Monia i Taja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Moja sąsiadka gdzieś w necie znalazła zabiedzonego i chorego pieska, przygarnęła go, wykurowała, ale nie jest w stanie opiekować się dwoma psami (ma jeszcze jednego jamnika). Piesek, gdy do niej przybył ważył 4 kilogramy!!!! Teraz juz jakoś wygląda, choc gdy się go głaszcze, wyczuwa się wyraźnie łopatkę :( I jest jeszcze na furaginie. Boi sie ludzi, prawdopodobnie był bity przez dzieci. Potrzebuje domu, w którym będzie czuł się bezpiecznie. Jest bardzo zazdrosny o drugiego pieska, więc może dobrze by było, gdyby był jedynym psiakiem w domu. To tyle. W razie zainteresowania, podaję gg: 567742, albo info na dogo. Quote
lothia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 na "dam dom"ktoś szukał szorściaka tylko nie wiem czy nie suczki? Quote
Monia i Taja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Zdjątka zaraz będą. Dzięki za info o poszukiwaniach. zaraz tam idę. Quote
Monia i Taja Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Jest to dorosły piesek, ale ważył 4 kilogramy :( Teraz juz jest lepiej, ale na pewno trzeba go utuczyć:) Quote
dorcia44 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 zadzwonie do pani która adoptowała tu z dogo jamniczka (chyba z Olsztyna) ..może bedzie chciała i tego pieknote.....jest wielka miłośniczka jamniorków... czy moge sie wszystkiego dowiedziec o piesku tz..jaki ma charakter,czy jest zgodny...czy łagodny .. bo Lolus vel Olus to lubi panciów podgryzać:cool3: Quote
Ewa555 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No i co z jamnisiem? Jest cudny, identyczny jak nasz co odszedł w maju tamtego roku. Ktokolwiek go weźmie będzie miał wspaniałego pieska. INDYWIDUALISTĘ. Ale przeogromnie kochanego. Sama bym go wzięła, ale mamy suczkę ze schroniska w Sochaczewie, mój mąż nie chce się zgodzić na drugiego psa:placz:, a jeszcze jak przeczytał, że tamten jest zazdrosny to już w ogóle:placz::placz::placz::placz::placz: Niech się szybko domek znajdzie żeby mi tak żal nie było:shake: Quote
dorcia44 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 wątek przesłałam ,czekam na reakcje ,...problem że tam są już dwa jamniki... p.Bozenka chce namówic córcie (która ma tylko 1 jamnisie)na adopcje poczochranca..co z tego wyniknie zobaczymy... Quote
Monia i Taja Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Przepraszam, że tak późno, ale już odpowiadam: Sąsiadka zostawiła jednak u siebie tego psiaczka. Stwierdziła, że nie jest w stanie go oddać, nawet w najlepsze ręce. Pieskowi jest tam dobrze, jest zadowolony i szczęśliwy. Dziękuję wszystkim za troskę. Quote
Recommended Posts