Rahl Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Martunia']Witam. :cool3: Czekamy w takim razie na jutrzejsze zdjęcia. :lol: ;) Co u Was słychać? Tak w ogóle gdzie i kiedy będzie wystawa we Wrocławiu? :eviltong:[/quote] Ja również witam yyyy... jakby to powiedzieć [napisać]... Jak zwykle na spacerze karta pamięci padła, ale to na amen :-( Nawet teraz nie chce sie naprawić ... U nas... nieźle... Ale teraz są mniejsze szanse że pojadę pojutrze do Krk na wystawe ... A miałam się spotkać z dogomaniakami ... Ale obym pojechała:mad: Chodzi o lipcową czy wrześniową ( a może o jeszcze inną )? Wrześniowa to 27-28 na stadionie olimpijskim; Lipcowa to 6 [SIZE=2][COLOR=Black]NA NISKICH ŁĄKACH OŚRODEK SZKOLENIA PSÓW[/COLOR][/SIZE] [quote name='Selket']Czekam na fotki Dobranoc [/quote] Oj czy dzisiaj się doczekasz :shake: Dobry wieczór : ) [quote name='agaciaaa']Cześć:) [URL]http://images25.fotosik.pl/233/75938535e75ae387.jpg[/URL] o rany jaki smutas! [/quote] Heloł :) Sory, że pousuwałam wmotikony ale znowu jest do 10 grafik w jednym poście ... Quote
Martunia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No nie, jaki pech... :shake: Oby się naprawiła ta karta... Dzięki za informację o wystawach! Możliwe, że się zjawię. :) We wrześniu na pewno, ale w lipcu, to jeszcze nie wiem, ale się postaram. :) A masz jakieś pozostałe zdjęcia, czy już żadnych nie będzie? :( Quote
Rahl Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Martunia']No nie, jaki pech... :shake: Oby się naprawiła ta karta... Dzięki za informację o wystawach! Możliwe, że się zjawię. :) We wrześniu na pewno, ale w lipcu, to jeszcze nie wiem, ale się postaram. :) A masz jakieś pozostałe zdjęcia, czy już żadnych nie będzie? :([/quote] Łeeee :roll: A nuie ma za co :) Ja we wrześniu na 99% :) A co do lipca to nie wiem... Dzisiaj nie będzie raczej, bo kompa musze wyłąszać :roll: DOBRANOC ;) Quote
Martunia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No to pewnie zobaczymy się we wrześniu. :) Dobranoc! :loveu: Quote
Rahl Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Martunia']No to pewnie zobaczymy się we wrześniu. :) Dobranoc! :loveu:[/quote] Na pewno ;) Hejo :) [quote name='Selket']CZeść :loveu:[/quote] Cześć :lol: [quote name='magda_drakkar']Hej:cool3: No i jak z tym Krakowem?:roll:[/quote] Hej Hmmm... tata się zgadza, ale z mamą pojawił się problem... Tata powiedział, że spróbuje przekonać :roll: Quote
Magot Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Asia&gordonisko'] Hej Hmmm... tata się zgadza, ale z mamą pojawił się problem... Tata powiedział, że spróbuje przekonać :roll:[/quote] Mam nadzieję, że mama da się przekonać:cool3: Quote
Rahl Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='magda_drakkar']Mam nadzieję, że mam da się przekonać:cool3:[/quote] Ja też mam taką nadzieję :roll: A ja Wam dawałam zdjęcia jak Tysiątko było małe? Bo karta na serio ma zły humor i dalej sie nie odblokowała :-( Bym mogła wam dac chociaz te zdjecia... Quote
Rahl Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu:[/quote] Hej Jako, że nikt nie odpisał na pytanie zawarte w wcześniejszym poście daję małe Tysiątko (zdjęcia są autorstwa mej koleżanki, mam nadzieję, że nic mi nie zrobią ) [IMG]http://i26.tinypic.com/16h7t3d.jpg[/IMG] [IMG]http://i27.tinypic.com/8wckk8.jpg[/IMG] [IMG]http://photos80.nasza-klasa.pl/dev122/0/144/702/0144702615.jpg[/IMG] Razem z mamusią ^^ Platyna sama : [IMG]http://big.photos.nasza-klasa.pl/190669/9/main/1a864c0a5d.jpeg[/IMG] [IMG]http://big.photos.nasza-klasa.pl/190669/7/main/682ce2305a.jpeg[/IMG] to wszystkie :) Quote
Rahl Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Selket']Jaką słodka z niej kicia była :loveu: :loveu:[/quote] Teraz to diablica :diabloti: Quote
Tepes Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [COLOR=Blue]O jaka malusia słodziusia:loveu:[/COLOR] Quote
Rahl Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dziękuję wszystkim :) Zaraz do Kraka jadę :multi: Quote
agaciaaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Mała Platynka przesłodka :loveu: a masz zdjęcia małego Bardusia? :razz: Quote
Rahl Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='agaciaaa']Mała Platynka przesłodka :loveu: a masz zdjęcia małego Bardusia? :razz:[/quote] Mój kochany brat usunął małego Bardusia z aparatu :-(:shake: Na wystawie było suuper :multi: Quote
Pimpek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko'] Na wystawie było suuper :multi:[/quote] Taaa, miło mi było cię poznać :loveu: Choć na początku maiłam wątpliwości czy ty to ty :evil_lol: Spotkałaś jednak cockera?;) Quote
Rahl Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Pimpek']Taaa, miło mi było cię poznać :loveu: Choć na początku maiłam wątpliwości czy ty to ty :evil_lol: Spotkałaś jednak cockera?;)[/quote] Ciebie też było bardzo miło poznać :loveu::loveu: A ty jak do mnie podeszłaś to w ogóle Cię nie poznałam :shake: A jakaż Ty wysoka :crazyeye: ;) Nie, nie spotkałam ;) Quote
Pimpek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ciebie też było bardzo miło poznać :loveu::loveu: A ty jak do mnie podeszłaś to w ogóle Cię nie poznałam :shake: A jakaż Ty wysoka :crazyeye: ;) Nie, nie spotkałam ;)[/quote] To pewnie przez to że miałam ścinane włosy xD Heh, wszyscy mi mówią że jestem wysoka xD :evil_lol: Jestem 2 lata młodsza od Magdy a jestem chyba z nią równa oO' Quote
Rahl Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Pimpek']To pewnie przez to że miałam ścinane włosy xD Heh, wszyscy mi mówią że jestem wysoka xD :evil_lol: Jestem 2 lata młodsza od Magdy a jestem chyba z nią równa oO'[/quote] Chyba nawet wyższa :crazyeye: Quote
Martunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No to widzę, że fajnie było na wystawie. :) A zdjęć nie było nadal przez zepsutą kartę? :-( Quote
Recommended Posts