Agata_Emi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Fundacja Pomocy Goldenom "AUREA" poszukuje domu dla 8-letniej, rasowej goldenki. Hodowczyni i (była już) właścicielka Kamelii, po urodzeniu przez Kamę ostatniego miotu szczeniąt, postanowiła ją oddać. Sunia przebywa obecnie od miesiąca w domu tymczasowym w Elblągu u Uli naszej wolontariuszki i przyjaciółki Fundacji (nick na na Dogomanii - Ragazza). Kamelia jest bardzo grzeczną i spokojną sunią. Jest delikatna, wrażliwa, cierpliwa, nie sprawia żadnych kłopotów. Jest obecnie w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej dzięki troskliwej opiece Uli. Więcej informacji i zdjęć Kamelii znajduje się w jej wątku na naszym forum: http://www.fundacjagoldenom.fora.pl/szukaja-domu,17/8-latka-do-oddania,76.html http://img166.imageshack.us/img166/1593/majlo019smalluj7.jpg Quote
Gaja_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jaka śliczna morda :loveu: Gdyby nie to, że mieszkam w kawalerce, to na pewno bym ją wzięła. Mam nadzieję, że szybko znajdzie kochający domek. Swoją drogą jak można traktować zwierzę tylko jak maszynę do rodzenia szczeniaków, a potem się go po prostu pozbyć :-( Quote
Agata_Emi Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Gaja_ napisał(a):Jaka śliczna morda :loveu: Gdyby nie to, że mieszkam w kawalerce, to na pewno bym ją wzięła. Może ktoś ze znajomych, rodziny? Rozpuszczajcie wici ... Quote
bachar Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Gdzie można uzyskać więcej informacji o suni? Jakoś nie mogę doszukać się jej wątku :-( Quote
maksiorek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tu jest więcej informacji http://www.fundacjagoldenom.fora.pl/szukaja-domu,17/8-latka-do-oddania,76.html. Quote
Gaja_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Popytam, być może znalazłabym kogoś kto dałby suni szczęśliwy dom... Jutro powinnam coś więcej wiedzieć. Ech... Nie mogę się na nią po prostu napatrzeć, w jej mordce widzę moją Gajkę :loveu: Quote
Ragazza Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Camelia jest spokojną sunią, ładnie chodzi na smyczy, grzecznie wraca na przywołanie. Lubi dzieci i dogaduje się z psami. Nie miała łatwego życia, i szuka spokojnego domku. Ciężko będzie z nią się rozstać... Quote
Gaja_ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cały czas pytam i pytam i nikt nie chce... :shake: Wszysycy by chcieli oczywiście szczeniaka. Jutro pogadam jeszcze z koleżanką kochającą goldusie, z którą dziś nie mogłam się spotkać. Może ona kogoś poleci... Quote
Gaja_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czy wiadomo coś w sprawie suni? Ktoś zadeklarował pomoc? Ja wciąż działam i wciąż nic... :-( Quote
Agata_Emi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Gaja_ napisał(a):Czy wiadomo coś w sprawie suni? Ktoś zadeklarował pomoc? Ja wciąż działam i wciąż nic... :-( Mamy dom chętny do adopcji, ale musi zostać przez nas sprawdzony więc chwilę to potrwa. Quote
Gaja_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kamień z serca... Mam nadzieję, że się uda, trzymam kciuki :) Quote
Agata_Emi Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Kama się wreszcie doczekała i w tym tygodniu jedzie do swojego nowego domu do Olsztyna. :multi: Quote
Recommended Posts