Pusiakowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hej :) Jutro już wracamy, jakieś fotki może wytrzasnę :cool3:[/quote] Hej :) czekamy , czekamy :loveu: Quote
Illusion Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cześć Wam! :multi: Fotki koniecznie, bo jak nie :mad::lol:. Quote
agaciaaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Cześć :) [url]http://images27.fotosik.pl/251/0ac1c1bd5b2240af.jpg[/url] Barduś łapcie ułożył jak zwykle ;) :loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [url]http://images33.fotosik.pl/326/0fa8379d21209159.jpg[/url] A ja dziś widziałam dwa takie cuda :D Jeden taki sam jak Bordo a drugi..hmm blue merle ;D Quote
łapeczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ..................-------------> heYo<-------------------.................... Quote
Rahl Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Hej :) czekamy , czekamy :loveu:[/quote] Cześć koffana [quote name='Malina.']Cześć Wam! :multi: Fotki koniecznie, bo jak nie :mad::lol:.[/quote] Cześć Malinka ;) oj tylko nie bij :eviltong: to boli :roll::diabloti: [quote name='agaciaaa']Cześć :) [URL]http://images27.fotosik.pl/251/0ac1c1bd5b2240af.jpg[/URL] Barduś łapcie ułożył jak zwykle ;) :loveu::loveu: [/quote] He he, tradycja ;] [quote name='atkaaaa'][URL]http://images33.fotosik.pl/326/0fa8379d21209159.jpg[/URL] A ja dziś widziałam dwa takie cuda :-D Jeden taki sam jak Bordo a drugi..hmm blue merle ;D[/QUOTE] Jak B[COLOR=Red]a[/COLOR]rdo[COLOR=Black], jak[/COLOR] B[COLOR=Red]a[COLOR=Black]rdo :-x:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ja prawie w ogóle nie spotykam gordonów na spacerach :-( ALe mówię o takich spacerach we Wrocku, bo na Bielany City to nie znajdziesz ;) (no, irlandzki swetr jeden jest :multi::multi:) [/COLOR][/COLOR] [quote name='łapeczek']..................-------------> heYo<-------------------....................[/quote] Heyo [CENTER][B]:placz:Niestety nie dam zdjęć, poniewać karta się zbuntowała:placz: Już od przedwczoraj twardo się trzyma :mad: Ale za niedługo (na pewno przed zlotem) kupimy już nową :lol: [/B][/CENTER] Quote
Pusiakowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Siemasz Kochanie :loveu: . och .. glupia karta :angryy:!. Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa Quote
Martunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam po przerwie. :D Śliczne są te zdjęcia Barda. :) Jakie miny czasem strzela. :D I łapka na łapkę oczywiście. ^^ Fajne zdjęcia są z tym krzesłem. :D Quote
Rahl Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Siemasz Kochanie :loveu: . och .. glupia karta :angryy:!.[/quote] Hej no tak... [quote name='łapeczek']my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa[/quote] Miłego wyjazdu :lol: [quote name='Martynia&Pusio']Witam sie! :) Gdzie jestes Koffanie :( ?[/quote] W ... domu :eviltong: [quote name='Kinia']Cześć Co tam u Was?[/quote] A okej wszystko [quote name='Martunia']Witam po przerwie. :D Śliczne są te zdjęcia Barda. :) Jakie miny czasem strzela. :D I łapka na łapkę oczywiście. ^^ Fajne zdjęcia są z tym krzesłem. :D[/quote] Jak było :cool3:? He he ;] EDIT: zapomniałam napisać, że dzisiaj albo jutro będzie... nowa karta pamięci :multi: Quote
Pusiakowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 to czekamy na karte , a jeszcze bardziej na zdjecia :cool3: . [SIZE=1]u nas fotki ; )[/SIZE] Quote
Martunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hej. :) A fajnie było, bardzo mi się podobało. :) O i wreszcie nowa karta pamięci. :D Quote
Rahl Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Justys95']To i będą zdjęcia xD[/quote] [quote name='Martynia&Pusio']to czekamy na karte , a jeszcze bardziej na zdjecia :cool3: . [SIZE=1]u nas fotki ; )[/SIZE][/quote] [quote name='Kinia']To ja też czekam![/quote] [quote name='Martunia']Hej. :) A fajnie było, bardzo mi się podobało. :) O i wreszcie nowa karta pamięci. :D[/quote] Ale duże zainteresowanie :cool3::evil_lol: A zdjęcia będą, bo i pamięci będzie sporo :multi: Quote
Kinia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No tak pamięć jest to i zdjecia są:) Miłego wieczoru:) Quote
Rahl Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Kinia']No tak pamięć jest to i zdjecia są:) Miłego wieczoru:)[/quote] He he Dobranoc :lol: [quote name='Iza13']W takim razie i ja czekam na fotki :)[/quote] Chybs jutro się doczekacie, chcociaż tata dzisiaj nie przywiózł karty, jutro będzie miał mniej pracy to wskoczy do sklepu ;) Quote
Pusiakowa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!. i gdzie te zdjecia? :razz: i u nas tez Cie nie bylo :( . :mad: Quote
Rahl Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!. i gdzie te zdjecia? :razz: i u nas tez Cie nie bylo :( . :mad:[/quote] [quote name='Kinia']Cześć! Coś nie widze tych fotek...[/quote] [quote name='Justys95']Ale zdąż do soboty z tymi fotami :mad:[/quote] Ej no, spokojnie, mój tata dzisiaj pracuje do 20, obiecał, że zrobi wszystko co w jego mocy aby móc zajechać po karte ;)Dzisiaj wieczorem zdjęcia będą ;] :cool3: EDIT: wniedziele nie mogłabym wstawić bo na zlot wyjeżdżam ;] Quote
Recommended Posts