Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja sąsiadka gdzieś w necie znalazła zabiedzonego i chorego pieska, przygarnęła go, wykurowała, ale nie jest w stanie opiekować się dwoma psami (ma jeszcze jednego jamnika). Piesek, gdy do niej przybył ważył 4 kilogramy!!!! Teraz juz jakoś wygląda, choc gdy się go głaszcze, wyczuwa się wyraźnie łopatkę :( I jest jeszcze na furaginie. Boi sie ludzi, prawdopodobnie był bity przez dzieci. Potrzebuje domu, w którym będzie czuł się bezpiecznie. Jest bardzo zazdrosny o drugiego pieska, więc może dobrze by było, gdyby był jedynym psiakiem w domu.
To tyle. W razie zainteresowania, podaję gg: 567742, albo info na dogo.

Posted

zadzwonie do pani która adoptowała tu z dogo jamniczka (chyba z Olsztyna) ..może bedzie chciała i tego pieknote.....jest wielka miłośniczka jamniorków...
czy moge sie wszystkiego dowiedziec o piesku tz..jaki ma charakter,czy jest zgodny...czy łagodny ..
bo Lolus vel Olus to lubi panciów podgryzać:cool3:

Posted

No i co z jamnisiem?
Jest cudny, identyczny jak nasz co odszedł w maju tamtego roku. Ktokolwiek go weźmie będzie miał wspaniałego pieska. INDYWIDUALISTĘ.
Ale przeogromnie kochanego.
Sama bym go wzięła, ale mamy suczkę ze schroniska w Sochaczewie, mój mąż nie chce się zgodzić na drugiego psa:placz:, a jeszcze jak przeczytał, że tamten jest zazdrosny to już w ogóle:placz::placz::placz::placz::placz:
Niech się szybko domek znajdzie żeby mi tak żal nie było:shake:

Posted

wątek przesłałam ,czekam na reakcje ,...problem że tam są już dwa jamniki...
p.Bozenka chce namówic córcie (która ma tylko 1 jamnisie)na adopcje poczochranca..co z tego wyniknie zobaczymy...

• 1 month later...
Posted

Przepraszam, że tak późno, ale już odpowiadam: Sąsiadka zostawiła jednak u siebie tego psiaczka. Stwierdziła, że nie jest w stanie go oddać, nawet w najlepsze ręce. Pieskowi jest tam dobrze, jest zadowolony i szczęśliwy.
Dziękuję wszystkim za troskę.