luka1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 czy faktycznie nie ma na dogo ludzi z Białej Podlaskiej???:crazyeye: Quote
Ziutka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='luka1']czy faktycznie nie ma na dogo ludzi z Białej Podlaskiej???:crazyeye:[/quote] A na mapie dogo patrzyłaś ?? Quote
kasiaprodex Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Isadora7']Powiedz coś o nim wiecej? Tzn czy gładko- czy długowłosy, czy standardowy czy mały? Jak możesz to daj więcej informacji[/quote] oto ten jamnior.Chłopczyk,pełen energii,zabawowy,uszy jak nietoperek,bez problemu do innych psiakow,ponoc fajnie kopie dołki-taka mała koparka:evil_lol: a to czarne co widac kawałek to mix czarnego jamnika [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/6642/jamnik2gv7.jpg[/IMG] [IMG]http://img292.imageshack.us/img292/2452/jamnik3bb3.jpg[/IMG] Quote
eurydyka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kasiaprodex, a wrzucalas o nim info na dogo oddzielnie? jamniki najlatwiej znajduja domy chyba z allegro ale na dogo maja swoje oddzielne watki gdzie ten chlopak jest? luka, nie dam teraz rady podac linkow na dogo, ale sa inne jamniory do oddania i jak ludzie dzwonia to dobrze od razu im o innych mowic tylko ten maluszek mam na szybko linka (wychodzi z nuzycy mala slodycz): [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105148&page=37[/URL] i ta sunia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106521[/URL] Quote
Ziutka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='eurydyka'] gdzie ten chlopak jest? [/quote] U hycla który wozi psy do Krzyczek a dokładniej w Brwinowie. Quote
luka1 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='eurydyka']Kasiaprodex, a wrzucalas o nim info na dogo oddzielnie? jamniki najlatwiej znajduja domy chyba z allegro ale na dogo maja swoje oddzielne watki gdzie ten chlopak jest? luka, nie dam teraz rady podac linkow na dogo, ale sa inne jamniory do oddania i jak ludzie dzwonia to dobrze od razu im o innych mowic tylko ten maluszek mam na szybko linka (wychodzi z nuzycy mala slodycz): [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105148&page=37[/URL] i ta sunia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106521[/URL][/quote] Każda osoba która była zainteresowana jamnikiem dostawała linki, telefony strony - do obrzydzenia. Nie przestałam na oddaniu Brutusa. Quote
eurydyka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 super luka, taka pomoc zawsze dziala (podoba mi sie stwierdzenie "do obrzydzenia":) ) Quote
luka1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Czy Na Prawde W[b] Białej Podlaskiej[/b] Nie Ma Wolentariuszy????????? Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Taka tam pustynia wolentariacka czy brak ludzi chcących pomóc? Dziwne Quote
Ziutka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ciotka...może napisz prośbę w dziale : WOLONTARIUSZE :roll: Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='Ziutka']Ciotka...może napisz prośbę w dziale : WOLONTARIUSZE :roll:[/quote] och dzięki juz napisałam, moze ktos sie zgłosi :shake: Quote
Ziutka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='luka1']och dzięki juz napisałam, moze ktos sie zgłosi :shake:[/quote] No miejmy taką nadzieje :roll: A Ty się bierz za drukowanie bo ja jutro wieczorem u Ciebie jestem :eviltong: Quote
luka1 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 no i nikt sie nie zgłasza. Pustynia wolentariacka albo tacy życzliwi ludzie tam mieszkają :cool3: Quote
luka1 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 a byłam pewna że jakoś da sie to sprawdzić Quote
Ziutka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A Ci państwo dzwonili chociaż ? Jakieś wieści w ogóle są ? Quote
luka1 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 no dzwonili, ale na gębę to można krem nałożyć. Co oczy zobaczą to widzą. :lol: Quote
Ziutka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='luka1'] Co oczy zobaczą to widzą. :lol:[/quote] No baaa....to wiadome jest ;) Quote
Umka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jak pisałam na pw mogę w ten piątek sprawdzić psiaka. Tylko nie wiem czy to jest dobry dzień (wielki piątek). Quote
luka1 Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 ciekawe czy Umka coś zdołała zdziałać? Quote
Umka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 zdołała tyle że z Panem jesteśmy umówieni po świętach (wtorek/środa) Quote
Ziutka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='Umka']zdołała tyle że z Panem jesteśmy umówieni po świętach (wtorek/środa)[/quote] No to czekamy na wieści wtorkowo - środowe :cool3: Quote
luka1 Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Jutro wizytacja u Brutosa. Pan dla którego syn adoptował psiaka nie był zorientowany w tym że ma byc "kontrola" i było troche nieporozumień ale juz jet ok. Ja rozmawiając z panem odniosłam pozytywne wrazenie, zobaczymy co dowiemy sie jutro. Quote
Umka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Mam dużo dobrych wieści ale czekam na zdjęcia i dokładną relacje. Nie mogłam być na miejscu ale wykorzystałam ;) moich znajomych z Białej P. (którzy nie raz mi pomogli z psiakami jak i są świetnie zorientowani) Właśnie rozmawiałam z nimi przez tel. i juz jest po wizycie są jak najbardziej zadowoleni z domu jak i opieki nad jamnikiem. Quote
Umka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 dostałam od Janka e-maila treści: "Piesek wygladal na szczesliwego i zadbanego. Nie jest glodny, nowy pan sie nawet obawia aby go nie przekarmic. Pies doszedl do zdrowia, jest radosny i ciągle chce sie bawic. Wlaściciel bardzo sie cieszy ze go przyjał, poniewz pies pomaga mu utrzymac kondycje, poprzez spacery a dodatkowo ma sie kim opiekowac po stracie zony. Ogolnie zwierzak sie zaaklimatyzowal, ma swoj kat oraz kocyk i przyzwyczaja pana do siebie a takze do swoich zwyczajow. Piesek odzieczyczyl po swoim poprzedniku imie Sallem:) " Quote
Recommended Posts