Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lukarne']Przebrnełam przez cały wątek, podziwiam Wasza chęć pomocy, którą wykazywaliscie sie przez tyle lat. Szkoda, że wątek zamiera.

Podnoszę , bo uważam, że warto :) Za razem proszę o adres Państwa na PW, postaram się pomóc w przyszły miesiącu.

P.S. Czy ktoś mam z nimi stały kontakt? może odrobina nowych informacji pomoże rozkęcic wątek :)

czy jakies inne potrzeby poza karmą, np krople na kleszcze, zabawki, posłanka itd ??[/QUOTE]
Podam Ci na PW nr. tel. do Panstwa, wiec bedziesz mogla sama dowiedziec sie o potrzeby panstwa.Jestem zdania ze lepiej jak wiecej osob ma kontakt z panstwem z Metkowa. Niechetnie pisze o tym ze oprocz kontaktu z panstwem z Metkowa jest jeszcze wiele spraw innych do zalatwienia. A tak na marginesie dzis rozmawialm z p. Danusia i nie jest u nich wesolo, zwlaszcza ze na zdrowiu podupadaja i juz o weglu na zime mysla.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Podam Ci na PW nr. tel. do Panstwa, wiec bedziesz mogla sama dowiedziec sie o potrzeby panstwa.Jestem zdania ze lepiej jak wiecej osob ma kontakt z panstwem z Metkowa. Niechetnie pisze o tym ze oprocz kontaktu z panstwem z Metkowa jest jeszcze wiele spraw innych do zalatwienia. A tak na marginesie dzis rozmawialm z p. Danusia i nie jest u nich wesolo, zwlaszcza ze na zdrowiu podupadaja i juz o weglu na zime mysla.[/QUOTE]

:( Przydałyby się jakieś wpłaty na karmę dla zwierzaków... może coś wpłacę, jakiś grosik po 01.08.

Posted

[quote name='Javena']Napewno wszystko sie przyda. Dziekujemy za cheć pomocy.[/QUOTE]

Dziekuje dziewczyny :) namiary dostałam, niestety pomoc moja zapewne będzie kropelka w morzu, ale może ktos sie dołaczy :)

Widzę już jedna chętną :)

Mam nadzieje, że cichy sponsor, nadal pozostaje cichym sponsorem. My tu troszkę pomozemy też :)

Posted

[quote name='__Lara']:( Przydałyby się jakieś wpłaty na karmę dla zwierzaków... może coś wpłacę, jakiś grosik po 01.08.[/QUOTE]

Z moim grosikiem, będa już dwa :) zawsze to coś

Posted

Nie znam nr. konta Panstwa z Metkowa, do tej pory zbieralismy kase dla nich na konto Fundacji:

[B]PKO BP 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717
IBAN-PL, SWIFT-BPKOPLPW
Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom
ul. Żeromskiego 6
32-500 Chrzanów
z dopiskiem Metkow.
[/B]

Posted

Umowiona jestem z Panstwem na odbior faktury, bo to zawsze oni sami robia sobie zakupy dla swoich podopiecznych, wiedzac o tym jaka karme lubia ich kociaki i psiaki.

Posted

Bazarek chetnie widziany, ale raczej pieniazki z bazarku musialy by byc wplacane najpierw na prywatne konto a dopieo na koniec jednorazowo na konto Fundacji. Nie bede miala dostepu do wgladu konta gdzies do polowy sierpnia, i nie byla bym w stanie potwierdzac zaksiegowanych wplat.

Posted

bardzo się cieszę, ponieważ jak widzę watek znowu odżył
udało się już nawet coś uzbierać :) fantastycznie :)
ja co prawda dopiero w sierpniu, ale równie się dołożę

Posted

Dotarli dzis Panstwo do mnie z fakturami, na laczna kwote [B]203 zl.[/B] Najprawdopodbnie tez dzis beda sie musieli pozegnac z jednym kotkiem staruszkiem. Bardzo dziekuja i sa wdzieczni za okazywana im pomoc. :lol:

Posted

[quote name='Figanna']jestem i podnoszę:) ps czekam na bazarek:)[/QUOTE]

Jutro zabieram sie do pracy.Mam nadzieję,ze dopiszą klienci.

Przykre ,kiedy trzeba sie rozstać,ale to nie uniknione. My też przeminiemy.:(

Posted

Bazarek dla państwa z Metkowa i zadłuzonej Budrysek. Zaglądac ,kupowac,pomagac.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211808-Cos-do-toalety-cos-do-prania-i-ubrania.-Do-10.-08?p=17326369#top[/url]

Posted

[quote name='Javena']Bazarek dla państwa z Metkowa i zadłuzonej Budrysek. Zaglądac ,kupowac,pomagac.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211808-Cos-do-toalety-cos-do-prania-i-ubrania.-Do-10.-08?p=17326369#top[/URL][/QUOTE]

Wpadnę pozagladać. A tym czasem tylko podnoszę :)