Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fundacja Pomocy Goldenom "AUREA" poszukuje domu dla 8-letniej, rasowej goldenki.
Hodowczyni i (była już) właścicielka Kamelii, po urodzeniu przez Kamę ostatniego miotu szczeniąt, postanowiła ją oddać.

Sunia przebywa obecnie od miesiąca w domu tymczasowym w Elblągu u Uli naszej wolontariuszki i przyjaciółki Fundacji (nick na na Dogomanii - Ragazza).

Kamelia jest bardzo grzeczną i spokojną sunią. Jest delikatna, wrażliwa, cierpliwa, nie sprawia żadnych kłopotów. Jest obecnie w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej dzięki troskliwej opiece Uli.

Więcej informacji i zdjęć Kamelii znajduje się w jej wątku na naszym forum:
http://www.fundacjagoldenom.fora.pl/szukaja-domu,17/8-latka-do-oddania,76.html

http://img166.imageshack.us/img166/1593/majlo019smalluj7.jpg

Posted

Jaka śliczna morda :loveu: Gdyby nie to, że mieszkam w kawalerce, to na pewno bym ją wzięła.
Mam nadzieję, że szybko znajdzie kochający domek.
Swoją drogą jak można traktować zwierzę tylko jak maszynę do rodzenia szczeniaków, a potem się go po prostu pozbyć :-(

Posted

Popytam, być może znalazłabym kogoś kto dałby suni szczęśliwy dom... Jutro powinnam coś więcej wiedzieć. Ech... Nie mogę się na nią po prostu napatrzeć, w jej mordce widzę moją Gajkę :loveu:

Posted

Camelia jest spokojną sunią, ładnie chodzi na smyczy, grzecznie wraca na przywołanie. Lubi dzieci i dogaduje się z psami. Nie miała łatwego życia, i szuka spokojnego domku. Ciężko będzie z nią się rozstać...

Posted

Cały czas pytam i pytam i nikt nie chce... :shake: Wszysycy by chcieli oczywiście szczeniaka. Jutro pogadam jeszcze z koleżanką kochającą goldusie, z którą dziś nie mogłam się spotkać. Może ona kogoś poleci...

Posted

Gaja_ napisał(a):
Czy wiadomo coś w sprawie suni? Ktoś zadeklarował pomoc? Ja wciąż działam i wciąż nic... :-(

Mamy dom chętny do adopcji, ale musi zostać przez nas sprawdzony więc chwilę to potrwa.

• 2 weeks later...