_LOffCiAm_KAmCiAm_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Otóż mam taki problemik , w nocy moje pieski rozkopuja moje podwórko, mam juz dosc tych dołków :placz:, sa naprawde głębokie , zasypywanie nic nie daje :shake:. Przy okazji cierpia takze roslinki , kwiatki na wiosne pączki wypuszczaja i zostaja podeptane ... Wiem wiem pasowało by odgrodzic ale to wtedy wieksza czesc podwórka . Z odgradzaniem tylko kwiatków jest ciezko bede prubowac :oops:. Jak narazie czekam na rady . jak oduczyc psa kopania ? Quote
_LOffCiAm_KAmCiAm_ Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 kurcze juz nie wyrabiam ... moja babka (:diabloti:) tak sie czepia ze juz jedna noc siedziały w kojcu... Quote
requiem. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No to może byś czymś zabezpieczyła kwiatki żeby nie kopały? :\ takie siedzenie nic nie daje, wiesz? Np: jakąś folią (której nie zgryzą lub innymi "srodkami pomocy medycznej" ) poza tym trzeba być przygotowanym. Nie wiesz co pies moze zmącic no nie? :D:D ;) Quote
Guest tesa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='cocker']No to może byś czymś zabezpieczyła kwiatki żeby nie kopały? :\ takie siedzenie nic nie daje, wiesz? Np: jakąś folią (której nie zgryzą lub innymi "srodkami pomocy medycznej" ) poza tym trzeba być przygotowanym. Nie wiesz co pies moze zmącic no nie? :D:D ;)[/quote] no nie wiem jaka to musiałaby być folia, moja suka ostatniej nocy poradziła sobie z siatką taką metalową w plastikowej otoczce. Już nie wiem jak można ogród przed nią zabezpieczyć. Dodam że wszystkie te ewolucje wykonuje w nocy w dzień jest przykładnym grzecznym psem Quote
_LOffCiAm_KAmCiAm_ Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 to chyba całe podwurko musiałabym przykryc te folia :shake:, tu nie o to chodzi karusek kopie wszedzie na srodku podwuza, naa trawniku , na grządkach i to nie jkaas mała dziurke tylko DZIURE i to ok. po 4 noca . ostatnia zaczą kopac i w dzien , co ja mam robic? Quote
WŁADCZYNI Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pies na noc do domu, w dzień pod kontrolą, nie pozwalać kopać, zająć, zmęczyć psa. W wolnych chwilach czytać słownik ortograficzny lub używać foxa i podkreślania błędów bo ciężko się czyta. Quote
Recommended Posts