NigdyNigdy Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wpadło mi dziś w ręce, więc się dzielę. Wystawa ma się odbyć w Dvoriankach (to gdzieś niedaleko Kosic), w dniu 19.IV.2008. W tym samym czasie organizowanych będzie kilka wystawach specjalistycznych z prawem przyznania CAC- Buldoga i Mopsa, Shar-Pei, Weimarów i tu wybaczcie, ale wolę podać, jak jest w oryginale niż wprowadzić w błąd: madarskych stavaców (Wyżłów Węgierskich?), slovenskych hrubosrstych stavavcov (Słowackich Wyzłów Szorstkowłosych?), ceskych fuzacov (Czeskich Fousków?). Termin przyjmowania zgłoszeń- 31.III.2008 Opłaty za wystawę krajową: - pierwszy pies- 400 Sk - kojene psy w klasie mł., pośr, otw. użyt., champ. - 350 Sk - kolejne psy w klasie baby, mł. i wet. - 250 Sk - sutaze (grupy?) - 200 Sk Wystawy specjalistyczne (z CAC): - pierwszy pies- 500 Sk - kojene psy w klasie mł., pośr, otw. użyt., champ. - 450 Sk - kolejne psy w klasie baby, mł. i wet. - 300 Sk - sutaze (grupy?) - 200 Sk Po terminie zgłoszen opłata 700Sk za każdego psa. Płatności mają być wysyłane do: Peter Lacko, 076 14 Michal'any 374 Zgłoszenia mają być wysyłane do: MVDr. Vladimir Piskay, Mlynska 280, 925 22 Vel'ke Ulany Informacje: +421 905 722 247, +421 905 397 503, [email protected] Propozycja obsady sędziowskiej: - Tibor Havelka - Jozef Jursa - Jozef Mravik - Gabriela Ridarcikova - Andrzej Szutkiewicz Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 "Sutaze" to po naszemu "konkurencje hodowlane". Pzdr. Quote
NigdyNigdy Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Asiaczek napisał(a):"Sutaze" to po naszemu "konkurencje hodowlane". No, tak podejrzewałam ;) Dzięki Asiaczku :) Quote
Nugatika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 czy to jest zwykla krajówka? Czy Słowacy mają informacje o wystawach na stronach internetowych? Bo moze sie wybierzemy, tylko że z bernenczykiem. Do Koszyc mamy rzut beretem. Gdzie to jest dokaldnie? Był juz tam ktoś kiedyś? a czy można zapłacić na wystawie? No bo nie wiem jak z przelewem :| Quote
Różyczka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jeszcze ze specjalnych wystaw to chyba: klub molosa-"klub molossov SK, CAC" Nie jest to zwykła krajówka tylko na specjalistycznych można dostać CAC inne rasy nie. Wystawa jest w Dvoriankach Quote
Nugatika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 czyli nie opłaca sie jechać? :| a szkoda ;/ bo blisko mamy bardzo... :( Quote
Różyczka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Jeśli się nie ma rasy, którą "obejmują" specjalistyczne, czyli jedzie się po CAC to chyba nie Chyba, że z innych powodów się jedzie to jak najbardziej :) Quote
Różyczka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Czy ktoś się zdecydował na tą wystawę i miałby wolne miejsce? dokładam się do kosztów podróży. Nie musi być to śląsk, dojadę w razie potrzeby Quote
simbik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czy ktoś się tam pojawił? Tutaj znalazłam wynik części ras molosowatych: http://www.molossklub.sk/new/molossSV08.xls Natomiast poszukuję stawki dogów niemieckich i sędziego dla nich :lol:. Quote
karolka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kochani kto był i ma katalog? Interesuje mnie stawka Shar Peików, bardzo proszę :bye: Quote
Recommended Posts