Axusia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='natalia_aa']O wilku mowa, witaj Dorota ;) No nie wiem, czy Sonia go juz gdzies nie zglaszala, wiec wstrzymajmy sie do jutra by nie dublowac...[/quote] Hej, hej :p Jasne ;) Jak coś to daj znać i go tam podam żeby był na stronce. ;) Quote
natalia_aa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Axusia']Moge dać do Anashara :cool3: Jutro wpadne do schronu zrobić akcje czytania tatuazu.[/quote] Sposob odczytywania tatuazu bardzo mi sie spodobal, mam nadzieje ze cos da. Dorota postara sie zalatwic jeszcze jutro sprawdzenie czy psiak ma chipa... Quote
Wola Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ręki do ogłoszeń nie przyłożyłam a gdzie nie wejdę to ON jest. Na OwP go nie widzę ale na drugim forum ONków i na stronię ZZP (nie pytajcie bo nie wiem) jest na pewno. tatuaż dobrze by było sprawdzić pod kątem takowych cyfr: [B][COLOR=#3333cc] 041L [COLOR=Black][SIZE=2]pewna Pani pytała, chyba zna tą hodowlę lub kojarzy psa i chciałaby wiedzieć.w każdym razie pytała. [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B]pies anioł jak wspomniałam. na pewno z ustaniem w miejscu przy sprawdzaniu tatuażu problemu nie będzie. [B][COLOR=#3333cc][COLOR=Black][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
eurydyka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 te ogloszenia to jak podejrzewam zasluga Pasji z innego forum Quote
Wola Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 nie zwróciłam uwagi na nick. W każdym razie dobrze że psiak jest ogłaszany może ktoś go wypatrzy ;) Quote
Axusia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mam taka nadzieje. Szkoda mi go strasznie. Quote
natalia_aa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Atkaaaa']i jak z tym chipem?[/quote] Jak Dorota wroci to da znac . W schronisk umiala byc kolo 15. Quote
Axusia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Pies nie ma czipa, a tatuaz wogle nie do otczytania. Wydawało mi sie, ze widziałam literke "J" na samym poczatku :roll: W srode znów postaram sie sprawdzic, moze sie uda. :placz: Psiak jest świetny ale widac, ze niezle zaniedbany. Ma super charakter ! Jesli chodzi o moje osobiste zdanie wydaje mi się, ze był wystawiany - moze ktos go z hodowli wywalił bo zachorował ? Tak sobie gdybam .. Quote
Wola Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 tez jestem za wystawami. Ślicznie przyjmuję pozę, reaguje na słowa tutaj skręca jak się tego chce. Quote
natalia_aa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Axusia'] Jesli chodzi o moje osobiste zdanie wydaje mi się, ze był wystawiany - moze ktos go z hodowli wywalił bo zachorował ? Tak sobie gdybam ..[/quote] Nawet jesli byl wystawiany to by nie jestesmy w stanie bez odczytania tatuazu dotrzec do tych papierow. No i nawet jesli ma uprawniena repa to nic nie mozemy zrobic. Ale jesli jest zarezerwowany to napewno przez odpowiedzialna osobe, wiec mysle, ze nie ma juz co sie martwic, a jesli wlascicielowi naprawde by zalezalo na psie to by go zwyczajnie, po ludkzu poszukal... Quote
Wola Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mam nadzieję że się załapię z nim na dłuuuugi spacer po lesie w sobotę :cool3: przyjdę z rana bo on chyba dopiero w sobotę jest do wydania. Quote
eurydyka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 napisalam do Woli PW, jest male swiatelko Quote
natalia_aa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nie potrzebujemy juz zadnych swiatelek i latarek bo pies jest zarezerwowany, za tydzien odbiera go nowy wlasciciel. To chyba tyle w tym temacie, nie ma juz co odczytywac tatuazy, szukac poprzedniego wlasiciela. Ten pies to staruszek, ma kolo 7 lat (z tego co patrzalam dzisiaj), widocznie sie juz znudzil albo przestal przynosic dochody za krycia... Quote
Wola Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Natalia chyba z wiekiem trochę przegięłaś, albo ja źle spojrzałam, choć nie przyglądałam się uważnie więc może i tak :roll: Już pisałam Eurydyce że zarezerwowany ;) jak za tydzień to w sobotę mogę go jeszcze zabrać na spacer z rana :) planuję bardzo dłuuuugi spacerek z nim i Astrą :) z samego rana ;) Quote
natalia_aa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Wola']Natalia chyba z wiekiem trochę przegięłaś, albo ja źle spojrzałam, choć nie przyglądałam się uważnie więc może i tak :roll: Już pisałam Eurydyce że zarezerwowany ;) jak za tydzień to w sobotę mogę go jeszcze zabrać na spacer z rana :) planuję bardzo dłuuuugi spacerek z nim i Astrą :) z samego rana ;)[/quote] No jak robilam z Asia obchod po wybiegach i on zaczal szczekac to naprawde kolo 6 napewno, z reszta sama do Asi powiedzialam, "o, on taki ladny a taki dzadzius juz prawie", Asia sie usmiechenla i "no prawda ze po nim nie widac?". PS: A w sobote Krzysiek nie organizuje aktualizacji bazy danych? Zdjecia wszystkich schroniskowych psow? Quote
Wola Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 możliwe, nie zarzekam się że to dzidziuś ;) zęby spiłowane, żółte już ma... Organizuje ale o 11 a ja będę na 9 to będę miała całe dwie godziny lasu z Astrą i Morganem :) Quote
Atkaaaa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nooo to super:multi: Będziecie go kastrować? Quote
natalia_aa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Atkaaaa']Nooo to super:multi: Będziecie go kastrować?[/quote] W tej chwili napewno nie, bo wirus panuje w jednej z czesci budynku i nie chcemy ryzykowac by Morgan oslabiony po kastracji zlapal cos. Poza tym bedzie dopiero co szczepiony na wscieklizne wiec tez od razu nie mozna. A generalnie bedzie pilnowal firmy, wiec raczej nie powinno byc problemu. Bardzo sympatyczni ludzie, takze nie ma co sie obawiac. Quote
Wola Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 poza tym zawsze mogą podpisać zobowiązanie że sami to zrobią i tyle ;) po co psiaka na niepotrzebne choróbska narażać. Jak ludzie zaufani to nie ma sprawy ;) Quote
Atkaaaa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No to mam nadzieje ze naprawdę fantastyczni ludzie...a z tą kastracja mogli by się zastanowić :roll: :):):):):) Quote
eurydyka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 jesli mowimy o rodzicach mojej kolezanki, to znajac ja i jej milosc do psow (sama ma 3 duze) to podejrzewam ze rodzina podobnie kocha zwierzaki jej tesc byl z Morganem na spacerze, przyjechal do schroniska, nie wiem kiedy, ale ten pies chyba wszystkich zauroczyl Quote
Wola Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Bo jak tu go nie kochać :loveu: taki grzeczny, tak mądrze mu z oczek patrzy do tego taki śliczny i uroczy. A na spacerze :loveu: same ach i och Quote
natalia_aa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='eurydyka']jesli mowimy o rodzicach mojej kolezanki, to znajac ja i jej milosc do psow (sama ma 3 duze) to podejrzewam ze rodzina podobnie kocha zwierzaki jej tesc byl z Morganem na spacerze, przyjechal do schroniska, nie wiem kiedy, ale ten pies chyba wszystkich zauroczyl[/quote] Chyba jednak to nie rodzice Twojej kolezanki. Pies idzie do pilnowania posesji firmy ochroniarskiej. Owszem byli jacys ludzie, wzieli go do siebie, chcieli zatrzymac, ale chcial zjesc koty, ktorych w domu bylo 7... Quote
Recommended Posts