Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KWL napisał(a):
Na 100% ? Czyli nie oferować nikomu ?

Na 100% to będę pewna jak sunia do domku docelowego dotrze a Rzepka mi potwierdzi, że jest wszystko o.k. ;)

Dzięki KWL :loveu:

• 2 years later...
Posted

Hej! Ponieważ nie otwiera się strona z Milusią -wklejam aktualności:)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/29108-LISIA-maleńka.-MA-DOM!-)-Są-nowe-fotki-z-domku-)/page319[/URL]

Posted

To skopiuję szczęśliwą sunię :lol:

[quote name='rzepek']"Hej,to ja, Mila!!:lol:
W niedziele minął roczek, odkąd mam swój domek i swoje pańcie! I jeszcze mam towarzyszy zabaw -małą, upierdliwą Lisiczkę i dużą ( też upierdliwą) Rurę. I jeszcze kota Kirusia, z którym sobie razem śpimy. On nie jest zupełnie upierdliwy, za to kradnie nam chrupki z talerzy.Tworzymy zgraną paczkę, tzw "sforę", tak, że Pańcia musiała na płocie wywiesić tabliczkę "Uwaga! Psy!!" I teraz pańcia ma spokój, bo rzadko kto odwiedza nasz domek, kiedy my wszystkie jesteśmy w ogrodzie.Zazwyczaj zaczyna awanturę Lisia, a potem wycofuje się (ona ostrożna taka), a my z Rurą kontynuujemy przeganianie intruzów. Nawet pan kurier z UPS czekał kiedyś pod bramką pół godziny, bo bał się wejść i z nami przywitać. Niewychowany jakiś:mad:
Poza tym jemy, śpimy, chodzimy na spacerki,bawimy się -i tak beztrosko płynie nam życie. Czasami dostajemy burę od pańci, jak coś przeskrobiemy. O, kiedy np Rura upoluje kotlety schabowe z talerza w kuchni i podzieli się nimi z nami. Nie wiem, czemu pańcia się złości, bo wystarczyłby jej 1 kotlet, a nie aż 4.I kiedy położymy się spać na takim czymś pachnącym i czyściutkim, co leży na łóżku i nazywa się chyba "wyprasowane pranie". Też się złości, bo potem jest pełno naszych kudełków na tym "praniu" i trzeba prać od nowa.Ale pańcie nigdy nie gniewają sie długo, bo nas chyba bardzo kochają -stale nas całują, pieszczą i mówią nam, jakie jesteśmy śliczne ( nawet Lisię uważają za cudo, a ja nie jestem tego taka pewna:evil_lol:).
No to pa, idę spać do ogródka -wasza Mila":razz:.

Posted

..."no ,ale nie zawsze sypiam w ogródku. Właściwie tylko latem, jak jest ładna pogoda. Pańcia ma taaakie wygodne łózio, że szkoda tracić zdrowie na trawkę..."

..."Już nie krzycz, lecimy!!" (to ostatnie, z września:))

• 1 year later...
Posted

Wczoraj Milusia odeszła za TM:( Ostra białaczka -nawet transfuzje krwi nie pomogły, ani najlepsza opieka najlepszych weterynarzy w Krakowie:(
Płaczemy wszyscy w domu, nawet Lisia maleńka szuka swojej przyjaciółki:(
Kilka miesięcy wczesniej odszedł tez wielki przyjaciel Mili -kiciuś Kiruś.
Bądźcie oboje szczęśliwi w zwierzęcym raju:(