DuDziaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :cool3: Witamy się już nowy dzień od ponad godzinki mamy :loveu: Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='DuDziaczek']:cool3: Witamy się już nowy dzień od ponad godzinki mamy :loveu:[/quote] :cool3: Witamy się Już od ponad 8 godzin i czterdziestu minut :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A co wy tak po nocach piszecie, co? :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Daj spokoj wczoraj, tj. dzis sie o 3 położylam :-o Normalnie nei wiem jak ja wstalam o tej 9 xD Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Po nocach :crazyeye: to jest przecież rano :cool3: [quote name='DuDziaczek']Daj spokoj wczoraj, tj. dzis sie o 3 położylam :-o Normalnie nei wiem jak ja wstalam o tej 9 xD[/quote] o lol:lol: A ja mogłam w końcu dzisiaj normalnie zasnąć!:multi: Po wypiciu melisy :razz: Quote
Pusiakowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Heja Asiula :loveu: . Wiesz jaki jest jeszcze sposób na zasniecie? przed polozeniem sie spac , wypic szklanke mleka :p . ( na mnie dziala :lol: ) Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Heja Asiula :loveu: . Wiesz jaki jest jeszcze sposób na zasniecie? przed polozeniem sie spac , wypic szklanke mleka :p . ( na mnie dziala :lol: )[/quote] Na mnie takie pierdulki nie dzialaja :lol: Ja pije co wieczor szklanke mleka przed zasnieciem ;- ) Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 O właśnie - melisa też jest dobra. :cool3: Ja ją co noc od jakiegoś czasu muszę pić, bo inaczej nie zasypiam. :eviltong: Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Martunia']O właśnie - melisa też jest dobra. :cool3: Ja ją co noc od jakiegoś czasu muszę pić, bo inaczej nie zasypiam. :eviltong:[/quote] Pyszna jest, no nie :loveu: Quote
Martunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Noo ale zależy jaka. :cool3: Taka rozpuszczana w tabletkach lepsza, syrop i herbata nawet nawet. :eviltong: Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Herbata wymiata :diabloti: Rymnęło sie :cool1: Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Po nocach :crazyeye: to jest przecież rano :cool3:[/quote]U mnie ranek zaczyna się o szesnastej :evil_lol: A tak na serio to dziś wstałam u siódmej coś, bo chciałam też pojechać z bratem po jego nowe łóżko i co? Spóźniłam się! :cool3: Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Justys95']U mnie ranek zaczyna się o szesnastej :evil_lol: A tak na serio to dziś wstałam u siódmej coś, bo chciałam też pojechać z bratem po jego nowe łóżko i co? Spóźniłam się! :cool3:[/quote] :evil_lol::evil_lol: O prosze :lol: A już wrócili z łóżkiem :eviltong:? [quote name='łapeczek']hey witamy sie xd............[/quote] a no witaj łapeczku :multi: BYć może jutro lub pojutrze wracam :cool3: Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No tak, jak było zamówione to bez łóżka przyjść nie mogli. No dobra, przyjechać xD Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Justys95']No tak, jak było zamówione to bez łóżka przyjść nie mogli. No dobra, przyjechać xD[/quote] I jak to łożko?:diabloti: Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Twarde, ale przynajmniej 4 osoby sie zmieszczą xD Quote
Rahl Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Justys95']Twarde, ale przynajmniej 4 osoby sie zmieszczą xD[/quote] :eviltong::eviltong: hiehie Quote
DuDziaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ha to ja z samego rana :diabloti::diabloti::diabloti: Się przywitam :loveu: Quote
Rahl Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='DuDziaczek']Ha to ja z samego rana :diabloti::diabloti::diabloti: Się przywitam :loveu:[/quote] Co ty tak po nocach siedzisz? :diabloti: [quote name='Martynia&Pusio']Heja Asiasta :loveu:[/quote] Oooo heja Pusiato-Martyniasta :loveu: Quote
DuDziaczek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Co ty tak po nocach siedzisz? :diabloti: Kochana... ja tylko tajk :diabloti: A dzis rano dostalam od taty kare ze po 22 nie siadam :cool3: No sie usmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='DuDziaczek'][quote name='Asia&gordonisko']Co ty tak po nocach siedzisz? :diabloti: Kochana... ja tylko tajk :diabloti: A dzis rano dostalam od taty kare ze po 22 nie siadam :cool3: No sie usmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ooo prosze, prosze... ja bym nie wytrzymala z taka kara :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts