B. :evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 A czy ja też mogę się do głosowania dołączyć ciotko, Iv czy tylko wymienione przez Ciebie osoby mogą??? ;) Quote
Iv_ Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Inez de Villaro']A czy ja też mogę się do głosowania dołączyć ciotko, Iv czy tylko wymienione przez Ciebie osoby mogą??? ;)[/QUOTE] Inezka, oczywiście, że możesz, jak najbardziej :loveu: każdy może. Ja tylko wymieniłam te, które ostatnio się tu pokazały, żeby zachęcić ;) Quote
kasia_jot Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ponieważ niezbyt jednoznacznie wypowiedziałam się na temat imienia, sprecyzuję. Głosuję za Kivi :diabloti::diabloti: Diuno, moja koleżanka miała 2 suczki: Kokę (czasami zwaną Koki) i Inkę. Śmiesznie brzmiało na spacerach jak wołała: Kokainka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eliza_sk Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Kivi - potoczanka, kika, eliza, kasia_jot, manforte Nesca - mama_Alfika i Nelki, Iv Tak więc stosunkiem głosów 5:3 wygrywa Kivi :) Kolejne mogą być Inki, Koki i Neski - trzeba pamiętać. Oznajmiam zainteresowany, że Tonik został dziś uprowadzony ... nie do końca, bo sama zawiozłam uprowadzacza wraz z Tonikiem do domu. Miał być DT, a właśnie oznajmiono nam, że Tonika już nie oddadzą ... i tym sposobem, jedyny awaryjny DT poszedł się czesać :mad: Tonik zajął miejsce po Kenie i dołączył tym samym do rodziny Maćka - naszego członka, do towarzystwa ma koleżankę Żabę i kota. [B]AKTUALIZACJA STANU :smile: PSY u Ginn:[/B][COLOR=Black] [COLOR=Green]Prego - ogł. 17.10,[/COLOR][/COLOR][COLOR=Green] ogł. 21.11, ogł. 30.11[/COLOR],[COLOR=green] ogł. 11.12[/COLOR] [COLOR=Green]Reda - ogł. 14.11, ogł. 26.11, ogł. 7.12[/COLOR] Kivi - do ogłaszania Horka - do ogłaszania [B]u nas:[/B] [COLOR=Green][COLOR=Blue]Malina - ogł. 19.10, ogł. 07.11, ogł. 24-29.11 - ma dom, wyjazd ok. 17.12[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=Black][COLOR=Green]Nutka - ogł. 26.10, ogł. 10.11, ogł. 27.11, ogł. 11.12[/COLOR] [/COLOR] [B]W świecie:[/B] Sunia ON - do ogłaszania, czeka na spr domu [COLOR=green]Boksio - ogł. 15.12.2010[/COLOR] [B]KOTY:[/B] Aria - do ogłaszania [B]u Ginn:[/B] Kleks - do ogłaszania Alma - ogł. 13.10, ogł. 11.11[COLOR=green] Sara - ogł. 26.10, ogł. 11.11, ogł. częściowo 14.12[/COLOR] [COLOR=Green]Anda - ogł. 13.10, ogł. 11.11, ogł. 29.11[/COLOR] [COLOR=Green]Klemens - ogł. 02.10, ogł. 11.11, ogł. 08.12[/COLOR] [B] Do najbliższego ogłaszania Kivi (czekamy na foty), koty, [/B][B]suka ON. [/B] Quote
Ritek Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Smierdzielki jak to nazwalyscie wkrotce przywiezie Sw. Mikolaj, wiecej nie powiem. niech sie Elizka tlumaczy Quote
eliza_sk Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [SIZE=4][B][COLOR=red]Potrzebna osoba do wizyty do mu dla Redy - okolice Jelcza.[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
Diuna B. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='kasia_jot']Ponieważ niezbyt jednoznacznie wypowiedziałam się na temat imienia, sprecyzuję. Głosuję za Kivi :diabloti::diabloti: Diuno, moja koleżanka miała 2 suczki: Kokę (czasami zwaną Koki) i Inkę. Śmiesznie brzmiało na spacerach jak wołała: Kokainka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Kasiu,ja miałam kiedyś szczeniaka ,który się nazywał Bimber.Też się go fajnie na ulicy wołało.Co i rusz podchodził jakiś ,,potrzebujący" i pytał;-pani,ma pani flaszkę? Jak mu pokazywałam czarno białego PONa,to był wyraźnie zawiedziony..... Quote
Ritek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Przegladam dogo i mam wrazenie, ze na zime ma miejsce jakis paskudny ludzki zwyczaj porzucania psów, kotow zreszta tez...do diabla!!! Quote
eliza_sk Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Do oddania boksio, 7 mies. cudny, ogoniasty. Zmienia dom, bo urządza demolki pod nieobecność panciostwa ... [IMG]http://img152.imageshack.us/img152/1626/76094101.jpg[/IMG] [IMG]http://img841.imageshack.us/img841/9789/29416132.jpg[/IMG] [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/1082/92816740.jpg[/IMG] Quote
Ritek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ma rozbrajajace spojrzenie!A panstwo nie chca mu dac szansy tylko tak od razu won z domu?Przeciez nad niszczycielstwem da sie zapanowac! Quote
Ritek Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Zmiana domu?A teraz gdzie on mieszka w DT? Quote
Recommended Posts