Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']juz wiem juz wiem :hmmmm:

przyjadem i ci go skradnem bo ja tez chcem takiego pieknego pieska :knuje:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/quote]
Bedem go pilnowac :) nie oddam ;) i ciekawe co by powiedziały na to Twoje babelki:evil_lol: :mad:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kiti7']Bedem go pilnowac :) nie oddam ;) i ciekawe co by powiedziały na to Twoje babelki:evil_lol: :mad:[/quote]

cuda sie zdarzaja podobno wiec moze Bolus by jakos przelknal obecnosc rywala w domciu :diabloti:

Posted

[quote name='karolina1']No kiti musisz go naprawde dobrze strzec, bo mi się też on bardzo podoba :evil_lol:

:loveu: :loveu:[/quote]
Oj teraz to już zaczynam sie bać ;) ale mam jeszcze perspektywe Bakusia no i Fazulki i Bolaska :evil_lol: gorzej będzie jak mnie zjedzą a Wy zabierzecie moje maleństwo ;)

Posted

[quote name='Tengusia']cuda sie zdarzaja podobno wiec moze Bolus by jakos przelknal obecnosc rywala w domciu :diabloti:[/quote]

Boluś chyba obraziłby sie na śmierc gdyby pojawił sie młodszy amant dla Fazulki, myśle ze nawet mogłoby dojsc do poważnej awantury:mad: wiec kto wie może Boluś przejdzie na moja strone :evil_lol:

Posted

[quote name='karolina1']No kiti musisz go naprawde dobrze strzec, bo mi się też on bardzo podoba :evil_lol:

:loveu: :loveu:[/quote]

wiec zrobimy tak u ciebie bedzie w dni parzyste, u mnie w nieparzyste a weekendy bedzie u kiti7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']wiec zrobimy tak u ciebie bedzie w dni parzyste, u mnie w nieparzyste a weekendy bedzie u kiti7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:) ha ha:mad: nie oddam:evil_lol: no chyba, ze w te dni bede miec Wasze babelki :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']wiec zrobimy tak u ciebie bedzie w dni parzyste, u mnie w nieparzyste a weekendy bedzie u kiti7 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

A u mnie w jakie dni ?? :crazyeye::crazyeye: Dzisiaj miałam spotkanko z pięknisiem :loveu: Nawet buziaczka dostałam od niego :oops::oops:

Posted

[quote name='Puma1984']A u mnie w jakie dni ?? :crazyeye::crazyeye: Dzisiaj miałam spotkanko z pięknisiem :loveu: Nawet buziaczka dostałam od niego :oops::oops:[/QUOTE]
Puma dostał mase buziaczków :) i jaki Ricuś był szcześliwy :)

Posted

A tu miłości z zazdrości, wszystko zrobi zeby pani nie dotykała innego pieska ;)

[IMG]http://img170.imageshack.us/img170/1438/dsc00295aq8.jpg[/IMG]